• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 0 0,0%
  • Mo?na pogrywa? ale max 20lv.

• Zdecydowanie Nie !

• Mo?na pogrywa? ale max 40lv.

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 137 17,5%
  • Zdecydowanie Nie !

Votes: 320 40,8%

Votes: 80 10,2%
  • a:4:{i:15522;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15522;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

• a:4:{i:22480;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22480;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

Votes: 248 31,6%

• Total voters
    785
Status
Zamknięty.
Odp: Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Ja to osobi?cie nienawidze rooka i odrazu chcialbym sie przenie?? na Isle of Destiny.Dla mnie zaleta rookgardu to pokazywanie sie w mie?cie 20 lvlem i jak zwykle noobki beda zazdroscic :P.

Our partners and their custom servers:

Wed?ug mnie warto jest gra? na rooku je?eli si? ma koleg?w i full eq :d czekanie na boss?w, pomaganie innym na mino hell itp mi sie to podoba ale do 20 lvl max.
PoZdrawiam Maksiu.

Warto gra? ale do 40 lvla dalej si? nie op?aca i tylko wtedy wato si?gra keidy masz kumpli na tym samym serwie bo tak to si? zanudzisz na ?mier?

Hmm zdania na pewno podzielone ka?dy lubi co? innego.

Ja my?l? ze mo?na gra? na roku je?eli kto? to lubi i ma ch?ci na taka trudna i monotonn? gr? to warto podziwiam te lvl-e + 40 za wytrwa?o?? albo za bocenie no bo ile mo?na tam wytrzyma? idzie si? znudzi? nie ma opcji to fakt.

Ja osobi?cie wbi?em na rok 25 lvl i zako?czy?em na tym xD

Pozdrawiam Eztaz

Osobi?cie bym ci poleci? gr? mo?e nie ma potwor?w po exp 200-400 ale s? bossy i jak co? ciekawego wylecisz to ka?dy grubo zap?aci :D

Ja mam 46 rookstayera (bocony tylko przez pierwsze lvl'e :p), i gra na rooku jest zale?na od innych rookstayer?w, je?eli jest spoko team to czasem a? si? chce bi? te n?dzne poisony i minosy i pogada? z innymi :)

Zaznaczy?em opcj? "Zdecydowanie nie!". Rookgard jest po to by nowi gracze przyswoili sobie podstawy gry oraz jako? oswoili si? ze wszystkim, chocia? i tak obecny rookgard nie jest wystarczaj?cy by to zrobi? prawid?owo. Wed?ug mnie d?u?sza gra na Rookgardzie powy?ej 8 level'a nie ma sensu ?adnego.

Wed?ug mnie na rooku warto gra?, dlatego ?e je?li nie zagramy na rooku to nigdy nie zobaczymy takich miast jak Thais, Venore etc. Wi?c Rook jest niezb?dny! Tak?e warto.

Wed?ug mnie gra na rooku jest zbyteczna i bezsensowna. Gra na rooku jest zbytnio ograniczona, expienie ca?y czas na tych samych mobkach, jedyny plus grania rookstayerem jest to, i? mo?na pomaga? 'm?odym' niedo?wiadczonym graczom. Na rooku tak?e tracisz z ka?dym kolejnym lvl'em dostajesz 10 hp i 5 many je?li dobrze pami?tam, a na rooku? Hp: kina 15 hp pall 10, mag/drut; Mana kina 5 pall 15 mag/drut 30. Ka?dy kolejny lvl na rooku, to seria minus?w w por?wnaniu do gry na mainie. G??wnym za?o?eniem Rookgardu jest wyszkolenie m?odych bohater?w i przygotowanie ich do walki z potworami na 'g??wnym' l?dzie. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam
Mikkolajek

Moim zdaniem ? "Zdecydowanie nie" ! ?adnej przygody, no mo?e taka malutka. Nie popekujesz, nie pobawisz si? z znajomymi, chocia? mo?esz to robi? na rooku, ale main daje wi?ksze mo?liwo?ci, prawda ?
Na rookgardzie gra si? szybko znudzi. Odkryjesz wszystkie ciekawostki i co ? Denne wbijanie lv'ka ?
Polecam main.

Mia?em 20 rookstayera,uwa?am ?e gra? warto-je?eli lubisz ubija? wiecznie potworki kt?re nic ci nie zabieraj? hp.Je?eli lubisz stawia? czo?o wi?kszym wyzwaniom-lepiej daruj sobie i id? na maina =)

mysle ze warto, gra na rooku to jest takie jakby.. odci?cie od realnego swiata Tibii, kt?ry z czasem schodzi na psy.

Tak, fajnie jest by? pot??nym i retorycznie nie pokonanym, ale nie na d?u?sz? skale. Po 20 poziomie zaczyna si? to nudzi? i cz?owiekowi odechciewa si? gra?. Dlatego zaznaczy?em opcj? 2 od g?ry, no i oczywi?cie na G??wny Kontynent zawita? tak?e trzeba.

Gra? mo?esz z kolegami. Gdy? wtedy tylko si? nie nudzisz. Zaznaczy?em "Zdecydowanie Tak"

@Fidero
Wed?ug mnie na rooku warto gra?, dlatego ?e je?li nie zagramy na rooku to nigdy nie zobaczymy takich miast jak Thais, Venore etc. Wi?c Rook jest niezb?dny! Tak?e warto.
Nie rozumiem. W temacie chodzi o to czy warto zosta? na rookgardzie czy te? lepiej wbi? ten 8 poziom do?wiadczenia i uciec z tej wyspy, autor nie sprecyzowa? swojego pytania.
@Topic
Moim zdaniem prawdziwe ?wiat?o tibijskiej rozgrywki zaczyna si? na g??wnej wyspie. Pami?tajmy jednak, ?e je?li wbijemy wi?kszy poziom ni?eli 8 na wyspie dla pocz?tkuj?cych to nie op?aca si? wychodzi? - mniejsza ilo?? many b?d? hp.

Warto,warto.Sam kocham rook gdyz kocham pomagac innym w questach.Rook ma swoj klimat.Ja tera mam 10 lvl rookusia ze 17/18 mace.Warto,te odkrywanie zagadek jest pasjonujace.Musisz se tylko kolegow znalezc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom