• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy istnieja train monki na rl?

Status
Zamknięty.

silverado96

Active User
Liczba reakcji
6
Siemka. Czy istniej? train monki na rl takie jak na orion ots albo jakie? train potowry co dzia?aj? tak jak train monki ?

Odp: Czy istnieja train monki na rl?

Z tego co wiem to nie ma ?adnych train monk?w na rl... Jedynie Monk , kt?ry si? ulecza , a nie jest taki mocny wi?c skillaj na nim xDD

Tak sa trainer monki ale na wyspie Yalarah i od 200 lvl i przy tym trzeba zrobi? questa (no i oczywste mie? pacca)

UP@
S? strainer monki ale na wyspie Yalarah a to wyspa dla pacca

Ostatnia edycja:

@Up:
Poprawka: od 100 lvl'a i trzeba zrobi? The Evil Isle Quest.

Nie no t monki na rlu ... ta tibia to ju? na serio ots jest. Potrawy dodaj?ce mlvl, training monki ... czekamy, mo?e za dwa lata bedzie opcja "kup sobie jaki chcesz armor za sms 1,22 (na oficjalnej stronie tibii)"

@topic.
S? takie specjalne monki, na kt?rych mo?na treni?.Raczej, to nie powinno wchodzi? w klimat MMO.Ale wiecie jaki jest nasz Cipsoft ;P
Pozdrawiam,
Arts

Nie ma training monk?w! S? tylko takie jakby golemy metalowe czy co? i na nich mo?na skillowa? tylko jak wspomnia? Xayan - musisz wykona? misj?. ;)
Ale nie wiem czy taki trening si? op?aca bo nie masz co lurn??, ?eby shielding szed?.
:)

[USER][/USER] Nie jestem pewien ale jak ostatnio czyta?em to podobno w Edron jest

@Cwaniaq03
Nie no t monki na rlu ... ta tibia to ju? na serio ots jest. Potrawy dodaj?ce mlvl, training monki ... czekamy, mo?e za dwa lata bedzie opcja "kup sobie jaki chcesz armor za sms 1,22 (na oficjalnej stronie tibii)"
A co bys ty chcial cale zycie to samo miec?
Wszystkie gry sie zmieniaja, Tibia takze, dla mnie w lepsza strone, jest coraz wiecej graczy i trzeba wkoncu zaczac cos zmieniac.
A jezeli sie nie podoba, to w OTS grac tez mozna.

@Topic
Co do tematu to sa. Sam bede robil quest tylko musze sie z nim zapoznac :]

@GregoRex
...Ale nie wiem czy taki trening si? op?aca bo nie masz co lurn??, ?eby shielding szed?.

Zgadzam sie z Toba, na nich shielding nie rosnie, ale z 1 strony to jest bardzo dobre.Pomysl , wymyslic jakas maszyne co by ci co kilka minut kliknela hotkeya (lub polozyc cos ciezkiego na hotkey aby nie dostac kicka), i mozesz skilowac cala noc gdy spisz :P
Wydaje sie to glupie, wiem, ale nie botujesz, a sword leci...
:P

@ Down
Ocb? Ostatnio czesto widuje sw?j nick w podpisach :P
Czy cos robie nie tak??
Da ktos link do tego questu? Bo nie moge znalezc.
Dam reputa za pomoc!

Ostatnia edycja:

Istniej? owe jak to nazwa?e? "train monki na rl", poniewa? sam widzia?em. ;) Niestety by ich u?ywa? trzeba wykona? pewn?/pewne misje. :P lub pokona? tam jakiego? potwora.Mam nadzieje ?e rozwia?em twoje w?tpliwo?ci.

\m/ SpeedoX \m/

W tibii realnej istniej? tzw. golemy treningowe, kt?re s? odpowiednikami monk?w.

Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry