• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[DragonX Lord] Galeria

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
1
Jestem pocz?tkuj?cym maperem to moja pierwsza galeria,
ale nie b?d? was zanudza? oto screny:
1.
konkursg.jpg

2.
nowyobrazmapabitowa5.png

3.
nowyobrazmapabitowa2u.png

Odp: [DragonX Lord] Galeria

Mapy s?abe, cholernie s?abe.

Pope?niasz du?o b??d?w, nie potrafisz nawet okre?lic jaki border do czego pasuje, g?ry ?le zrobione.Prace na bardzo niskim poziomie robione przy pomocy autobordera, bardzo kwadratowe i jednolite, masa b??w?w.
Prawie wsz?dzie brak szczeg???w.

@down.
Gnoju, ju? to przerabiali?my, moze jego prace s? lepsze? HAAHHAAHHAAHHAAH

Ostatnia edycja:

Krzysieq dobrze wiemy jakie Ty masz prac? wi?c nie oceniaj innych jak Sam tego lepiej zrobi? nie potrafisz :). PS. S?aba to jest Twoja ortografia.

Co do prac, mappuj, a b?dzie dobrze bardzo mi si? podoba ten pomys? z traw? na g?rach bardzo orginalny- nie stawiaj tak wiele rzeczy [ tych samych ] obok Siebie, a b?dzie dobrze jak na razie 7/10.

mapa na s?abym poziomie (nie m?wi? ?e lepiej mapowa?em),dok?adnie nie wiem, ale nie widz? tutaj kwadrat?w, natur? s?ab? wybra?e?.
Je?li przeczytasz sobie kilka poradnik?w (2-3) b?dziesz bardziej efektownie mapowa?, i zbiera? lepsze opinie :) ale i tak Szacunek ?e wykona?e? prace [Sam] i to nie na 0 poziomie tylko na poziomie (Pocz?tkuj?cego)
Oceniam mapk? na 3/10 dla zach?ty

mapa na s?abym poziomie (nie m?wi? ?e lepiej mapowa?em),dok?adnie nie wiem, ale nie widz? tutaj kwadrat?w, natur? s?ab? wybra?e?.
Je?li przeczytasz sobie kilka poradnik?w (2-3) b?dziesz bardziej efektownie mapowa?, i zbiera? lepsze opinie :) ale i tak Szacunek ?e wykona?e? prace [Sam] i to nie na 0 poziomie tylko na poziomie (Pocz?tkuj?cego)
Oceniam mapk? na 3/10 dla zach?ty

Powstrzymam si? od komentarza :p

Powstrzymam si? od komentarza :p

Pokazuj?c tutaj swoj? prace powiniene? liczy? si? z tym, ?e b?d? komentarze pozytywne jak i krytyka. Komus nie spodoba?a si? twoja praca i ju? jakie? pretensje.
Cytat by M@rtin.

Prace na s?abym poziomie. S? one upodobnione do wersji 7.6 ale i tu by? to zjeba? bo nawet nie wiesz ile mo?na wyci?gn?? ze starszych wersji. Zaufaj mi ja co? o tym wiem. Brak kamyczk?w natura do kitu itp...itd.
Natura s?aba, mieszaj ground! i nie tw?rz kwadrat?w!.

2/10
Staraj si? bo jak narazie to mo?esz wyj?? i nie wraca?

Status
Zamknięty.
Do góry