• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Don Wakeful vs. Aali [Rewan?]

Status
Zamknięty.

Don Wakeful

Senior User
Liczba reakcji
234
Hitman - By? tematyk? na pojedynek.
G?osowanie potrwa do 10 g?os?w.

Pierwsza praca:

rcsbaf.png

Druga praca:

o7yehbpyucng5b913v8l.png

Powodzenia.

Odp: Don Wakeful vs. Aali [Rewan?]

Od razu w oko wpad?a mi praca nr. 1. Jest ?adnie dobrana kolorystycznie, dobrze wtopiony napis, extra cieniowanie, pasuj?ce obramowanie i og?lnie praca jest ?liczna. Dw?jka te? jest niez?a, ale kolory si? nie stykaj?, tj. t?o jest niedopasowane do postaci i napisu. G?os oddaj? na prac? nr. 1.
Pozdro

My?l?, ?e praca numer 1 jest lepsza. Podoba mi si? kolorystyka, cieniowanie i og?lne wykonanie. Uj?? mnie r?wnie? napis. Ciekawy pomys?. Dw?jka te? niczego sobie, estetyczna, jednak czego? jej brakuje. Ostatecznie stawiam wi?c na prac? numer 1, gdy? bardziej mi si? podoba.

Witam. Zag?osuj? na prac? numer 1. Dlaczego? Jako? mi si? bardziej spodoba?a ni? praca numer 2 i render jest lepiej wtopiony ni? w drugiej pracy. No wi?c g?osuj? na prac? numer 1.
Pozdrawiam.

Witam. Zag?osuj? na prac? numer 1. Dlaczego? Jako? mi si? bardziej spodoba?a ni? praca numer 2 i render jest lepiej wtopiony ni? w drugiej pracy. No wi?c g?osuj? na prac? numer 1.
Pozdrawiam.
Napisa?e? nam, ?e bu?ka ma?lana ma smak ma?lany. ; 3 Og??em moim faworytem jest praca numer jeden arcyzajebi?cie wtopiony render, ?wietnie dobrany napis, znakomite cieniowanie.

Ja dla odmiany zag?osuj? na pra?e nr.2, bo bardziej mi si? podobaj? takie ?ywe kolory, a w 1 pracy wszytsko jest takie blade. Dziwne to ale obie sygnaturki s? bardzo podobne.
G?os na nr. 2

Oczywi?cie g?os na prac? numer jeden. Bardzo spodoba?a mi si? kolorystyka, napis i og??em ca?a praca.

Jedynka.

Ja r?wnie? zag?osuj? na prac? nr. 1 jest tu bardzo ?adnie dobrana kolorystyka, posta? dok?adnie wida? w tle, oraz t?o jest niczgo sobie...CO do pracy numer 2 to t?o jest beznadziejne s? tam tylko jakie? kreski..
Wi?c jeszcze raz g?os na prac? nr. 1

Hitman kojarzy mi si? ze ?mierci?, wi?c praca nr. 1 ma zdecydowanie lepsz? kolorystyk? je?eli chodzi o zgodno?? z tematem. ?miesznie wysz?o, te same rendery w obu pracach, co sprawia, ?e ?atwiej jest mi oceni?.
Z daleka wida?, ?e w 1. jest lepiej wtopiony render i bardziej pasuje tekst.
Druga praca le?y pod wzgl?dem przekazu.

G?os na 1.

Serdecznie pozdrawiam
GregoRex aka Valerius

Oddaje g?os na prac? nr.1

- Praca jest przejrzysta ?adnie si? komponuje z kolorami
Praca druga nie wpad?a mi do gustu z powodu kolor?w kt?re nie za bardzo pasuj? do pracy, jak te? te kreski. Tak wi?c moje zdanie jest jednostronne, praca numer jeden !
Praca numer jeden, jest bardzo ?adnie wymazana, oraz wtopiona w t?o.

Jedynka du?o ciekawsza. ; p

?adnie kolorystycznie, fajny napis. ^^

Dw?jka to tylko wklejony render, proste t?o i 'normalny' napis. :D

1.

G?osuj? na prac? nr.1

Ma troch? jakby to powiedzie? md?e kolory, ale wykonanie jest du?o lepsze.

W 1 t?o w og?le si? nie komponuje z renderem(nie pasuj? do siebie kolorystycznie).

Czas na og?oszenie wynik?w.
A wi?c, pierwsza praca wygrywa rezultatem 10 do 1, kt?ra jest mojego autorstwa.
Sorry Aali, nie tym razem. ; ]

Status
Zamknięty.
Do góry