• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DB Victory

Status
Zamknięty.
Odp: DB Victory

Jednak spowrotem wracam na mojego GOKU! :D

@edit
Je?eli chcecie najpierw sprawdzi? jak si? gra poszuka? expa zapraszam na TEST SERV tam jest wi?kszy exp pacc free i wszystko ?atwo idzie wiecej info na

Screeny z Test Serwa

spq.png

spq1.png

Ten Test server ogarnia . Aby mam pytanie wie ktos czy kiedys sie skonczy ? mam nadizeje ze nie ale nigdy nic nie wiadomo ;/

Mia?bym pewne pytanie dotycz?ce test serwera. A mianowicie jaki tam jest exp i czemu jest teraz offline? Nie chodzi on 24/7 tak jak reszta serwer?w i trzeba pisa? do gm ?eby w??czy? serwer ?eby sobie m?c pogra??
@topic
Gratulacje awans?w.
Pozdrawiam.;)
@down
To jest pewne czy tylko przewidujesz?

Ostatnia edycja:

Test juz chyba nie bedzie chodzil ;/
@up Pewne niestety znacyz inaczej serv bedzie chodzil ale tylko podczas update

Ostatnia edycja:

@Patrykkkksw
Test server dzia?a tylko w weekendy bo to jest tylko server do sprawdzania b??d?w, a exp nie wiadomo jaki jest ale jest naprawde bardzo duzy

@Cayan
No to czyli ?e test serwer chodzi w sobot? i niedziel?? A mo?na wiedzie? od kt?rej do kt?rej? Prosz? o szybk? odpowied?. Pozdrawiam was wszystkich i reszt? forum te?.

Witam,
Po wszystkich tych screen dostalem checi zagrania w DBV.
Tylko niewiem jak sie gra,Czy mogl bys ktos wytlumczyc co i jak.
Moze zeby pobloczyl jakies monster neiwiem?
Bylbym bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam;
Xiach

@Patrykkkksw
Od samego rana chyba nie wiem tylko Warez (czyli Admin) m?wi? ?e test serv bedzie otwarty tylko na weekend oni maja dedyka lecz tylko na 30 os?b wi?c s?dze ?e chyba od rana
@Xiach
Wbij na dbv.hopto.org/pro i napisz do mnie mo?e za?uce jakie? EQ i co? blokne (jak b?d? mia? czas)

Od?wie?e ten temat bo widze nikt co? nie pisze :D
advence 450

453 LVL SPQ! jak narazie najlepszy nikt nie zrobi? SPQ z ni?szym lvl :D

heh Caayan chcialem cie pokonac i w 450 zrobic ale gdy li'shenron mial red hp to zalapalem lage przez neta i padlem a okazalo sie ze nie mialem blessow bo zawsze mialem na hocie ze sie kupuje a niedawno mi sie hoty usunely, i gdy kupowalem to nic nie pisalem , spadlo mi 2k golda czyli caly moj dorobek ;/ xD ale gram dalej
na DBV WAR nick: Sanix Vegeta
jak by ktos mogl przydaly by sie hociaz najmniejsze datki :) po 20 dolcow lob 10 jak kto by mogl ;p blagam pomozcie

@odswiezam :) zrobilem spq i to pobilem rekord bo w 451 zrobilem :)

I'am Boss

BUahahahahahaha na DBV WAR!? smieszny jestes tam jest exp 15 i reba robisz na 600 lvl na s1 i s2 masz exp 3, i nie pobiles rekordu chyba ?e ustanowi?e? dopeiro na s3 bo na s3 to reba na 600 lvl i pozniej na 450 lvl masz 170k hp -.- wi?c sko?cz

heh reba na 400 robilem a tak propo na s1 i s2 jest x6

od 0 do 150 x6
od 151 do 250 x5
od 251 do 400 x4
od 401 do 700 x3
od 700+ x2!

Nooobie! ja reba na s2 robi?em na 258 wi?c jest r??nica -.-

malutka bo ja li shenrony musialem z big banga czyli po 20k walilem ;/ bo ki lvl nie mialem
ale ok nie klocmy sie

Kurtka a mi si? DbVictory Popsu?o! NIEEEEE!takie co? mam "the DBV client encountered a critical error and had to be stoped. A detailed error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login". Wi?c czy pomo?e mi kto? z tym? A przy okazji nierozumiem Dlaczego Sanix masz moj? nazw? przy sygnaturze? bLAAARGHH :curse:

Status
Zamknięty.
Do góry