• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Crunk - Typ muzyki

Status
Zamknięty.

DavisX

Advanced User
Liczba reakcji
20
Ot?? mam pytanie, czy kto? s?ucha tego typu muzyki?
Za pewne wiele os?b nie s?ysza?o nie b?d? si? rozpisywa?, czy kto? s?ysza? o tym czy nie.
Jest to typ muzyki ??cz?cy w sobie rap jak i krzyki ze strony autor?w.
Macie tu dwa z wielu moich tego typu utwor?w:

Prosz? o wyra?anie opinii.

Odp: Crunk - Typ muzyki

Jak pu?ci?em te nuty g?o?no to basy napierdala?y jak Zomowiec w demonstrant?w...

Fajny rodzaj, mo?e si? wci?gne.

Ja niedawno zacz??em i teraz mo?na powiedzie?, ?e si? uzale?ni?em. G?owa mi p?ka od tego s?uchania, ale nie jestem w stanie wy??czy?. Musze mie? ten krzyk na uszach.
Ten zesp?? ma ma?o wersji hard tego gatunku. Te dwa utwory co poda?em s? nieliczne pod wzgl?dem takiego ha?a?liwego wizerunku.

Wiele utwor?w te? jest zwyk?ym Pop-Rapem z do??czonymi sporadycznymi pokrzykiwaniami.

Dziwi mnie ten charakterystyczny krzyk i wrzask. By?em sam w domu. Pr?bowa?em wykrztusi? z siebie takie co? jednak niezbyt mi to wychodzi?o.

Co do tego co tutaj pokaza?e? to nie powiedzia?bym, ?e to jest crunk na 100% jest to z czym? zmieszane dla mnie to jakie? nie wiem mieszanka emo krzyk?w + Crunk.

Tutaj masz troch? polskiego crunku.

Boze, gorszego 'gowna' nie slyszalem, to psuje psychike, a nie relaksuje jak ma dzialac muzyka!!

Nie podoba Ci si? to nie s?uchaj. Ja wol? o wiele bardziej co? tego typu ni? firm?, czy obecnego komercyjnego Pej?.

Boze, gorszego 'gowna' nie slyszalem, to psuje psychike, a nie relaksuje jak ma dzialac muzyka!!

nie karzdy rodzaj muzyki relaksuje :D

Co do tematu do lubie Crunk ale w wykonaniu ekipy z Torunia PTP. To co ty podales to jakis szajs jest :P

a tak btw. to w?a?nie nie dawno wyszed? nowy kawa?ek PTP i Fabu?y.

Pierwsze filmiki ktore zobaczylem, mnie przerazily, lecz te ktore zarzucila osoba wyzej mnie juz sa lepszej jakosci, mozna powiedziec 'daja rade', ciesze sie, ze nie jest to podobienstwo pejii (fuck fuck fuck)

//Co do pytania,Ja nie slucham takiej muzyki, dla mnie musi byc glosno, i mlo dla ucha... stawiam na klub!

Status
Zamknięty.
Do góry