• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Domek by Santi ReEdit

Status
Zamknięty.

Santi1551

Active User
Liczba reakcji
2
Witam troszke pozmienia?em w mapce nie moge edytowa? poprzedniego tematu bo to z innego konta. Prosze o ocenki i komentarze.

Odp: Domek by Santi ReEdit

Fajnie zrobione, szczeg?lnie podobajami si? te deski z prawej strony domku :) 8.5/10

Tak na pocz?tek, nie podoba mi si? za bardzo kszta?t wyspy. Mo?esz doda? jakie? ska?ki, b?d? malutkie wysepki obok. A wysp? troch? jakby wstrz?chn?? i porozci?ga? w r??ne strony, total auto border.

A najbardziej wpada w oko to:
redomek.jpg

Druga strona wyspy o wiele bardziej mi si? podoba. Druga rzecz, to wie?a... Brakuje mi tam kamyczka, po?amanych desek, b?d? szpar w pod?odze. We wn?trzu tak samo, oraz brakuje okien. Reszta jest w porz?dku.

Moja ocena: 7/10

Pozdrawiam
Goweg

Ostatnia edycja:

C??, tak jak kolega 2up kszta?t wyspy pozostawia wiele do ?yczenia, ale sam domek jest OK, nawet bardzo OK :)
Co prawda jest w nim kilka niepotrzebnych (kilka dzbank?w w jednym pokoju :confused:) i przesadzonych rzeczy (p?kni?cia na 1. pi?trze), ale og??em domek prezentuje si? ?adnie.
Ocena ode mnie: 8,5/10
Bartpa

-na tarasie sie nie stawia dywan?w
-Aleks150 ma racje z ta linia boczna troch? przesadzi?e? ale zdarza si?
-wej?cie do domku nie podoba mi si? za bardzo ale to nie znaczy ze reszta b?dzie niezadowolona
6.5/10 nie zle lecz ma?o taki domek

Nie jest tragicznie, aczkolwiek bez rewelacji, rozci?gnij wysepk?, dodaj jeszcze troszk? kamyczk?w i ska?ek, bo jak wiadomo "diabe? tkwi w szczeg??ach", nie b?de wystawia? oceny, bo w moim przekonaniu, do nieczego to nie s?u?y, wi?cej szczeg???w, wi?cej ciekawych pomys??w i b?dzie ok ;)

W sumie praca nie jest z?a. Ci??ko mi oceni? twoj? prac?, poniewa? zbyt wiele na niej nie ma. Domek, troch? natury,drzewa i tyle.

8/10

Lepiej ju? nie wstawia? detali, jak nie umie si? ich rozmieszcza? - dok?adnie takie co? sprawdzi?o by si? w Twoim przypadku. Wrzucasz je na si??, przez co psujesz efekt wizualny mapy.
I screeny s? zoomed-out.

Ocena: 1/10

Pozdrawiam, Visher

Status
Zamknięty.
Do góry