• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DonGURALesko - Inwazja porywaczy cia?

Status
Zamknięty.

Miki

HardcorowyKoksu
Liczba reakcji
218
Witam.
Chcia?em si? w tym temacie zapyta? was co s?dzicie o nowym mixtapie Gurala z Matheo? Jak dla mnie mixtape ten wymiata. Zajebiste, klimatyczne bity, grubszy przekaz - nie rozumiesz go, to nie komentuj. Proste.. S? tam kawa?ki, kt?re s? po prostu zrobione po to, aby wy?mia? wszystkich pseudo raper?w, og?lnie album ten jest nagrany w bardziej lajtowych klimatach. Par? kawa?k?w:

Czekam na komentarze!

Pozdrawiam.

Odp: DonGURALesko - Inwazja porywaczy cia?

Nowa p?ytka jest dobra na imprezy oczywi?cie ka?dy kt?ry s?ucha Hip-Hopu i wspiera Polski Hip-Hop powinie mie? ta p?ytk? w swoje kolekcji osobiscie ja posiadam od dnia premiery. Teledyski s? bardzo fajne sczeg?lnie ja Gural wymiata z tym ubraniem z m?tka moda z stan?w zjednoczonych.

A refren roku moim zdaniem

Dziadzia jest, Dziadzia by?, Dziadzia b?dzie
Dziadzia tu, Dziadzia tam, Dziadzia wsz?dzie
Dziadzia gra, Dziadzia ma, Dziadzia prz?dzie
Patent na patencie to Dziadzi or?dzie

Mam ca?? p?ytk? i jest zajebista, bity taki w klimacie "arab?w" ale zajebiste, Matheo odwali? dobr? robot?, robi zajebiste podk?ady.

Wed?ug mnie p?yta kozak, ale ja bardziej czekam na now? p?yt? Peji :D

Pozdrawiam
Immortal

immortal chodzi ci o p?yte Rychu Peja 'Na Serio' podobno ma j? wyda? na swoje 33 urodziny czyli 17 wrze?nia.

Down dziadzia lepszy

Ostatnia edycja:

#UP

Wiem, nie podawa?em szczeg???w ?eby nie robi? offtopu

#Topic

Zapomnia?em doda? ?e najbardziej podoba mi si? utw?r "My robimy te manewry 2" A najbardziej zwrotka Tede. Nie s? te same "Manewry" poniewa? brakuje mi Kaczora. Ale i tak kawa?ek jest zajebisty.

No to trzeba b?dzie ?ci?gn?? ca?? p?yt? i zobaczy? co tam Gural nakr?ci? nowego;)
Wychodz?c troch? w przesz?o?? - El Polako mi si? strasznie podoba?a ;d

Nadal warte ?wieczki , chociaz to juz nie ten sam gural co za czas?w Nokautu Killaz Group'u

Status
Zamknięty.
Do góry