• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 7.60 Dragon Ball Legend

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Wielki UpDate na DBL'u ~~ zapraszam - server sprawdzony.

upd_promo_big.png

Our partners and their custom servers:

Odp: Dragon Ball Legend

M?wi to jakis random zarejestrowany w 2k16 z 51 postami (stawiam ze masz 13+-), kt?ry w ?yciu nie mia? zadnego topowego ots i woli ot typu dbns exp x9999 xD

Tak jak mlody m?wi? - dbl to aktualnie jedyny ots warty tego grzechu - zatracania na nim godzin.

CHUJA SIE ZNASZ NA DB OTSACH PRZY OTSIE DBL, PARODIA. [MENTION=267982]TenTypSwir[/MENTION] rzadko si? ze sob? zgadzamy ale teraz piszesz jak jest, DBL to jest NAJLEPSZY OTS DRAGON BALL! Deklasyfikuje kompletnie inne otsy DB.

A jak kto? uwa?a inaczej to jest g?upi

Mi og?lnie dbl do gustu nie przypad?,mo?e dlatego ?e kojarz?,go g??wnie ze starych grafik

Mi og?lnie dbl do gustu nie przypad?,mo?e dlatego ?e kojarz?,go g??wnie ze starych grafik
[MENTION=245150]walcz[/MENTION]?
Dlatego to jest czas ?eby sobie go na nowo "skojarzy?". Nilan i ch?opaki w?o?yli sporo wysi?ku w ot i to im wysz?o wiec z ca?ego serca polecam si? jeszcze raz zalogowa?, zapozna? ze wszystkimi systemami, kt?re s? zajebi?cie opisane na acc i na forum. OTS BOMBA.

Mo?e i dobrze zrobiony, ale jest ca?kowicie niegrywalny przez hitlerowsk? administracj? rozdaj?c? 5-dniowe bany za spam lub za przekle?stwa...

Mo?e i dobrze zrobiony, ale jest ca?kowicie niegrywalny przez hitlerowsk? administracj? rozdaj?c? 5-dniowe bany za spam lub za przekle?stwa...

A moze to i dobrze? Tak sobie pomyslalem ze maja okolo 100 stalych (ze tak napisze doroslych) graczy i jakby ten regulamin zmienili to wbila by ,,gimbaza" wyszliby stali gracze i po 1-2 tygodniach wyszlaby gimbaza, ots zostalby bez graczy.

No co ty xD DBLegend jest Nilan'a. Powstal w 2007 wiec mia? ju? swoj? 10 rocznic? + dalej si? rozwija z pr?dko?ci? ?wiat?a :)

Ma?y konkursik!
Do wygrania 3x10h PACC'a (czas pacc'a leci tylko je?li jeste?my zalogowani)

Aby wzi?? udzia? w konkursie wystarczy polubi? ten post i zostawi? +1 punkt reputacji.
Wyniki "konkursu" odb?d? si? 11.08.2017 o godzinie 18:30. (w tym temacie zostanie wstawiony filmik z losowania [ - aby nie by?o p?aczu, ?e oszukane losowanie XD)
Wylosowane zostan? 3 osoby za pomoc?​

Pozdrawiam i powodzenia (mam nadziej?, ?e kto? z forum gra na DBL'u // b?d? zacznie)

W zwi?zku z tym, ?e do godziny 18 udzia? wzi??o tylko 5 os?b to pomy?la?em, ?e b?dzie milej rozda? Pacc'e wszystkim uczestnika :)
[MENTION=441397]DragonBoru[/MENTION], [MENTION=432257]KadreZ[/MENTION], [MENTION=438139]Mysl Pozytywnie[/MENTION], [MENTION=431307]Wiatraczek[/MENTION]

Czekam na wasze nicki z DBL'a (wysy?a? prosz? droga prywatnej wiadomo?ci tu na forum). Pacce zostan? wys?ane do depo w West City. Mi?ego wieczoru ^^

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom