• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Łatwy Dyn.pl

Odp: Dyn.pl

?adny przejrzysty poradniczek przyda sie (wreszcie ktos o tym pomyslal)

*PRO*Glok:D

elo ej czemu jak wpisze wszystko i biore aktualizuj to mi sie zolta lampka zapala piszcie na moje gg 559923 kto wytlumaczy ma reputa odemnie!!.:D

Kole?anko bardzo dobry poradnik ludzie "kumaci" jak to uj??a? naprawd? bardzo szybko zrozumiej? tw?j temat moim zdaniem ?wietny poradnik pozdrawiam Damian:cool:

Wyskakuje mi b??d a wszystko zrobi?em tak jak m?wi?e? ...

ja mam pomara?czowe ?wiat?o i ?e mam b??d wie kto? o co chodzi a zrobi?em to co pisa?o w poradniku :(

Jak Zrobi? Ots TU sie dowiesz co i jak.

Jak Zrobi? Ots TU sie dowiesz co i jak.

tu sie dowiesz co i jak przy ots ;)

ehh zrobi?em jak trzeba ale nikt na posta? nie mo?e wbi?a na konto moze :/

Mam pytenie ja w config zmnienilem ip na swoj ale trzeba zrobic to dyn.pl czy no-ip ??

mam pytanie co mam zroic jak mam zolta lampke juz kilka razy to samo prubowalem i nic... moze przez to ze musze miec hamachi??:confused:

ja tak samo rejestruje sie sciagam program ten robie te domene i aktualizuje j?, a tu ???ta lampka nie zielona :(

ka?dy noob by to zrobi? :) ja na dyn.pl to robi?em 1 domeny !! daje 1/10 bo to ka?dy wie. no mo?e nieka?dy ale 3/4 wie.

@edit

jak pali si? na ???to to chyba wpisa?e? z du?ych liter bo jak np. na stronie napiszesz

Ots.dyn.pl to on ci si? zatwierdza z ma?ej.

musisz poprostu z ma?ej napisa? i b?dzie git.

Mi nie pokazuje si? zielona lampka :( mam ???t? ca?y czas ://

Najgorzej maj? ci kt?rzy maj? wewn?trzne ip ;( czyli np ja. Co do poradnika 7/10 ;)

ej mam pytanko co znaczy to

Konfiguracje;
- klikamy na ikon? programu, po czym wciskamy "Dodaj Domen?".
- wpisujemy nasz? nazw? u?ytkownika (t? kt?ra podali?my w rejestracji). Przyciskamy "Aktualizuj Teraz" i je?eli zrobili?cie wszystko, co by?o wy?ej napisane, to zielona lampeczka powinna nam si? zapali?

bo nie wiem gdzie mam wejsc piscie na gg :15872918

Do góry