• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Demony

Status
Zamknięty.
Odp: Demony

:curse: O M?j Bo?e Oo (amen) co to ma by? Xx
0 dodatk?w
0 szczeg??ow nawet kamyczk?w (nawet ska?y jakie? mog?by by?) Cokolwiek
cz?owieku u?yj wyobrazni troche ;d

za Ch?ci 2\10:up:

O m?j Bo?e !
Co to ma by??
Niedo?? ,?e kwadraciak to jeszcze wygl?da to jakby tatry by?y nad morzem...Nie my?lisz?U?yj tego swojego orzeszka.Kompletny syf i dno...Takie mapy robione s? przez dzieci neo dla noob ots z expem 999... -10/10...
NIE LICZ NA LEPSZE OPINIE

Ty jeste? Neo w 999%. Nie widzisz, ?e to jego peirwsza praca!? T?umok jeden co sam nic zapewne nie umie zrobi? gdzie? mam takich ludzi. 0 klutury. 0 wsp?lczucia. A co do orzeszka. Sam lepiej zr?b sobie prze?wietlenie czaszki. Mo?e wszystko ju? znikn??o w niej od tej Tibii?

Je?li to pierwsza mapa to po?wicz i daje 2/10.Ale je?li to twoja kolejna mapa to lepiej nie mapuj :Di nawet nie daje oceny bo to po ni?ej 0

Nic Ciekawego :/ same kwadraty jedna trawa ?ciana ta sama jakie? kamienie obok schod?w,
w skali 1-10 dostajesz 2/10 - za ch?ci :P

Musz? si? pojawi? w tym temacie.
No wi?c. Na lawowe podziemia u?ywa si? g??wnie ziemi. Trawa, oryginalnie, ale w tym przypadku lepiej u?y? to co wi?kszo??.
Druga sprawa. Ten kto pierwszy raz otsa robi to najcz??ciej x999, ?eby zobaczy? te bossy, kt?rych nie zobaczy w rl. Uwierz, gracze ots?w tych boss?w si? naogl?dali, zn?b mniejszy exp.
Mam nadziej?, ?e twoje nast?pne prace b?d? tylko lepsze. Pozdrawiam

ch?opie trawy si? nie k?adzie na lawie .. wygl?da to okropnie budynki r?b nie kwadratowe poniewa? brzydkie s? popatrz sobie na niekt?re otsy nauczysz si? z nich mappowania no chyba ?e grasz na 999x ;/
zagraj na rl mapce i wtedy bierz si? do robienia mapy
s?aba praca strasznie mi si? nie podoba 0/10

Status
Zamknięty.
Do góry