Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A przy ka?dej wyp?acie pieni?dzy trzeba si? bawi? w te drukowanie i wysy?anie umowy ?:/
Matka ledwo si? zgodzi?a na te konto bo niby oszu?ci itd. a teraz nam?wi? j? na podpis umowy b?dzie naprawd? ci??ko....
Ludzie co do tego je?eli nie jeste?cie pe?noletni i zak?adacie konto na MAME b?d? TATE, a numer konta bankowego dajecie sw?j to pieni??ki wam przyjd? poniewa? podczas rejestracji swojego konta bankowego podawali?cie dane opiekun?w/a.
To na tyle a co do poradnika GIT MAJONES
Hmm ten temat potrzebny dla wielu ale ja mam pytanie czy to bezpieczne dawac tak jakies konto bankowe dla jakiej? gry ka?dy mo?e sobie pobra? kasenie fajne
Witam wszystko zrobi?em zgodnie z poradnikiem kiedy wpisuje do ACC by Gesior Kod i nick postaci no i wybieram odpowiednia us?ug? to dostaj? taki komunikat... "Wystapily bledy: * Podany kod z SMSa/przelewu jest niepoprawny lub wybrano zla opcje SMSa/przelewu." Pomocy!
Mam pytanie ten podatek 19% to oni sami zabieraj? i op?acaj? czy to trzeba samemu op?acic ?
I jak to by si? zap?aci?o to nic wiecej nie trzeba op?acac zadnych podatk?w tak ?
Odpowie kto? wkoncu ?