• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Drychu - Polskie odrzucenie (intro) - "Stoj?, my?l?, widz?"

Status
Zamknięty.

FluosMC

Active User
Liczba reakcji
6
49208987424388173312.png

Przedstawiam kawa?ek promuj?cy album "Stoj?, my?l?, widz?". Opinie, komentarze, propsy oraz hejty mile widziane, elo i mi?ego s?uchania.

Odp: Drychu - Polskie odrzucenie (intro) - "Stoj?, my?l?, widz?"

Props, na tym kawa?ku bardzo mi przypominasz PIH'a, podobny g?os i flow.
No og?lnie na plus, dobry track!

Ok?adka zajebista, to ty na niej?

Tak.

Vendeto napisał:
Props, na tym kawa?ku bardzo mi przypominasz PIH'a, podobny g?os i flow.
Akurat to por?wnanie w moim odczuciu stawia Fluosa w raczej negatywnym ?wietle ; D Ale mo?e to tylko ja nie przepadam za g?osem PIHa.

Nadal uwa?am, ?e masz troch? przekombinowane flow, ale brzmi to coraz bardziej przyst?pnie - kilka kawa?k?w i pewnie sam do??cz? do grona propsuj?cych, p?ki co nie jest ?le, ale mo?e by? lepiej. Ba, b?dzie lepiej ;]

Ok?adka jak najbardziej zajebista, ale... s?dz?c po ilo?ci track?w po prawej stronie jest ich... 9? Za ma?o, zdecydowanie za ma?o jak na pierwszy album. Takie numery mog? robi? mainstreamowcy, kt?rzy stracili zapa?, ale pierwsze nielegale powinny mie? minimum te 12-13 track?w (chyba, ?e robisz EP'k?, albo - jak ju? wspomnia?em wcze?niej - utwor?w jest wi?cej).

To jest w?a?nie EPka, tak postanowi?em i tak b?dzi?. Osobi?cie uwa?am, ?e PIH ma g?os jakby mia? kuta*a w mordzie. Bit by? strasznie wolny i mul?cy, tak?e tak dziwnie pojecha?em, reszta p?yty jest raczej w pozytywnym brzmieniu membran.
Dzia.

Dla mnie mia?d?ysz bitem. Tekst ci?gle mi brzmi w uszach.
Epic <33

Teksty masz dobre, fajny bit, ale g?os to ty masz zjebany. [faktycznie, kapk? podobny do g?osu PIH-a, ale tylko TROSZK?(dlatego, ?e wysoki, huh)]
Btw.

"Stoj?, my?l?, widz?"

Dlaczego stoj?? Btw. je?eli dobrze rozumiem 'przes?anie' nazwy to powinno by?: "Stoj?, widz?, my?l?", no ale mniejsza o to. :D

Ro?nie nam DRYCHU PEJA.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry