• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dave - On ma brata (Kazik diss)

Status
Zamknięty.

shadow3645

Advanced User
Liczba reakcji
15
Jak my?licie. Co? lepiej ? Czy jednak nie ? Mikrofon b?dzie za jakie? 2 tygodnie o niebo lepszy. DiSS na go?cia z osiedla. Czekam na hejty ^^ i nie tylko :)

Odp: Dave - On ma brata (Kazik diss)

Przez ten mikrofon strasznie ci??ko co? zrozumie?, ale wyczuwaj?c rytmiczne wypowiadanie s??w, kt?rych nie rozumiem to zrobi?e? malutki progres. Flow Ci si? powoli kszta?tuje, tchnij ?ycia w te kawa?ki, bo tak nic nie osi?gniesz.

Dzi?ki wielkie ; D Ca?y czas si? staram by? coraz lepszy :)

S?abe i co nas obchodz? osiedlowe "dissy"? Jak wracasz z podw?rka, to ?ci?gnij buty.

chciales byc smieszny ale nie wyszlo. Slabo? Napisz co a staram sie to poprawic.

chciales byc smieszny ale nie wyszlo. Slabo? Napisz co a staram sie to poprawic.
Wybacz, ale s?ycha? ci? jakby? majka trzyma? w s?oiku. Dodatkowo ledwo wbi?e? si? z tekstem, a nawijasz ju?, ?e go pojecha?e?(po 4 liniach? Kt?re s? o spaniu?). Dodatkowo nawijasz co? w stylu "daj? ci ostatni? ripost?" - riposta = odpowied?, odpowied? na co? Ten typ w og?le ci? zdissowa?? Jak nawin??e? "ty skurwysynu znasz jeden bajer" to dalej s?ycha? tylko takie co?:
umcumcucmcusumscmusu
"Potrafi? wyda? sw?j rap na ulic?" mo?esz jako? to udowodni?? Wersy bez pokrycia - dobre. To tak jakby Tede nawin?? "Ja mam same diamenty i platyny na p?ytach, a co ty masz zdziro?"
"Wygra?e? program: gdzie jest m?j talent?" - naprawd? powalaj?ce.
itd. itd. itd.

Podsumowuj?c - jako?? dupa, ci??ko zrozumie?, ale zobaczymy co wyjdzie jak kupisz majka, bo widzia?em, ?e masz zamiar kupi?. Co do tekst?w, to z tego co wiem chcesz ?wiczy? ca?e wakacje no to ja ?ycz? powodzenia; ) I czekam na co? nowego po d?u?szym treningu i na nowym majku. I taka rada - nie trzeba nagrywa? wszystkiego co si? napisze..

dzi?k?wa wielka za rady. B?dzie coraz lepiej.

Dobrze, ze chociaz otwarrtys na krytyke : )
Wrzuc cos po wakacjach.

uwierz, ju? nied?ugo b?dzie gruba produkcja :)

Status
Zamknięty.
Do góry