• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Danonix vs Mito.

Status
Zamknięty.

Roy4lz

Forum friend
Liczba reakcji
115
1)
danonixwalka.png

2)
Xmen.png

Do 8 dla 1 osoby.

Odp: [Wyniki]Danonix vs Mito.

1 :)
Bo wole dziewczyny ^^

G?osuje na 2, czemu?
bo na pracy nr 1 nic nie widze, jest za ma?a i to czarne po bokach jaka? pora?ka, gdyby by?a rozmiar?w drugiej mozliwe ?e bardziej by mnie przekona?a.

1 poniewa? lepiej si? komponuje (ale ja bym odci?? te czarne paski:D)
a w drugiej niepotrzebnie jest ten wolverine taki "rozmazany" mog? go ten kto? wtopi? inaczej)

1

1 jest wiele trudniejsz? prac?, a co za tym idzie te? ?adniejsz?. Render ?adniej wtopiony i nawet dobre t?o. G?osuj? na 1, bo 2 s?aba.

2. wida? ,?e bardzo dopracowana.. i pi?kna.. ;p

1 za gwiazdki, poza tym jest og?lnie lepsze.

Ta kobieta na pierwszej sygnaturze to Feniks? Fajne s? te bia?e smugi, kt?re j? oplataj?, cho? nie wiem, czy to dzie?o autora sygnaturki, czy element wybranej grafiki. Tak czy ?mak, g?os na sygnatur? numer dwa - nie ma mocnych na Wolverine'a. ;]

Jedyneczka.
Nie ma szans wygrac a natura, przeciez jasne, ze nawet wolverine nie ma szans przy "niej".
Tez mi sie podobaja te "smugi", a ta 2 jakas taka pusta...

Odp: Danonix vs Mito.

G?os na prac? nr. 2, w jedynce rozmiarem co? namiesza?e?, napis s?abo widoczny, og?lnie nie ciekawie.

p.s.
POJEDYNEK GRAFICZNY TO OCENIAJCIE ZA GRAFIKE A NIE ZA KOBIETE NA ZDJECIU, ILE WY MACIE LAT?.

Na pierwszy rzut oka wybra?bym prac? nr 1. Bardzo ?adnie u?yta teksturka na renderze i kolorystycznie te? daje rad?. Jednak po dok?adniejszych obserwacjach idzie zauwa?y? strasznie brzydk? ramk? na kt?r? jeszcze nachodzi render.
Praca druga jest bardzo ?adnie zrobiona ze strony technicznej. Jednak autor nie wykaza? si? inwencj? tw?rcz? i prac? mog? oceni? jako po prostu "zwyk??".

Ostatecznie m?j g?os pada na prac? numer 2.

[edit] faktycznie, nie zwr?ci?em uwagi na posty powy?ej opr?cz ostatniego kt?ry by? z 10 lipca. Za niepotrzebne od?wie?enie przepraszam :)

Ostatnia edycja:

14-08-2011, 14:50

W por? napisali?cie, nie ma co.

Status
Zamknięty.
Do góry