• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czarny - 1001 Rad Dla Zdrowia (Prod. Czarny)

Status
Zamknięty.
Odp: Czarny - 1001 Rad Dla Zdrowia (Prod. Czarny)

Archi mo?e jaka? konstruktywna krytyka? ; >

Nawijka mistrzowska za to bit na ?rednim poziomie. Kawa?ek og??em poziom trzyma, ale na lepszym bicie o podobnej sk?adni s?dz? ?e by? by rozpierdol. Propsy za nawijk?.

Widz?, ?e dosta?em zaproszenie chocia? sam nie wiem czemu ja, ale spoko. Szczerze m?wi?c, to w po?owie tracku si? zgubi?em co dalej jest, dlaczego? Znudzi?o mnie s?uchanie go. Najpierw oceniaj?c go w kontek?cie innych na scenie, to ?adnie ci idzie chocia? bit taki dziwny nic nadzwyczajnego w nim jest i nawet nie wiem do jakiego klimatu go podpi??. Je?eli chodzi o ocen? w kontek?cie mojego gustu, to raczej bym ci? nie s?ucha?, bo wokal jak i nawijka nie jest w moim gu?cie, tekst i tematyka te? jaka? nie za ciekawa, bo raczej gimbery szukaj? rad ?yciowych w rapie podanych na tacy, kt?re przewijaj? si? w podziemiu tonami. Jak WudoE nagra? podstawowe instrukcje, to dosta?o mu si? po krytyce, ?e nikt tutaj nie potrzebuje instrukcji dotycz?cych ?ycia i raczej tutaj to samo mo?na napisa?; ) Czekam na nast?pny kawa?ki, a ten oceniaj?c jak to robi tutaj 3/4 os?b czyli w skali od 0 do 10 mog? oceni? na 6+(6,75)
btw. w od 2:21 do 2:23 s?ysz? d?wi?k gg?;d

Status
Zamknięty.
Do góry