• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dare Aegar life! Eternia!

Odp: Dare Aegar life! Eternia!

Xayan, po?yczy?em od Ciebie ca?? kas?! Mo?e nie jest to weso?a wiadomo?c, ale s?owo - oddam expresem. Sytuacja jest taka. Musz? przelicytowa? z samego rana domek na yalahar. Uzbiera?o ju? mi si? 250k, ale z 300 mam minimalnie wi?ksz? szans? na wygran?. Je?eli nie przelicytuje, to nawet nie zauwa?ysz znikni?cia, bo po ss od razu oddam! Ale jak przelicytuje (daj Bo?e), to zwr?c? jako? za dzie?, dwa.
Sorry, ?e tak nagle. Dopiero teraz si? kapn??em, ?e ju? dzi? po ss koniec licytacji. :-P

Kupuje na dniach 150 ek za ~2kk, wiec na razie Ci nie oddam hajsu, ale szybko zdobede! Moze dzisiaj odrobie Ci lvl. Ostatnio mnie nie bylo i nie chcialem go na afku stawiac, bo by go pewnie ktos zamordowa? :-(

Nie ?am si? Fragles z powodu dead.
Graj dalej bo na tym ta zabawa polega, pa?? a potem si? podnie?? i wr?ci? do gry!

Pwnet, cz?owieku, to m?j char, nie Fraglesa...

A tak btw. wczoraj hacked.

widocznie jaki? mass hack wczoraj bo Angry Man z Guardii tez zosta? zbanowany

Wczoraj hack ? :( To niemi?o, to gdzie w?azi?e? ? :P
Tak og?lnie widz?, ?e jednak kin to kin je?li chodzi o kase, ale gra t? profesj? nudzi si? po pewnym czasie i robi si? ?al :P I nawet full eq widoczne w prawym g?rnym rogu ekranu nie pomaga :D
Podobaj? mi si? te ssy z loota, mo?e dlatego, ?e taka zawarto?? ?

Szkoda tego hacka, ju? dobrze Ci sz?o ; d, lecz nie poddawaj si? kup p seta jak?s bron i graj dalej ! Pozdrawiam Daris!

Do góry