• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy lubicie Peje?? :D

Czy lubicie Peje?? :D

• Tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

Votes: 26 30,6%
  • Nigdy nie s?ucha?em.

Votes: 5 5,9%
  • a:3:{i:10054;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10054;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:12564;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12564;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:14410;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14410;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:1:{i:23639;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23639;s:6:"nodeid";s:7:"2442135";s:5:"title";s:1907:"a:3:{i:

Votes: 54 63,5%

• Total voters
    85
Status
Zamknięty.

Ogryzek

User
Liczba reakcji
5
Witam znowu. :)
Pytanie takie jak tytu? postu:
CZY LUBICIE PEJE??
Utwory wykonawcy:
Peja - 997
Peja - Materiala Dziwka
Peja - Jedziemy Po Zio?o
Peja - Nie - Kocham Hip Hop
Peja - Szacynek Ludzi Ulicy
Peja - G?ucha Noc (Chyba ka?dy zna) :D
Peja - M?j Rap Moja Rzeczywisto??
Peja - Uliczna S?awa
Peja - Taka Dolina
itd.

Odp: Czy lubicie Peje?? :D

Ja go tam nie lubi?. Nie podchodz? mi jego teksty, no mo?e Reprezentuje biede i Ona on. Na teledyskach buja si? jakby mia? padaczk? i w og?le jaki wielki kolo z niego.

Ja go tam nie lubi?. Nie podchodz? mi jego teksty, no mo?e Reprezentuje biede i Ona on. Na teledyskach buja si? jakby mia? padaczk? i w og?le jaki wielki kolo z niego.

Bo mu si? nale?y. ?eby? mia?a takie ci??kie dzieci?stwo jak on to nie wiem czy by? si? nie za?ama?a. On nie mia? co je??, ?y? w biedzie tak si? wychowywa? i z tego powodu czuj? do niego szacunek ?e jednak si? odnalaz?. Nie interesujesz si? prawdziwym polskim hip-hopem/rapem id? pos?ucha? kalwi i remi _/

Co s?dze o Peji napisa?em wy?ej, znam b.du?o jego nut, lecz jako mniejszo?? nie przepadam za jego ostatni? p?yt?. Jego rap tak na prawd? powinien by? dozwolony od 14-18 lat kiedy cz?owiek osi?gn?? ju? dojrza?o?? ?yciow? i wie co robi. Patrz?c na mojego 9-letniego kuzyna kt?ry ?piewa ?ycie kurewskie zastanawiam si? czy ten dzieciak w og?le ma pojecie o czym ?piewa. Jak dla mnie Peja by?, jest i b?dzie dobrym raperem.

Owned..
Ta, 14letni dojrza?y ?yciowo cz?owiek :|
Ja r?wnie? go nie lubi?. W og?le nie przepadam za rapem, a tym bardziej polskim. Mia? trudne dzieci?stwo? Nie tylko on. Teraz za to odpierdala szop? na antenie i ?piewa jaki to ?wiat jest chujowy. W og?le, polski rap kuleje, prawie wszyscy jego przedstawiciele to "pro elo raperzy", kt?rzy nawet podstaw?wki nie sko?czyli. Fail.

Ta, 14letni dojrza?y ?yciowo cz?owiek :|
No mo?e nie w pe?ni bo nie ma rodziny i domu na utrzymaniu, ale w tym wieku najcz??ciej pojawiaj? si? podstawowe problemy i cz?owiek uczy sie je rozwi?zywa? bazuj?c na zasadzie "pr?b i b??d?w".

Mia? trudne dzieci?stwo? Nie tylko on.
Kurwa, nie znalaz?e? si? w takiej sytuacji jak on. On nie mia? co je?? chodzi? g?ody. I ?piewa o tym jak by?o i jest. Co prawda czasami pieprzy za du?o farmazon?w jaki to ?wiat jest z?y i nie dobry

Teraz za to odpierdala szop? na antenie i ?piewa jaki to ?wiat jest chujowy
Przyk?ad?

W og?le, polski rap kuleje, prawie wszyscy jego przedstawiciele to "pro elo raperzy", kt?rzy nawet podstaw?wki nie sko?czyli.
Tak, OSTR nie sko?czy?, fokus nie sko?czy?, rahim nie sko?czy?, magik nie sko?czy?, tede nie sko?czy?, numer raz nie sko?czy?, wilku nie sko?czy? bilon nie sko?czy?, wymienia? dalej?

To prawda polski rap kuleje, jednak nie poda?e? innych trafnych argument?w opr?cz "oni nje sko?cyli sko?y! : <" S? osoby kt?re staraj? si? nagra? co? porz?dnego, jednak w Polsce biznesu na rapie nie zrobisz tote? brak czego? porz?dnego. Przyk?adowo najnowsza p?yta wfd zosta?a wrzucona na internet 3-4 dni przed premier?. I mam pro?b? nie wiesz nic na temat - wyjazd z tematu i nie odpowiadaj.

#Rybol
Kurwa... Zab?ysn??e? jak Paris Hilton... Ile to ludzi chodzi g?odnych i przez tyle lat o tym nie napierdalaj? w tekstach. ?piewa, ?e ?azi? g?odny, teraz ma kase i spas? si? jak ?winia, bo mi??nie to nie s?.. Wi?c niech ju? odbije i nagrywa co? konkretnego.

I to temat o Peji, a nie kalwi i remi, ziooom \o/

#Rybol
Dobra... Dziecko, nie wkr?caj mi swoich racji.

Ostatnia edycja:

Ja tam osobi?cie lubi? peje ;]
Pojutrze ma koncert w moim mie?cie Trzeba si? wybra? ; >

I to temat o Peji, a nie kalwi i remi, ziooom \o/

[Andzia]Dooooooooobraaa nieeee b?d? taka fajna!!! Elo!!!1[/Andzia]

Que.

Poza tym nie gadaj do mnie ich "mega nickami", bo i tak po?owy kretyn?w nie znam..
2lt65o6.jpg

Inaczej tego nie ujm?.

A co do tego "nie znalaz?e? si? w jego sytuacji", to wierz mi, mam kilku takich koleg?w, kt?rzy maj? ojc?w alkoholik?w, kt?rzy ich bij? i nawet w domu nie mog? zazna? spokoju. Te? nie maj? czego do ust w?o?y? bo cokolwiek przynios? do domu to podpierdala im ojciec. Albo jeszcze gorzej- nie maj? ojca a ich matka jest na?ogow? alkoholiczk?. Wiem, jak oni si? czuj?, wi?c- kurwa- nie m?w mi ?e nie by?em na jego miejscu.
roflmao. ^^

Redondo.
?urom jest bardzo s?aby, s?ysza?e? diss peji na ?uroma? Pojecha? go jak kundla.

Down.
tak nie ma to jak wsparcie : o

Ostatnia edycja:

Ja tam Peje uwielbiam slucham jego muzy codzienie ma udano muze znacie moze Slums Atak/Szacunek Ludzi Ulicy albo Duchowo Mocni ;p to sie nazywa polska muza a jak komos niepasuje to nie. nieklo?cie sie! i tak majo racje wielbiciele Peji!
Koniec Kropka!!!.

Ja tam Peje uwielbiam slucham jego muzy codzienie ma udano muze znacie moze Slums Atak/Szacunek Ludzi Ulicy albo Duchowo Mocni ;p to sie nazywa polska muza a jak komos niepasuje to nie. nieklo?cie sie! i tak majo racje wielbiciele Peji!
Koniec Kropka!!!.

Na twoim miejscu to codziennie zagl?da? bym do s?ownika...

@topic

Nie przepadam za nim. W og?le nie podoba mi si? rap, a Peja robi jeszcze takie dziwne miny ;(.

Jako? za nim wyj?tkowo nie przepadam ka?dy raper mi styknie, pr?cz Pezeta bo ?piewa o jaki? bzdetach peja tak samo

Po pierwsze Peja nie ?piewa tylko rapuje
Po drugie Napewno jest wiele os?b kt?re chodz? g?odne, s? bite, ale Rychu wyszed? z tego [-]g?wna[/-]...bagna, i teraz wg. mnie w pe?ni zas?uguje na pieni?dze kt?re zarabia
Po trzecie Je?li m?wicie ?e odpierdala chuj wie co, a nie wiece nic o nim i o rapie Ry?ka to nie piszcie, ?e pierdoli za du?o farmazon?w itp.

Pozdro!

Nie wszystko, ale s?ucha?em jego kilkunastu kawa?k?w i wyrobi?em sobie co do niego zdanie.
To jest Twoje zdanie, s? gusta i gu?ciki, nie lubisz go, spoko, lecz dlaczego od razu m?wisz na temat wszystkich raper?w w Polsce, jak s? lepsi, o wiele lepsi... Przyk?adowo wymieniony OSTR czy dawny PFK Sk?ad, albo Hemp Gru.

#Rybol
w ko?cu pokaza?e? swoj? fotk? mistrzu :up:
Przesta?cie si? k??ci?, a zacznijcie normalnie dyskutowa?, na poziomie... :down:

Odno?nie tematu:
Niekt?re jego piosenki mi si? podobaj?, niekt?re nie. Bardziej od niego wol? OSTR'a, kt?ry rapuje o wiele, wiele lepiej i nie ca?y czas o tym samym, jednak?e, moimi ulubionymi raperami s? ?w. Pami?ci Piotr 'Magik' ?uszcz, Sebastian 'Rahim' Salbert, Wojciech 'Fokus' Alszer z dawnego PFK, gdy? oni tworzyli prawdziwy hip-hop.

Odno?nie trudnego dzieci?stwa Peji:
Mo?e mia? trudne dzieci?stwo, jednak?e wiele innych os?b te? takie mia?o, przyk?adowo O.S.T.R (co? cz?sto bior? go za przyk?ad ;d).

Ostatnia edycja:

Lubi? Peje, szanuje go. Nie jest jakim? bia?ym murzynem uwa?aj?cym si? za lepszego i za to go szanuj?. To po prostu.

Pozdrawiam.

@up
O.S.T.R wiadomo ?e jest najlepszy, jednak to jest temat o Peji i tyle. ;p

Ostatnia edycja:

A co do tego "nie znalaz?e? si? w jego sytuacji", to wierz mi, mam kilku takich koleg?w, kt?rzy maj? ojc?w alkoholik?w, kt?rzy ich bij? i nawet w domu nie mog? zazna? spokoju. Te? nie maj? czego do ust w?o?y? bo cokolwiek przynios? do domu to podpierdala im ojciec. Albo jeszcze gorzej- nie maj? ojca a ich matka jest na?ogow? alkoholiczk?. Wiem, jak oni si? czuj?, wi?c- kurwa- nie m?w mi ?e nie by?em na jego miejscu.
Spad?em z krzes?a ze ?miechu, jeste? dobry nawet ?ezka w oku zago?ci?a ?al mi cie.

Do pan?w wy?ej ostr s?aby jest wed?ug mnie, ale no c?? r??ne s? gusty.

Peja... nie znam nie interesuj? si? ich utworami ale niezbyt jak dla mnie za du?o tekst?w : Wiesz co si? liczy szacunek ludzi ulicy, ?ycie jest kurewskie... no ale to nasz polski rap upada podsumowanie s? najlepsi opr?cz PFK i Firma

Peji nie znam. Piosenek Peji nie lubie. Nie lubie ?adnych piosenek o JP.

Lubi?, ale nie na?ogowo...
Np. Bragga, Bo To Polska, Co Ci? Boli, Pozna?czyk.

Jednak znam du?o lepszych...
MagiK jednym kawa?kiem jedzie wszystkie kawa?ki Peji... Bodaj?e Jestem Bogiem.

Kiedy? s?ucha?em jego piosenek a teraz jako? nie s?ucham hip-hopu.

Og?lnie jeden z lepszych polskich raper?w.

Znam peje ;) jego pioseni wszystkie ale nie przepadam za hi-hopem co wi??e si? ?e peji te? nie lubie :0 ale JP 100% ROX !

Status
Zamknięty.
Do góry