• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DB Victory

Status
Zamknięty.
Odp: DB Victory

Dobraa Gram z Wami !! xd M?j nick: Durex
Prof: Vegeta
Podajcie wasze nicki ;)) xd
Zara wrzuce ss ;]

@edit
65233086.png

44569577.png

17133794.png

08:18 You advanced from Level 36 to Level 37.
08:23 You advanced from Level 37 to Level 38.
08:25 You advanced from Level 38 to Level 39.
08:27 You advanced from Level 39 to Level 40.

Po jakim? czasie ;)

88789761.png

84704438.png

HeH ;) nie mam ss ale moge powiedzie? ?e wbi?em 102 lvl zrobi?em anhi na 80 lvl i 100 ;)

Ostatnia edycja:

Eloo gram tu pare dni i mam 80 vegete xd, dzi?ki pomocy fajnego kolesia kt?rego pozna?em
i mam jedni pytanie.1 jak kupi? pacca bo nie wiem a na stronce nie pisze i by?bym wdzi?czny jak by kto? odpowiedzia? ;) ;)

Heh No Witaj Witaj ;) ja doko?ca nie wiem jak si? kupuje pacca ale chyba wysy?asz kase przez poczte albo przelewem ? i pacc kosztuje 10 z? z tego co si? dowiedzia?em ;< W ka?dym razie popytam sie kilku os?b jak to jest z tym paccem i ci napisze ;)

ja przezucilem sie na gotena i nazywam si? goten sorik (narazie nie posiadam w miar? dobrych itemk?w jak lootn? do dam zna? ;d) mam 202 level narazie i mog?by kto? doraadzi? gdzi? moge expic do reborna?? z g?ry dziex ;p

M?j char jak widzicie posiada 50 lvl, raczej poziom si? nie b?dzie zmienia? poniewa? zagra?em z powodu choroby o nazwie "nuda" ; P

Gratulacje dla wszystkich graczy za awanse wklejone w tym temacie ; P

Ja si? prze?uci?em na Gokuu ;< M?j nick: Son Durex
Zara wrzuce ss jak wbijam 50 ;]

Sorki ?e nie wrzuci?em ale dosta?em kare na kompa ? xd

A teraz.. mam 48 lvl... a czemuu ? xd
Ten screen wam to wyja?ni
nupek.png

Jak wiecie na DBV jest z wszystkich player?w jakie? 80% noob?w ;< i niestety ja natrafi?em na jednego noobka z 150 lvl ;< kt?ry zaczo? mnie la? z niewiadomych mi powod?w ;< ja sam mia?em 50 lvl wi?c nie mia?em szans ;<

I mam sk?adam wam oferte ;)
Kto zabije tego "Dracen" dostaje odemnie 20-45 golda i jakie? itemki
Wystarczy jaki? ss ?e go usrali?cie albo filmik ;))

Ostatnia edycja:

Eloo mam pytanie bo jak kto? gra i ma mniej wi?cej 60+lvl to wie ze tsfule itd. s? zaj?te i czy jak by kto? znalaz? czas czy podekspil by kto? :confused::confused: :o :o:o

Tez gram mam 270 goku po rebie z pq i cella po rebie. Serdecznie zapraszam bardzo fajnie sie gra, ostatnio byl update i dodano troche nowych wysp i questow :)

mam pytanie.... Na obrazku mam taki zielony glove... jak to sie nazywa???
bo mnie ostatnie dedl taki jeden i no.... no stracilam to i to dobre bylo bo walilam po 2k :(

Dobra czas na screena :)
LEVEL UP 70lvl JEAH :D

Son_Gotenks_DBV_level_up_by_ShyrkaKyuubiPL.jpg

Troche ma?e i nie wyra?nie ale narazie nie umiem leprzego zrobi? :/

Mam pytanko,
kim naj?atwiej si? gra?
I czy m?g? by mnie nauczy? gra? ;) ( zielony jestem )

Z g?ry dzi?ki

Hmmm.... s?dz? ?e Veget? .... ale g?owy nie dam bo ja na 86 ju? poziom moim Gotenem w fuzji mam ju? 18 you power :)
I ci?gle widze bardzo du?o Gohan?w wiesz... to mo?e terz nim trza spr?bowa?...

PS: GUAAAAH serwer nie dzia?a! co za lagi!!!!!! :curse::curse::curse::curse::curse:

hehe no brawo te? tam kiedy? gra?em mia?em 300 goku po rebie ale w ko?cu mi si? znudzi?o ale by?o fajnie by?y wary i takie tam og?lnie pogra? bym sobie jeszcze ;d Nie wiem czy mnie zna?e? ale mia?em nick Mrowka

gra ktos na pro??mam 155 vegete ale bez eq jak mniejszy lvl to moge pobloka?

Status
Zamknięty.
Do góry