• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Deep Purple

Status
Zamknięty.

Xon

Advanced User
Liczba reakcji
11
Witam! Co s?dzicie o tym zespole? Dla mnie to jest pot?ga. Najlepszy zesp?? na ca?ym ?wiecie i wszech?wiecie. Gra najlepsz? muzyk? jakiej dot?d s?ysza?em. By?em na ich koncercie we Wroc?awiu, gdzie pobili?my rekord guinessa. Moim ulubionym kawa?kiem tego zespo?u jest "Deep Purple - Smoke on the Water". To klasyk...

Odp: Deep Purple

Heh, to nie jest m?j ulubiony rodzaj muzyki ... ale musz? powiedzie? ?e muza przez nich grana nie jest w cale najgorsza na tamte lata powiem wr?cz bardzo dobra ... A w dzisiejszych latach to ju? wiecie ...

A w dzisiejszych latach to ju? wiecie ...

W dzisiejszych czasach wi?kszo?? nastolatk?w s?ucha jakich? g?upich, jedno/dwu sezonowych gwiazdek, kt?rych "muzyk?" uwa?am za syf.

Co do Deep Purple - ?wietnie graj?, opr?cz wspomnianego Smoke on the Water bardzo lubi? Somewhere Over the Rainbow - polecam. No i w?a?ciwie ca?a p?yta Slaves and Masters jest super ; )

Deep Purple jest to ?wietny zesp??. Lubi? od czasu do czasu pos?ucha? ich paru piosenek, ale zbytnim fanem nie jestem.

Co do ulubionej piosenki, to chyba nie mam takiej. S?ucham ka?d? jaka sie tylko natrafi.

Status
Zamknięty.
Do góry