• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Drodzy trzecio klasi?ci ??czmy si?!

Status
Zamknięty.

Masiar

Advanced User
Liczba reakcji
21
Witajcie,
ju? do egzaminu k?cz?cego gimnazjum zosta?o oko?o tygodnia!
Jak wy si? do tego kujecie? Co robicie? Czego si? uczycie?
Boicie si?? Jak wam posz?y pr?bne? Gdzie idziecie Technikum, LO?
Ile punkt?w chcecie zdobyc?

Tak?e by by?o mi?o jakby 'weterani' wpisali swoje sugestie, podpowiedzi itd...

Zamykam. Nieaktualny temat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ucz? sie tak sobie (?rednia 3,15) bo mi si? nie chce. Z pr?bnych mia?em 64 punkty (z matematycznego wi?cej ni? niekt?rzy kujoni z mojej klasy). Wydaje mi si?, ?e to do?c dobry wynik. Do g??wnego egzaminu nie ucze si? wcale bo mia?em na to 3 lata i ?rednio to wykorzysta?em. W tych testach trzeba my?le? rozs?dnie i to styka. Mam zamiar wybra? si? do dobrego LO. Wiem, ?e z moj? sytacj? mo?e to by? trudne. Jednak gdy bym si? dosta? to zaczn? si? "??czy?" naprawd? :). A jak si? nie dostane to zostaje mi tylko strzeli? sobie w ?eb lub szubienica... ;]

@down ?artowa?em...

Ostatnia edycja:
A jak si? nie dostane to zostaje mi tylko strzeli? sobie w ?eb lub szubienica... ;]
Taki jest tw?j spos?b rozwi?zywania problem?w? Staram si? zrozumie?, ?e to nie spos?b, ale to zbyt trudne. Wielu nastolatk?w uwa?a to za jedyny spos?b na problem.

Sorry za OT.

Ludzie,pisa?em testy rok temu - niby sie ba?em,a g?wno prawda.Siadasz do ?awki i stres znika,80% piszacych konczy test w 70% czasu.Jedna rada:
Zjedzcie cos przed egzaminem,bo mi np. strasznie w brzuchu burcza?o - to dopiero jest lipa =P.

Witam. Te? chodz? do 3gim. Szczerze to wcale si? nie boj? test?w. Mam ?redni? 4.1 i jestem z tego zadowolony. Na pr?bnym mia?em 74 pkt. Z tego g??wnego mam nadzieje dosta? tak oko?o 75-80 i p?j?? do LO. Wogule si? nie ucze do test?w jak i do "prawdziwej" szko?y.
Hmm chocia? w sumie ucz? si? tylko do informatyki ( wi??? z tym przedmiotem przysz?o?? i nadzieje ; ) ). Pr?buje robi? strony internetowe , bawi? si? w javie ( jako? mi to specjalnie nie wychodzi).
To by by?o na tyle z mojej skomnej strony ; )

Ja mia?em co? w granicach 60 pkt... (matma u mnie to za?amka) ale samego testu sie nie boj? ;) Czasem przedj? si? na jakie? k??ko, rozwi?z? kilka test?w, co? tam powt?rz? i tyle ;) Do LO id? (mam zamiar) tego gdzie chodze do gima na profil Informatyczny (mat-inf :P)

Ostatnia edycja:
Widz?, ?e wi?kszo?? tak jak ja na profil info. Mnie najbardziej denerwuj? prace typu Word. Za?ama?a mnie zreszt? inna sprawa. Moja siostra chodzi do ostatniej klasy liceum o profilu informatczno-matematycznym (tej szko?y co ja chce i??). I musia?em jej robi? stron? w PHP przy czym wi?ksza cz??? klasy dosta?a 1 bo nei mia?a o tym poj?cia :/. Skoro taki jest poziom w ostatniej klasie to chyba jaki? normalny b?dzie dopiero na studiach (je?li na takie si? wybior?) czyli zaawansowane programowanie.

M?j kumpel poszed? do zawod?wki i tam dopiero mia?... Na pierwszej lekcji nauczyciel kaza? im program napisa? :D A oni 3 lata w paincie i na wordzie tylko sie uczyli. /Dem

Ja r?wnie? si? nie ucz? do tego testu i nie stresuj? si?, bo sobie my?l?, ?e przecie? inni b?d? pisali matur?, jeszcze innym kto? w rodzinie umiera, zupe?nie kogo? innego wyrzucono z domu, a ja mia?bym si? przejmowa? g?upim egzaminem. Tak jak napisz? tak b?dzie, licz? na 75~ pkt. Egzaminy pr?bne napisa?em ??cznie na 70 pkt, wi?c tyle te? by mi wystarczy?o. Po gimnazjum id? do LO do klasy og?lnej, lub informatycznej.

Pozdrawiam,
Napster.

w sumie ucz? si? tylko do informatyki ( wi??? z tym przedmiotem przysz?o?? i nadzieje ; ) ). Pr?buje robi? strony internetowe , bawi? si? w javie ( jako? mi to specjalnie nie wychodzi).

To dobrze, ?e zajmujesz si? czym? dodatkowo, czym?, co w szkole jest nieobowi?zkowe. Mo?e by? nawet tak, ?e to, co robi?e?, na szkolnych lekcjach nigdy nie b?dzie poruszane, wi?c id?c w tym kierunku dobrze zmierzasz.

Do LO id? (mam zamiar) tego gdzie chodze do gima na profil Informatyczny.

Ja tylko pragn? nadmieni?, ?e z regu?y nie jest to tylko i wy??cznie profil informatyczny, ale np. klasy s? o profilu mat-inf lub mat-inf-fiz. Wtedy trzeba tak?e wzi?? pod uwag? ?cis?e przedmioty - matematyk?, fizyk?, chemi?...

Moja siostra chodzi do ostatniej klasy liceum o profilu informatczno-matematycznym (tej szko?y co ja chce i??). I musia?em jej robi? stron? w PHP przy czym wi?ksza cz??? klasy dosta?a 1 bo nei mia?a o tym poj?cia :/. Skoro taki jest poziom w ostatniej klasie to chyba jaki? normalny b?dzie dopiero na studiach (je?li na takie si? wybior?) czyli zaawansowane programowanie.

Hoho, r?wnie? chodzi?em do klasy mat-inf, ale o ?adnym PHP-ie jeszcze nie by?o mowy. W?a?ciwie to przez ca?y czas Pascal si? przewija? - no i do tego dochodzi? jeszcze pakiet MS Office, czyli np. praca z baz? MS Access. My?l?, ?e du?o zale?y tutaj od nauczyciela; jaki materia? b?dzie przerabiany, ale z regu?y w domu mo?na o wiele wi?cej nauczy? si? ni? na lekcjach.

Tak?e powodzenia! :D

To tak... ide do szko?y pisze test wracam szcz??liwy siadam na k?pa wbijam ?adny lvl dostaje si? do zawoduwy i dalej olewam szko??. :D
To si? nazywa sposub na ?ycie ;]

@up je?li to jest tw?j spos?b na ?ycie to gratuluj? pomys?u. Jednak gdy stwierdzisz, ?e to by?a g?upota mo?e by? ju? za p??no bo z zawd?wki nie p?jdziesz na studia i 2 lata posz?y si? jeb@?...

To tak... ide do szko?y pisze test wracam szcz??liwy siadam na k?pa wbijam ?adny lvl dostaje si? do zawoduwy i dalej olewam szko??. :D

teraz to mnie rozwali?e?, w trzeciej klasie takie b??dy robic?!
no cu? s? ludzie i parapety ^^;
zobaczymy czy ci? ta tibia utrzyma za kilka lat. Jak b?dziesz musia? sam na siebie zarabiac :D

teraz to mnie rozwali?e?, w trzeciej klasie takie b??dy robic?!
no c?? s? ludzie i parapety ^^;
zobaczymy czy ci? ta tibia utrzyma za kilka lat. Jak b?dziesz musia? sam na siebie zarabiac :D

Hahaha kolo zamiatasz. Tego testu podobno niema si? co ba?. Sam ju? nie pami?tam go za bardzo ale z tego co czyta?em na innych forach to jak kto? nie gra w WOWa albo Tibie to ca?kiem dobrze go napisze. Nie wr??? Ci kolorowej przysz?o?ci. :P

Masz cos do ludzi w zawodowkach?
Dosta?em sie do dobrego technikum i zadowdowki,a wybra?em szko?e zawodowa.Mam profil z przysz?oscia i o tym w?asnie mysla?em decydujac sie na ta szko?e a nie inna.
Pozdro & kup sobie s?ownik.

Przecie? napisa?em ?e ide do zawodowej. nie wiem o co ci chodzi :D
ja nie ?artowa?em a je?li niekt?rzy twierdz? ?e w zawod?wkach same debile to si? myl?... a co do testu ty si? stresujecie,kujecie a i tak b?dziecie w?dkami ?owili ?aby lub kosili traw?.
////Nie123

Nikt tutaj nie napisa?, ?e kuje do testu to jest raz. Podobno m?wisz, ?e zawod?wka jest dobra a jednak m?wisz tekst "dostaje si? do zawoduwy i dalej olewam szko??" czyli co twierdzisz, ?e w zawod?wce nie trzeba si? uczy?? Po 3 nie musisz m?wi?, ?e olewasz szko?? - to wida? np. "k?pa", "zawoduwy", "sposub". Dla Ciebie jest wa?niejszy lvl ni? ?ycie w rl (nie chodzi o nauke bo sam cz?sto w tibie gram zamiast si? uczy? i p??niej mam problemy) jednak ty przysz?o?ciowo my?lisz o grze w tibie co mi si? wydaje by? chore. Nie b?de ci m?wi? jak masz ?y? bo ka?dy ma jakie? swoje plany.//Pzdr Drexav!
All co pot?pili moj? wcze?niejsza wypowiedz na 100% kuj? si? do tego testu. -.-
Jak wybierzesz za zaw?d z przysz?o?ci? to zawod?wka przewyrzsza -tachnikum,liceum. a uczy? nie trzeba si? tak du?o i i za?o?e si? ?e
wiele os?b z zawod?wek zarobi wi?cej od ciebie i b?dzie si? im ?y?o lepiej.
A tibia predzej czy pu?niej mi si? znudzi i b?d? mug? i?? na wieczorowe nauczanie.
ps. jeszcze b?dziesz u mnie trawniki kosi? ;]

Mam nadziej?, ?e nie b?de musia? u Ciebei kosi? trawnik?w bo daleko bym mia? codziennie je?dzi?. Ja pot?pi?em twoj? wypowiedz a nawet ksi??ki przed egzaminem nie otworze wi?c? M?wisz, ?e wiele os?b z zawod?wek zarobi wi?cej ode mnie (je?li oczywi?cie dostane si? do LO). Nom niestety masz racj? bo ?yjemy w kraju w kt?rym wystarcza szcz??cie a wykszta?cenie to tylko taki ma?y plus.

ja rok temu mia?em 80 pkt, kurwa....nie uczcie sie, co ma by? to b?dzie to nie jest matura, zreszt? do matury te? mo?na podej?? nie ucz?? si? wcale

a ja sie boje jak cholera tych testow z prubnych mialem z humana 40 a matmy 39 to same punkty swiadcza jakim jestem uczniem :) (?rednia 3.0)

Status
Zamknięty.
Do góry