• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Cr4cK] Galeria

Status
Zamknięty.

Cr4cK

User
Liczba reakcji
1
Witam...
Postanowi?em wzi?? si? za mapping.
Nie wiem czy mi to idzie czy nie, to pozostawiam wam :)
Prosz? o oceny w skali 0-10 i o wytykanie i wszystkich b??d?w ;)
podziemia.jpg

naturaa.png

Odp: [Cr4cK] Galeria

hmm. oceniam na 6/10 jak na pocz?tek, bo ani nie u?ywasz auto bordera (ale nie wychodz? ci te bordery ale to wielki + ?e nie u?ywasz A-B) o ju? mam ;p, natura nie jest ogarni?ta ;] ale na pocz?tek spoko, mi?o ?e poczyta?e? poradniki (to wida?)

?ycze powodzenia!
moje pozdrowienia!

A mo?esz powiedzie? jak mog? te "nature" ogarna??
Bo nie rozumiem Twojego stwierdzenia :)
Pozdrawiam

Auto-Bordera nie wida?, podziemia ?adne ja nie mam do czego si? przyczepi?.
Na tej wyspie niezbyt fajnie ci wysz?y te mr?wki, wi?cej k?pek traw.
Tu masz poradnik do natury:
Bo wida? ?e raczej tego nie przeczyta?e?. Ocena- 5/10.

My?l?, ?e nie jest a? tak ?le. Poprawnie zrobione zdj?cia, do?? dobrze wykonana natura, jedynie do czego mog? si? przypieprzy? do kszta?t tej wyspy (o?miorniczkowaty, polecam m?j poradnik nt. border?w) oraz w podziemiach wype?nienie voidem.
Pozdrawiam!

Tutaj chyba r?wnie? zgodz? si? z reszt? u?ytkownik?w, a mianowicie, ?e nie jest a? tak ?le. Mi r?wnie? nie pasuje ten kszta? wypsy oraz to "t?o" w podziemiach. Mog?e? je wyko?czy? czym? innym. Moim zdaniem poczytaj sobie poradniki bo Tw?j poziom nie jest a? taki z?y :) ?ycz? powodzenia!

Hmm... nie znam si? za specjalnie na mappingu wi?c nie b?de tutaj wydziela? za specjalnie opinii typu ?e natura jest nie tak itp... moim zdaniem patrz?c na og?? wszystko ?adnie wiadomo projekty wi?c nie ma co oczekiwac tutaj nie wiadomo czego. Jak dla mnie 8/10. Pracuj dalej w tym kierunku my?le ?e b?d? z Ciebie ludzie ;) pozdrawiam disT

Witam ponownie ;)
Postanowi?em co? zrobi? i doda? aby us?ysze? wasze zdanie nt. mojego mappingu ;D
Poniewa? natura wcze?niej mi nie wysz?a, wi?c zrobi?em j? jeszcze raz ;)
natura.png

@Edit zrobi?em jeszcze temple :) (prosz? nie zwraca? uwagi na lini? brzegow? ;d, zrobione celowo ;P)
templeg.png

@Edit A dodam jeszcze podziemia ;D(99% RAW ;d)
podziemia.png

Pozdrawiam i zapraszam do oceny

Ostatnia edycja:

Temple, ?adne, ?adne, ale TP kojarz? mi si? z EVO, a tu evo nie widac ^^

No kolego wida? ?e post?p wisi w powietrzu heheh propozycja z mojej strony jest taka spr?buj zrobi? juz jaki? wi?kszy kawa?ek ziemi + miasto + dp itp z mi?a ch?ci? zobaczy?bym taki projekt twojego wykonania :) pozdrawiam disT

Witajcie po raz kolejny.
Tym razem zrobi?em wi?kszy teren, kawa?ek drogi od temple ;)
Jeszcze dzisiaj postaram si? doda? depo ; )
miasto1.png

miasto2.png

miasto3.png

Pozdrawiam i jak zawsze, zapraszam do oceny :)

Prosz? prosz?, jak wida? robisz post?py fajnie zrobiona ?cie?ka ze sklepami i ten domek te? niczego sobie dam ci 4/5 na zach?te dzia?aj dalej w tym kierunku. Co do wypowiedzi ludzi ?e np co? typu boarder jest ?le? a co to wog?le jest? Od razu m?wi? ja si? nie znam oceniam to co widz?. Pozdrawiam disT

Status
Zamknięty.
Do góry