• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dragon Ball

Status
Zamknięty.

Jozo16

Advanced User
Liczba reakcji
8
Siemka zamienie si? za silnik Dragon Balla.Wzamian chc? posta? na Real Tibi.Posta? musi by? na ?wiecie Non-pvp.Najlepiej jakby to by? Paladyn ,albo Knight z levelami wi?kszymi ni? 25.Skille no nie miejsze ni? 55.Co oferuje Silnik Dragon Balla.Co zawiera silnik:
11 profesij - Goku,Vegeta,Gohan,Trunk,Bubu,Cooler,Freeza,Brolly,Ten Shin Han,Goten oraz Cell.Ka?da posta? ma transe.Transe wywo?ujemy komendom Transform.Silnik jest pod Tibie 8.0 SQL.Jakie skrypty zawiera OTS?Na train point,attack speed,senzu beans,scouter,bie?nia,revert.transform,power up,power down itp.W kliencie s? skille typu attack speed,train point,strenght,ki blasting,defence,sword.
Opis skilli:
Attack speed - skill odpowiedzialny (jak sama nazwa wskazuje) za szybko?? ataku. Im wi?kszy skill tym szybciej atakujemy.
Strength - skill odpowiedzialny za walk? r?kawicami (glovers).
Train points - skill potrzebny, aby m?c u?ywa? czar?w (im lepszy czar tym wi?cej punkt?w tych potrzebujemy).
Ki blasting - odpowiednik "distance fighting", z tym ?e strzelamy z kul "ki", oraz zamiast ?uku czy kuszy mamy specjaln? r?kawic? (widoczne na zdj?ciach, na dole posta).
Defense - skill odpowiedzialny (jak mo?emy si? sami domy?le?) za obron?. Z tym ?e zamiast tarczy u?ywamy do tego broni (miecz lub glover).
Screeny:
uo0008sz9.jpg

uo0009aa9.jpg

uo0010sh2.jpg

uo0011kh9.jpg

uo0012jt4.jpg

uo0013pm1.jpg

uo0014zu8.jpg

Edit: !!!Od?wie?am!!!

Odp: Dragon Ball

Hehe nie zbyt dobry pomysl ten Silnik to T-D-B jest on udostepniony przez Edwina na forum wiec kazdy moze go posiadac.
PS: Fajny pomysl xDD
POZDRo All

Wiem ,?e jest on udost?pniony na forum przez Edwina.Wystarczy g?upi? nazwe w google wpisa? i ju? si? ma ten OTS ,a inni mnie na pw spamuj? ,?ebym im go da?..

Gratuluje i dzi?kuj? , ka?dy nowy ma tu taki sw?j ' poradnik ^^ ' . Jak ?atwo wkr?ci? ludzi ...

a m?g?by kto? da? linka do ?ci?gni?cia tego b?d? innego silnika otsa naruto/dragon balla bo szukam ca?y dzie? i nic nie moge znale?? plizka przy?lijcie mi linka do sci?gni?cia silnika(oczywi?cie naruto lub dragon ball)
jak by co to linki do pobrania przesy?ajcie na gg: 4079914

Hehe nom idzie idzie :P heh nie wiem co wam si? podoba w tych silnikach dragonball czy jako? tak :D :) pozdrawiam:
RRaafikk:p

Status
Zamknięty.
Do góry