• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dubler's Lua Factory ;]

Status
Zamknięty.
Odp: Dubler's Lua Factory ;]

od?wie?am , wrzucony film random eventow

Ostatnia edycja:

#2: Catapult
Ile linijek zaj??o Ci napisanie tego skryptu?

Og?lnie to mam ju? 1, 2, 3 i 4 :P ciekawe. Czekam na wi?cej twoich skrypt?w.

do zamkni?cia

Ostatnia edycja:

Postanowi?em znowu otworzy? ten temat, ale nie ?eby reklamowa? jak wcze?niej czy co?... Po prostu bede wstawia? tutaj ciekawsze skrypty jakie napisalem. Na dzis prezentuje system prawdziwego latania dywanem:
1133555.jpeg

Dywan z graczem lata po wcze?niej ustalonych drogach przez administratora.
Wydaje sie denny na screenie, ale moze dac kilka minut frajdy lec?c z jednej wyspy na drug? zamaist po prostu teleportowa? sie ze statku do statku.

@down
odpowiedzia?em na PW

Ostatnia edycja:

Mog?, za Twoim przyzwoleniem, wykorzysta? ten pomys? u siebie? Nieco go przerobi?, jednak?e funkcjonalno?? b?dzie tego z zdj?cia.
Czekam na wi?cej takich ciekawych skrypt?w.

tak sobie pomy?la?em ?eby?cie o mnie nie zapomnieli to wrzuc? sw?j ostatni programik w c++, napisa?em go w drugim dniu nauki tego? j?zyka (kilkanascie godzin w??cznie z napisaniem go)
1221452.jpeg

nie wrzucam pliku bo mi sie nie chce skana robi?

Nie bardzo rozumiem co chcia?e? nam pokaza?, ?e w C++ uda?o Ci si? napisa? w?asny nick z forum? Nic ciekawego tak naprawd?.
Chwalisz si? sta?em? To tak?e nie pow?d do dumy.
Rozumiem, dzia? showroom, wi?c pokazujesz co potrafisz, co masz ciekawego, ale z naciskiem na s?owo 'ciekawe', a to w ?adnym wypadku takowe nie jest.

Je?li masz zamiar wy?adowywa? na mnie swoj? frustracj? to odpu?? sobie.

Ostatni program jest taki sobie nic ciekawego. To s? podstawy C++ i nie ma za bardzo co ocenia?. Co do dywanu - ?wietna sprawa.

Status
Zamknięty.
Do góry