• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Drychu - Przes?uchaj, pomy?l, oddaj pok?on (Arian Diss)

Status
Zamknięty.
Odp: Drychu - Przes?uchaj, pomy?l, oddaj pok?on (Arian Diss)

Tak jak napisa?em Wakefulowi, to tak samo napisz? tutaj:
Czemu oni nagrywaj? szesnastk?, a 4 wersy mo?e jad? typka?

Na miejscu Ariana bym zacytowa? wiadomo kogo:
"Minuta trzy sekundy z dup? te? tak szybko ko?czysz?"

Og?lnie nie ma co, technicznie idzie ci co raz lepiej, lecz dla mnie to nie diss, a po prostu nawet nie wiem co, bo nazwanie tego wyja?nieniem paru spraw by?oby b??dne, a zamkni?cie beefu takim czym?, to troch? lipa;d Fluos jak chcesz by? kiedy? kim?, to naucz si? cierpliwo?ci, bo ten komentarz na wrzucie co napisa?e? by? zb?dny, a jako raper, to ju? w og?le nie mo?esz na takie pierdo?ki reagowa?.

Nie wiem po co si? dissujecie b?d?cie jak ja i patrzcie na byle pierdo?y z g?ry, a b?dzie wam l?ej, bo nie b?dziecie traci? czasu na g?wno z chodnika.

@up.

Pierdolisz smieci.

@theard

JAk to kolejna egezukcja Arjana ? co to kurwa kot jest ? : DDD

@UP
Arian to miszcz w chuj =d.
Dla niewtajemniczonych: Ten beef by? dla jaj.

Technicznie bardzo dobrze. Pod wzgl?dem tekstowym i panczy popracuj. Bo niekt?re s? gorsze ni? te moje pisane na spontanie.

Nigdy nie my?l? d?ugo nad moimi tekstami, s? pisane na lu?no i na szybko. Gdybym si? m?czy?, na co zwyczajnie nie mam czasu to prawdopodobnie da?bym rad? was pokona? lirycznie. Ale to jedynie moje gdybanie.

@up
Chyba Ci? zjeba?o. Piszesz chujowe teksty tak po prostu, cho? nie wiem co by? zrobi? to i tak nic nie zdzia?asz w rapie. Zerowcem by?e? i zerowcem pozostaniesz.

@top
Fluos jak zwykle rozjeba?, nie ma co. Nieustanny progres - o to chodzi! Tylko we? si? lepiej za wydawanie tej p?ytki i olej beefy. ; )

Ja z was wszystkich powoli smutam z tymi dissami, trzecie(?) nagranie na ten sam temat, to si? robi ?a?osne.

Pozdrawiam, bez odbioru, mo?e nic na mnie nie nagracie :mad:

Ja z was wszystkich powoli smutam z tymi dissami, trzecie(?) nagranie na ten sam temat, to si? robi ?a?osne.
Pozdrawiam, bez odbioru, mo?e nic na mnie nie nagracie :mad:
Hmm, jednym zdaniem:
Pojechali twojego ziomka ci? sprzeda?, ?e dajesz swoje focie Kazi za reputy. Ups! Chyba nie powinienem tego pisa? tutaj:| - chuj ze mnie.

#topic
Fluos nagraj jak?? bragge chcia?bym zobaczy? twoje 100% skillsy.

Ja si? nie jaram, nagrywaj ep a nie jakie? kurwa dissy forumowe - co w tym fajnego.

Archi pierdolisz smutasy, a nie wiesz, ?e ten beef by? dla beki. Please Shut The Fuck Up Man :>.

Status
Zamknięty.
Do góry