• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy warto dalej prowadzi? gazetk??

Czy warto dalej prowadzi? gazetk??

• Tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Total voters
    64
Status
Zamknięty.
Odp: Czy warto dalej prowadzi? gazetk??

Przegl?dn??em ostatnie wydanie gazetki: same wywiady, tibijska krzy??wka oraz jakie? opowiadanie, kt?rego czyta? mi si? nie chce. Nic ciekawego tam nie znalaz?em, wi?c jestem na nie.

W gazetce wola?bym poczyta? o newsach zwi?zanych z Tibi?, chyba, ?e to gazetka o forum, a nie o Tibi. Uwa?am, ?e gazetka powinna pe?ni? rol? tymczasowego portalu, bo portalu si? raczej nie doczekamy.

To zale?y. Gazetka powinna dotyczy? r?wnie? tneta, je?li byliby?cie sk?onni do tego aby napisa? co si? wyprawia z tym forum i to jak olewa to wszystko administracja i, ?e nie jeste?cie w stanie z tym nic zrobi? - przedstawi? nam ca?? prawd? to jak najbardziej warto napisa? cho?by jeszcze jedno jej wydanie. Je?li nadal jednak chcecie w niej pierdoli? o tym jak to awansuj? na moderator?w i dodawa? jakie? opowiadania kt?re nimi nie s? i zak?adam z g?ry, ?e wi?kszo?? ich nie czyta to jestem na nie.

Patrz?c na nowych redaktor?w to nie, szkoda oczu. Jeden stawia spacje przed przecinkiem, drugi nie umie sklei? normalnego zdania. Kiedy? gazetka by?a fajna. By?a.

Na takim poziomie: nie. Albo robi si? co? porz?dnie, z pomys?em, mas? ch?ci i zapa?u, albo na "odwal?e si? w ko?cu".

Moim zdaniem tak. Nie m?wi? tego jako czytelnik ale jako redaktor. Pisanie takiej gazetki, poprawianie jej, podnios?y by moje umiej?tno?ci pisarskie.
A to Ci si? niew?tpliwie przyda. Piszemy "podnios?oby".

Sami widzicie, jaki panuje poziom. Redaktorzy od siedmiu bole?ci, wystawiaj? si? biedacy tylko na po?miewisko.

Ostatnia edycja:

Jebiemnieto, poniewa? przy takiej sytuacji forum gazetka jest akurat najmniej istotnym elementem.

60.jpeg

I tak nikt tego nie czyta, poza tym gazetk? zajmuj? si? nieodpowiednie osoby.

Tak, poniewa? lubi? si? brechta? z idiotycznych b??d?w =>

Nic si? ciekawego nie dzieje, kadra jest wybierana z przymusu ;d, definitywne NIE!

Nie, poniewa? jej nie czytam ...

Zajrza?em mo?e 2 razy i nawet nie przeczyta?em.
A po za tym gazetk? powinni zajmowa? si? odpowiedni u?ytkownicy.
2ep7bb6.png

Moim zdaniem tak. Nie m?wi? tego jako czytelnik ale jako redaktor. Pisanie takiej gazetki, poprawianie jej, podnios?y by moje umiej?tno?ci pisarskie.

Teraz gazetka jest nie potrzebna. Je?eli my?lisz, ?e przez durne ankiety kto? pomy?li, ?e na forum zaczyna si? co? dzia? to si? mylisz.

-Nie, poniewa? i tak jest prowadzona niesystematycznie i zajmuje si? ni? gorsza kadra ni? kiedy?.

Na jak? choler? si? tutaj kadrowicze udzielaj?? ^^ My mamy w?asny dzia?, ten temat jest dla u?ytkownik?w.

Jestem na nie, jest po prostu chujowa i tyle. S? do tego wyznaczone niekompetentne osoby.

Nie, nie chce mi si? tego wszystkiego czyta?, jest to zbyt nudne.

Je?eli by si? wzi??o za to par? porz?dnych ludzi, zostanie zastosowanych par? ciekawych pomys??w, to czemu nie. Tylko powtarzam: tylko wtedy, gdy b?dzie porz?dnie zrobiona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Oczywi?cie ?e tak! Som do tego wysnaczone bardzo dobre osoby kture znajom sie na ?eczy i robiom zaczupiste gazetki, chocia? najnowsza gazetka jest na grudzie?. A tak na serio - po chuj prowadzi? t? gazetk?? Czyta j? 20% forum do tego jest nudna i zbyteczna, a redaktorzy zg?aszaj? si? na to stanowisko ?eby zaszpanowa? b??kitem.

Nie i tyle, jest badziewna i denna. Jak by by?a ciekawsza mo?e bym j? czyta?, ale teraz - dno! Wywalili mnie za to ?e niby si? "obija?em", ale tak na prawd? chcia?em opublikowa? wszystko jak sko?cz?. I tak jej nie czytam, ?egnam.

Status
Zamknięty.
Do góry