• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Depo

Status
Zamknięty.
Odp: Depo

Zalosne depo , wyglada tak jak to cos co wypada z tylnej czesci ciala mojemu psu podczas spaceru :down:
gorszego depo nie widzialem

Dno, kwadrat, po co te itm w dp za lad?? Nie rozumiem. :p~Po?wicz~:p

2/10

Co to ma by?? Zero wyobra?ni.Kwadrat w kwadracie pokryty bezsensownymi itemami.Te itemy s? chyba do Noob Gm?w ,?eby rozdawali je graczom.Praca zrobiona na odpieprz.Maximum 5 minut to robiles...brak mi s??w.Jeszcze te ska?y-przedzia?kiem od depozyt?w.My?lisz co??Masz m?zg czy siano?Gorzej nie mog?e? tego zrobi?:down: Nie do??,?e nie sko?czone to...Odrazu daje 2/10,za ch?ci ,ale na nic wi?cej nie zas?ugujesz. KOMPLETNE DNO :curse:

FUJ! Ty robi?es t? mape z zamknietymi oczami czy wy??czonym monitorem!? Cz?owieku zobacz jakie to brzydkie! Te itemy, a te kamienie w depo!? Mysl jak cos robisz.. 1/10

Pozdro MisQ ;>

Szczeze to popracuj nad swoj? twarza a nie depo rob zal wogle... poco itemki widac ze jestes nobem ktory leci tylko na kase na ots haha pozdro pocwicz:confused:

To depo jest zupelnie za DUZEE!! i w dodatku kwadratowe:( poco all nowe itemki za tymi stolami za prace 1/10 bo to nic wielkiego zrobic cos takiego :down:

Tragedia nie podoba mi si? to kwadratowe i zero szczego??w !! Nasrane item?w nie wiadomo po co od razu wida? , ?e nadaje si? na otsa z high rate..

Popracuj nad tym .. R?b ?d?b?a trawy .. I staraj si? nie robi? kwadrat?w. Niech zgadne.. To by?o robione minute czy dwie? 1/10..

CO TO ZA G*W*O !!!
0.000000000000003/10 dla zachety
Bezsensu !!! 0 Szczeg???w, kwadraty jakie? itemy powystawiane !!!
Nie rozumie takich ludzi !!! :down::mad:

@up
s?owa !!...
@temat
Ja nie wiem co wy macie z tymi Kwadratami >?<
rozumiem jedna z najpostrzych figur geometrycznych:|
co do Tego geometrycznego Depo to dla mnie to jest jak klocek :/
1/10

Je?eli to jest Twoja pierwsza praca (tak my?l?) to i tak si? nie postara?e?, wystawianie itemk?w to zero... stalagmity nie pasuj?, kwadratowe.
No ale c??, oceni? trzeba, 4/10 za ch?ci.
Mam nadziej? ?e kolejne prace b?d? lepsze.
Stalagnaty.. chodzi?e? na przyrode?..
Depo beznadziejne, ?al dupe ?ciska, takie depo, to 2 przeciagniecia ?cian?, no i dodanie depozyt?w, i oddzielenie ich..
A itemki, beznadziejne =.=
Mapa Bez sensu, ma?o szczeg???w, a ots, kt?ry mia?by tak? ilo?? graczy w depo, ma albo oryginalne depo, tak jak np. Trias ot, czyli evolutiona przerobionego, albo np. polski.otserv.net, jak w realu.
innym s?owem, ?enada.

zal takie cos to kazdy moze zrobic w 10 minut...

@up
s?owa !!...
@temat
Ja nie wiem co wy macie z tymi Kwadratami >?<
rozumiem jedna z najpostrzych figur geometrycznych:|
co do Tego geometrycznego Depo to dla mnie to jest jak klocek :/
1/10

Zgadzam si? z Luki... Zwyk?y kloc, niedorobiona pod?oga, wszystko wychodzi zza mur?w... 0 Mapper'stwa, 100% Noob'stwa...

0/10 (Nie ma co ocenia?)

Niepotrzebnie depo kwadratowe. Dwa poco te itemy tam wylozyles?? Raz ze to psuje calosc. Trzy malo szczegolow ;)

PozdRo
GoD Lepper

Kto? sobie we?mie te itemy... Przecie? ten blat co maj? go npc najcz??ciej jest na pod?odze. Zmie? go...

Nie postara?es si?:(.
-Jest to jeden wielki kwadrat.
-Nie potrzebnie narzucane items w depo.
-Takie durze depo a tak malo skrzynek.
-Gdzie jest dojscie do depo?:confused:(Widz? tylko traw? i to bez detali):|

*Nast?pnym razem postaraj si? bardziej,Ocenka: 0/10:down:

Ej , co to ma by? . Dwu minutowa praca... Dam ci najwy?ej 2/10 .Nast?pnym razem sie postaraj ;] [GRACZ][/GRACZ]

Wida?, ?e kolega jest ma?o do?wiadczonym maperem ale dajcie mu troch? pochwa?y.
Wydaj? mi si?, ?e po?owa os?b co tu napisa?a lepiej by tego nie zrobi?a.
Ale jak ju? paru koleg?w napisa?o, ?e nie lubi itemk?w le??cych na ziemi.
Ja te? tego nie toleruj?. Jednak jak na pocz?tek 5/10 ;)

- Po co zrobi?e? tyle miejsca?
- Po co tam s? te itemy?
- Po co przed depo s? Minotaur Statue?
- Po co tyle schod?w?
- Stalagmity w budynku? x,X

Ani troch? mi si? nie podoba. Sorry.:down: O.o

Status
Zamknięty.
Do góry