• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dejfid - Z?odziej Bit?w

Status
Zamknięty.

shadow3645

Advanced User
Liczba reakcji
15
Yo. O to m?j kawa?ek nagrany w 30 minut ; /. Tak samo jak wtedy jako? s?aba (nikt mi nie chce pom?c z mikro). Troch? pracowa?em nad flow. Jest jaki? progress?
- link

Odp: Dejfid - Z?odziej Bit?w

Zbyt bardzo wyuczony tekst. Daj si? ponie?? i jed? z bitem.
Tekstowo nie ma sza?u, ale nie jest te? ?le.
Ale i tak masz odemnie propsy za tw?j pocz?tek na tracku. "Kurwa we? to przes?uchaj!" <rotfl>
Pozytywnie ziomek. Piona ; )

"Nie mam talentu do ?piewania", zrozumcie kur**, ?e ?piewa to Doda...
Tekst na poziomie 12-latka, niczym nei zachwyca, a ten zmutowany g?os na koniec, to jaka? pomy?ka chyba.
Po?wicz, bo z bitu wypadasz za cz?sto i polecam lepszego majka, albo chocia? kart? dzwi?kow?.

@Boshe hehe. Dzi?ki :d @ Fluos tekst napisany w 5 minut. Nie mia?em niestety czasu. Majka mam ale na windows 7 mi go jakby nie czyta. A to na ko?cu to ju? dla brechu :p Dzi? co? wrzuc? nowego.

Ostatnia edycja:

REFRESH Prosz? o wi?cej komentarzy i opinii ;*

@Bez urazy ale wysluchalem tego wczoraj i mialem koszmary. Mianowicie ?ni?o mi si?, ?e jaki? kole? na moich oczach obdziera kota ze sk?ry a w tle ta piosenka lecia?a.
@Bez urazy

to by? w sumie m?j pierwszy kawa?ek. Tera zrobi?em olbrzymi progress. Jutro wrzuc? nowy kawa?ek.

W rapie mo?na ?piewa?, a raczej m?wi? dobrze. Bo Hip-Hop wed?ug mnie to nie muzyka, kt?r? si? ?piewa z ilo?ci? twangu i holdu. Wystarczy, ?e do tego przy?o?y?, aby flow i tekst piosenki by? zajebisty.

Ju? kurwa przes?ucha?em tak jak mi kaza?e?. Refren powala, chyba go od kuli ukrad?e?. Je?li chcesz braw, tekstu nie pisz 5 minut tylko 5 godzin, a track nagrywaj 200 razy, tak aby to jako? wysz?o. Jak wcze?niej wspomnia?em o refrenie, brzmisz jak by ci murzyn do buzi jajca w?o?y?, po prostu nie baw si? tak modyfikacj? g?osu bo jest chujowa. No c?? zobaczymy jak ci ten 2 traczek wyszed?, trenuj mo?e co? wyjdzie.

#up.

<face palm> xddddddddddddddddd

#theard.
Flow, dyckja, tekst = 0

Status
Zamknięty.
Do góry