• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Destiny Island

Status
Zamknięty.

juvi

Active User
Liczba reakcji
10
Witam
Przedstawiam Wam moj? pierwsz? mapk? o nazwie "Destiny Island"
Praca kt?r? wykona?em jest pewnie niezbyt ?adna, dlatego prosz? o bezlitosn? krytyk? :D
SS:
Pocz?tek mapy

D?? widoczny z g?ry

Palladyn

Knight

Sorcerer

Druid

Odp: Destiny Island

Gdybym mia? Ci powiedzie? co o tej mapie s?dze naprawde, to zbanowali by mnie na forum za sadzenie epitet?w.

niebardzo rozumiem co chcia?e? zrobi? ani co osi?gn??, mapa jest bylejaka, brzydko wykonana, pusta, kostropata, pe?na niepasuj?cych do siebie element?w, p?aska, bez pomys?u, bez polotu.

na pocz?tek odradzam simone edytora, popr?buj z rme, jest wygodniejszy i przyja?niejszy na start, no chyba ,?e naprawde zamierzasz si? za to zabrac, w takim razie nie przechodz na rme, tylko katuj simone, korzystaj z tutoriali bo warto, nie r?b map z nud?w, a je?eli ju? masz robi? z tego w?asnie powodu to b?d? ?askaw si? nimi z nami nie dzieli?.

szukaj inspiracji i pomys??w, i co chyba najwa?niejsze to nie ?piesz si? nigdzie, nie jeste? na wy?cigach, praca nie stanie si? lepsza je?eli wrzucisz j? wcze?niej.

to chyba tyle.

Zgadzam si? z tym co napisa? #up.
Zapewne taka mapa na jakie? serwery x999 ujdzie, ale po co j? publikujesz?
W RME to jest kwestia kilku minut roboty.
Prawie nic do siebie nie pasuje - czemu smo?a (ropa?) nie zala?a ni?szego pi?tra i nie wymiesza?a si? z law??
Jak dla mnie to totalna tandeta, nie oceniam.

Chcia?em tylko sprawdzi? co s?dzicie na temat mapki ;d
I dostaje to co chce ;]
Ale racja to nie jest temat dla mnie xd

Edit : Ajj "z?y" u?miech mi si? klikn?? niechc?cy przy temacie ;d

Ostatnia edycja:

Drogi kolego
Jest to mapa 5 minutowa. Ja osobi?cie zrobi? bym lepsz? z zamkni?tymi oczami. Nie wywo?uj?c k??tni, zacznij od robienia natury powoli stopniuj swoje umiej?tno?ci a gdy b?dziesz ju? gotowy na pokazanie swojej pracy porostu bez wahania poka? j? nam, nas zwali ona z kolan i wszyscy b?dziemy ci? szanowa? jako dobrego mappera.
Taka by?a by wizja gdyby? po?wiczy?.

Teraz ludzie besztaj? ci? z b?otem bo nic nie pokaza?e?.
Zero detali, za wiele powtarzaj?cych si? rzeczy, najpierw Czarna lawa potem zwyk?a o poziom ni?ej.

Pytanie Do Autora:
My?lisz czasem ? czy twoje mapki s? robione bezmy?lnie i wszystko dodawane jest automatycznie?

Zako?cz? t? wypowied?, mo?e dostan? ostrze?enie ale musia?em ci to napisa?. Ty sobie to dobrze przemy?l, Du?o ?wicz, B?D? NAJLEPSZY :)!

Pozdrawiam
Cyanmon

Pytanie Do Autora:
My?lisz czasem ? czy twoje mapki s? robione bezmy?lnie i wszystko dodawane jest automatycznie?
Bezmy?lnie ale nie a? tak automatycznie :)
Gdybym mia? pow?d do zrobienia zaje*** mapki to bym j? zrobi?, a tak to z nud?w zrobi?em na szybko i nie wysz?a ; P
Przy okazji wys?a?em j? tutaj ?eby zobaczy? czy si? spodoba

Mapa zrobiona bez sensu , my?la?e? co? nad t? map? ?
Pomieszane to wszystko co? z Tibia 7.6 i co? z Tibi 8.5...
Mapa nie ma kompletnego sensu jedynie co mi si? w niej podoba to "D?? widoczny z g?ry"
Og?lnie bardzo s?aba mapa kwadratowa i bez pomys?u 2/10

Cz?owieku... je?eli masz takie prace... to nie bierz si? za mapperstwo.

Ta mapa jest BEZNADZIEJNA, o ile to wystarczy... ani natury, a ni nic. Mog?e? chociasz zmieni? t? smo?e na lave a nie wszystko tak ch**owo wygl?da.

Status
Zamknięty.
Do góry