Odp: Diablo II/III Open Tibia Server
Uwaga !
Co mamy ju? uko?czone:
Czary: [90%\\\\\\\\\_]
!spell: [100%\\\\\\\\\\]
!stat: [100%\\\\\\\\\\]
Akt 1: [99,9%\\\\\\\\,]
Akt 2: [70%\\\\\\\___]
Akt 3: [0%__________]
Akt 4: [0%__________]
Akt 5: [0%__________]
Epilog: [0%__________]
Uber: [0%__________]
Itemki: [100%\\\\\\\\\\]
DiabloClone: [10%\_________]
Secret Andi Room: [0%__________]
Rune Word Systm: [0%__________]
-----------------------------
Poziomy trudno?ci:
Norm - 15%
Kosz - 0%
Piek?o - 0%
Pierdo?y - 25%
Accmaker - 100%
Podsumowanie - ok.5%
@ co do czar?w
Czary s? dosy? dopracowane pomocnik mi pom?g? i jestem zadowolony z jego pracy co prawda s? one podobne do czar?w z diablo 2 ale wszyscy wiedz?, ?e jak si? chce co? doprowadzi? do perfekcji to trzeba wsadzi? w to du?o pracy. Chcia?bym powiedzie?, ?e doszli?my do porozumienia i stwierdzili?my ?e 10 - 13 czar?w na profesje starczy poniewa? tutaj te? b?dzie si? liczy? build a nie ka?dy czar na innego potwora, Gra b?dzie dosy? trudna.
@ co do konkurencji
Nie chc? a nawet si? dowiedzie?, ?e zgapiasz pomys?y z mojego tematu wi?c tu od razu zaznaczam ?e nie toleruje kogo? kto niema swoich pomys??w. Wszystkie te systemy co napisa?em na forum maja swoje prawa autorskie wi?c je?li si? dowiem, ?e kto? jedzie na moich pomys?ach to zaraportuj? to na forum i na pewno on poniesie specjalne konsekwencje.
@ ots
Server b?dzie postawiony na takiej maszynie kt?ra ju? jest zam?wiona.
Procesor AMD 6 rdzeni po 3.3 Ghz.
Ram 8 GB DDR3
Karta sieciowa 10/100/1000 Mb/s
Internet 8 MB/s
??cze servera 300 Mb/s
Baza danych 400 GB + 400 GB
System Windows XP PRO
Wed?ug moich oblicze? zmie?cimy spokojnie 200 graczy bez lag?w co z tego wynika na serverze b?dzie 300 slot?w.
Oczywi?cie server 24 godziny 7 dni w tygodniu.
Co 2 dni o godzinie 20:00 b?dzie 5 - 10 minutowe Up-Date zawieraj?ce poprawki bug?w i innych spraw. [bez tego si? nie obejdzie bo wszystko jest robione od 0 wykluczaj?c silnik]
@ epilog
Co do pyta? co to ten epilog poco on nie by?o go w diablo...
Powiem WIEM ale postanowi?em doda? co? od siebie. Epilog jak nazwa m?wi zako?czenie, b?dzie to starcie graczy z servera co osi?gneli poziom wi?kszy ni? 130 oraz uko?czyli minimum koszmar. Liczmy na to, ?e grupa ludzi oczekuje w godzinach 18:00 - 20:00 na rozpocz?cie tego eventu. Wszyscy ch?tni musz? zebra? tz. Organ Set oraz dodtkowo specjalny przedmiot z potwora o nazwie Dusza Izuara. Ka?dy co bedzie posiada? Oko Baala, M?zg Mefista, R?g Diablo oraz Esencj? Duszy Izuara b?dzie m?g? te przedmioty zamieni? na Zw?j Wiroportalu u npc w Akcie 5 na poziomie piek?o. Po u?yciu tego przedmiotu zostaniesz dodany do epilogu kt?ry zaczyna si? pomi?dzy wy?ej wymienionych godzin. Je?li jest powy?ej 30 graczy bior?cych w niem udzia? przenosi wasz do Zbeszczeszczonego Kurast gdzie musicie pokona?...
Wi?cej na ten temat dowiecie si? w grze ju? nied?ugo
@ przenoszenie si? mi?dzy poziomy
Pewno martwi was to jak b?d? przechodzi? z normu na kosz z kosza na hell lub z hellu na norm, je?li b?dziesz w jednym z miast i wpiszesz komend? !poziom "koszmar to ju? wszystko wam wyja?nia...