• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DegRey - Robi? to jak umiem. (prod. Ernesto)

Status
Zamknięty.

Parszywy

Active User
Liczba reakcji
9
Tak wi?c kolejny kawa?ek, zapraszam do sprawdzania. :)

Odp: DegRey - Robi? to jak umiem. (prod. Ernesto)

Jak dla mnie za bardzo "uliczny" kawa?ek. Nie potrzebnie zmieniasz barw? g?osu. Wtedy by mi si? spodoba?o. Aktualnie 6/10.

Jak dla mnie za bardzo "uliczny" kawa?ek. Nie potrzebnie zmieniasz barw? g?osu. Wtedy by mi si? spodoba?o. Aktualnie 6/10.
Nie chcia?em ?eby wysz?o jako? ulicznie, mia?o by? na luzie, z przekazem ^^, troch? braggi. A powiesz mi o co chodzi ze zmian? barwy g?osu?

1. Technika jest bardzo ?rednia, nie musisz napierdala? poczw?rnych, ale cieniutko to idzie, tak?e po?wicz sobie klejenie jakich? krzy?owych albo podw?jnych. Unikaj rym?w typu bariery/pozery, bo to w tych czasach nie przechodzi i jest strasznie s?abe, a jechanie czw?rki na jednym rymie nie jest wyczynem.

2. Niby nie ma temat?w na kt?re nie mo?na nawija?, ale kolejny typ nawijaj?cy o tym, ?e co? zrobi z tymi swoimi wersami i ?e co? tam si? komu? stanie pod naporem tej przezajebisto?ci jest strasznie nudny.

3. Starasz si? wydobywa? jak?? charyzm?, to mi si? podoba, nie brzmisz jakby? po prostu sta? przed mikrofonem, mia? kartk? i co? tam duka?. Pr?buj nie modulowa? g?osu tak bardzo, to b?dzie okej.

?wicz, ?wicz i jeszcze raz ?wicz!

"tak?e po?wicz sobie klejenie jakich? krzy?owych [stop]"Krzy?owe, to dobra technika? Lito?ci, wiesz co to rymy krzy?owe? W szkole o nich nawet m?wi? (poziom gimnazjum czy podstaw?wki?). Od razu odcinam - krzy?owy nie jest r?wny podw?jnemu.

Nie jest r?wny, ale m?wi? mu to po to, ?eby m?g? si? te? troch? bawi? technik?, a nie jecha? schematycznie. Z g?ry przewidzia?em, ?e b?dziesz si? do czego? doczepia?, get a life.

W?a?nie da?em track do mixu wi?c jako? na Wtorek powinienem wrzuci? co? nowego :)

Status
Zamknięty.
Do góry