• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czarny - Hajs (Spontan)

Status
Zamknięty.

Goke Aka Suigetsu

Active User
Liczba reakcji
9

Czarny - Hajs (Spontan)
Kawa?ek napisany o 4 w nocy, zrealizowany na nast?pny dzie?.
Bicik "50 Cent - Click Clack Pow Officer Down (Majestic Diss) )

Zapraszam a nawet zach?cam do hejtowania, bo bez tego progresssspoffalnia ;)

Odp: Czarny - Hajs (Spontan)

"Czarny - Hajs (Spontan)" Spontan to spontan, spodziewa?em si? freestylu a us?ysza?em napisany tekst pod freestyle o ile to ma w og?le sens. Tekst o niczym, nic nie rozumiem prawdopodobnie dlatego ?e nie ma sensu i jakichkolwiek metafor. Flow, tu ju? troch? lepiej ale te? nie jest rewelacyjnie. Sample w og?le mi si? nie podoba, za cichy i niewyra?ny. Pracuj dalej.

Spontan to spontan w freestyle to freestyle ; )
A tekst nie jest o niczym tylko taki robi? rap, je?eli dla ciebie jest o niczym to spoko.
A metafory s?, wystarczy pos?ucha?.
Co do sampli, ja si? jaram ; D

Btw.Dzieki za komentarz, 5! ; )

Tekst jest o niczym. Gdzie to nagrywa?e?? Jako?? nie jest dobra. Flow masz niez?e. Chocia? mi si? nie podoba. Trenuj dalej. I tak jeste? lepszy ni? 3/4 tego forum.

Tutaj moja zwrotka do utworu go?cinnego na epce kole?ki ; )

Wje?d?am w 1:40~

Astobales wspomnia? o metaforach i napisa?, ?e ich nie ma. Zacznijmy od tego, ?e Astobales nie wie o to metafora, lecz chuj z tym wybacz mu, ale tak na serio, to nie ma tutaj metafor, bo por?wnanie do king-konga, to jak ju? napisa?em por?wnanie^^, a metafor nie mog?em si? doczeka?. Og?lnie master chujowy, tekst na temat, lecz nie zaskakuje niczym i nie k?adzie na gleb? zajebisto?ci?.
Jako?? nie jest dobra. Flow masz niez?e. Chocia? mi si? nie podoba.
ehh...n/c

Ziomek jest dobrze nie sluchaj tych baran?w, siedz? na forum o tibii i zgrywaj? znawc?w tematu... jak na wiek to wokal i flow jest git (po glosie wnioskuje ze masz okolo 18 lat), a teksty wiadomo - z czasem beda coraz lepsze, tak wiec nie poddawaj sie, cwicz twardo a bedzie zajebiscie :)

a wam - tam na gorze i ogolnie wszystkim - chcialem przypomniec ze dla wielu rap i ogolnie hh to zajawka, zabawa, pasja i szczerze to nie liczy sie jakos kawalkow a to ze ktos probuje i pomaga rozwijac ta kulture i za to dzieki Goke.

yol elo i niech was bog bogoslawi

@Sam Smak

Rapuje od okolo p??tora roku, teksty jako? 2-3x dluzej pisze.
A lat mam 14 nie 18 ; )

@edit.

Btw. Dzisiaj powinien byc skonczonynowy kawalek.

Ostatnia edycja:

Kurwy pokasowa?y moje posty:< Ale og?lnie, to odbieg?em troch? wcze?niej od tematu, a nie lubi? si? powtarza? po innych, dlatego te? trzymaj si? posta Sam Smaka.

Status
Zamknięty.
Do góry