• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Czy Warto Gra? Na Rooku ?

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 0 0,0%
  • Mo?na pogrywa? ale max 20lv.

• Zdecydowanie Nie !

• Mo?na pogrywa? ale max 40lv.

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

• Zdecydowanie Nie !

• Zdecydowanie Tak !

Votes: 137 17,5%
  • Zdecydowanie Nie !

Votes: 320 40,8%

Votes: 80 10,2%
  • a:4:{i:15522;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15522;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

• a:4:{i:22480;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22480;s:6:"nodeid";s:7:"2442297";s:5:"title";s:18:"Zdecydowa

Votes: 248 31,6%

• Total voters
    785
Status
Zamknięty.
Odp: Czy Warto Gra? Na Rooku ?

Gra na rooku jest bardzo nudna chyba ?e ma sie pacc to mo?na wbi? z 10 lvl ale pu?niej to katorga ciagle te same potwory to sie z czasem nudzi a wogle to je?li masz wi?kszy ni? 40 lvl to na 99,9% ju? boci?e?:D

Our partners and their custom servers:

macie recje rook :down: bez sensu, nieweim poco niekt?rzy bija lvl na roku, hyba ze boca a potem selna na alegro to juz bedzie trohe kaski za takiego rookslayera :)

@up
No nie wiem czy ludzie teraz chc? kupowa? rookstayer?w.
Nie ma ju? takiego popytu jak kiedy?.
Po co boci? na rooku je?eli chcesz gra? dalej ? Bo szybko 8lv to jeszcze rozumiem.

ja polecam gr? na rookgardzie jest lepsza atmosfera fajne pogada? czasem mo?na przed sklepem wo gule ?atwiej sie za kumplujesz pomagacie sobie nawzajem i nie spieszy ci si? z lvl

nie trzeba mie? tam 10 lvla ?eby by? rookslayerem rookslayerem mo?esz by? nawet na 6 czytam 7 lvl

@niekt?rzy tam up
To niejest "Rookstayers Thread ( all world) za???cie temat i sobie dodawajcie ss.

Gra na rooku jest bardzo bardzo nudna, ale mo?liwa!
Wytrwali, wbij? upragniony 8 lvl, bez zamiaru doj?cia do Oracle.
Podziwiam tych kt?rzy wbijaj? na rooku 50 lvl, a potem nieliczni 100.

"Mo?na pogrywa? ale max 20lvl. "

Moja odpowiedz to : Mo?na pogrywa? ale max 20lv. Chocia? to troche nudne tyle bi? na rooku.:p

Wi?c tak:Na rokaardzie op?aca si? gra? bo mo?na zdoby? du?e do?wiadczenia i si? chwali?.I jest du?o rzeczy kt?rych jeszcze nie znamy wi?c je?li si? co? dowiecie prosz? o pochwalenie si? !

Zaznaczy?em odpowied? - Mo?na pogrywa? ale max 20lv.

Poniewa? gdy dobije si? 20 lvl na rooku to gra staj? si? coraz nudniejsza. Bicie stale tych samych potwor?w nie sprawia nam takiej przyjemno?ci jak bicie coraz to nowszych stwor?w na mainie. Mo?na trapowa? z kumplami, ale to te? si? do?? szybko nudzi. Nie ma nowych quest?w, kt?re by?yby wyzwaniem dla 20 lvl. Ataki boss?w s? do?? rzadkie, ale s? interesuj?ce. Sam Pami?tam jak na 12 lvl zabi?em Apprentice Shenga, by?em wtedy taki szcz??liwy. Jednak s? osoby, kt?re nie wyobra?aj? sobie gry w tibie bez rooka. Jednym si? podoba rook innym nie to zale?y od gustu ;D

@up
I don't think so. Po 20 lv w?a?nie zaczyna si? prawdziwa gra rookstayera, trapowanie, pomaganie graczom, zabijanie boss?w i zbieranie rare items. Je?eli nie lubisz nudnego zabijania tych samych potwor?w, ustaw bota ^^.

Ja Powiem Tylko Tak Lubisz D?ugo gra? to graj na rooku ja wole gra? na mainie wi?kszy lvl masz i all a nie masz 35 lvl skille 20/21 ... Na main to bys mial z 35 z 50/50 chociaz ^^
Kiedy? Gra?em na rooku wbi?em 15 lvl i ju? nie chcia?o na rook mi si? gra? :|

Wed?ug mnie si? nie op?aca - bo rook to niezbyt trwa?y grunt - mog? doda? ograniczenie do 8lvl'a... A na mainie wszystko pewne, bo raczej nie kasowali by niczego, bo traci? tyle kasy...;)!

Powiedz mi jak Ty to robiszO.o
Na rooku m?wisz ?e zabijasz bot?w? ciekawe, chcia?bym to zobaczy? haha

Przecie? to bardzo proste.
Widzisz bota wo?asz kumpa/li do pomocy i lurasz mu monsterki a? padnie.
Wida?, ?e nigdy nie gra?e? rookstayerem.

Wed?ug mnie si? nie op?aca - bo rook to niezbyt trwa?y grunt - mog? doda? ograniczenie do 8lvl'a... A na mainie wszystko pewne, bo raczej nie kasowali by niczego, bo traci? tyle kasy...;)!

No mo?e i tak ale przecie? CipSoft wie, ?e wiele tysi?cy os?b zosta?o na rookgaardzie. Po co mieli by niszczy? to wszystko.
Wed?ug mnie rookgaard to pewny grunt : )

@up
I don't think so. Po 20 lv w?a?nie zaczyna si? prawdziwa gra rookstayera, trapowanie, pomaganie graczom, zabijanie boss?w i zbieranie rare items. Je?eli nie lubisz nudnego zabijania tych samych potwor?w, ustaw bota ^^.

Po co botowa? na rookgaardzie ?
Teraz rookstayerzy s? bardzo tani na allegro (ich cena ci?gle spada) je?eli chcia?by? zarobi?.
Te? my?l?, ?e od 20lv dopiero zaczyna si? gra...Tylko wbij ten 20....

Rookgard to strata czasu, bezsensowne nabijanie toczka w toczke lvl'a. 0 Jakich kolwiek przyg?d itp.

@ Down, popatrz si? kole? na siebi?, pewnie no-life... Gra?em na rooku kiedy?, mia?em 43 lvl... I straci?em kilka cennych miesi?cy ?ycia... Tibia to Shit.

Ostatnia edycja:

Powiem uczciwie ;) je?li nie masz bota w miar? ogarni?tego to nie warto, poniewa? wbijanie lvl jest bardzo powolne :)

A co za przyjemno?? z botowania ?

Rookgard to strata czasu, bezsensowne nabijanie toczka w toczke lvl'a. 0 Jakich kolwiek przyg?d itp.

Przygody s? i to nie ma?e.
Tylko trzeba spr?bowa? i mie? paru kumpli.
Zabawa jest fajna. :D

Zaznaczy?em opcje ?e max do 40 lvl poniewa? wi?kszego nienabi?em,graj?c na rook nigdy si? nie nudzilem ani nie botowa?em.
Graj?c na rook mo?esz zabija? bosy kt?re niedawno zosta?y dodane ale pamietaj gra powyzej 30 lvl bez pacc jest bezsensu

Pozdrawiam KyReD

Ja lubie gra? na Rooku ;] osobi?cie mam Rookstayera cho? i na mainie mam posta? ;P moim zdanie ka?dy osobi?cie powinien podej?? do tego jaki typ gry lubia na roku jest trudniej i wolniej si? expi ale ja i tak wole Rook ;PP heh =)
Chocia? ostatnio zaczo??m grywa? w OTS'y na kt?rych raczej nie ma Rooka ale i tak jest fajnie ;) dobra koniec offtopu x) xD
Podsumowuj?c ja wole Rooka, ja tan na Rooku nigdy si? nie nudzi?em i zawsze by?o co? do roboty heh ale decyzja nale?y do ciebie :) jaki typ gry ty bardzie wolisz =) aha i dodam ?e zawsze ra?niej w grupie jak dla mnie ;)

Pozdrawiam Shedow92 :up: :) ;) =)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom