• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

CO robicie podczas gry

Status
Zamknięty.
rozne rzeczy sie robi przy grze.... nieraz np. konsumuje obiad , pije roznego rodzaju napoje , obiera ziemniaki (czesto to robie :P) , oglada rozne strony , rozmawiac z kims , ogladac telewizje , itd... :D

@down 2
Wiesz ale podczas skillowania niemusze miec rak przy klawiaturze?:P kilka exur w ta czy w tamta co to za roznica xD

Ostatnia edycja:
Podczas gry s?ucham muzyki, ogl?dam tv, przegl?dam forum itp. Gram na Rookgaardzie wi?c wystarczy ?e klikne attack na minosa i szybko prze?aczam i robie kt?r?? z tych rzeczy :).

Ja np. wpieprzam obiad, przegl?dam tibia.net.pl, pije jakie? napoje(bez alkoholowe) s?ucham muzy, czasami ?piewam, gadam z kim? i jakie? tam inne rzeczy

@up 2

Wiesz no ja sobie nie wyobrarzam jak obierasz ziemniaki i grasz w tibie no ale dobra, ludzie robi? r??ne rzeczy :D

Ostatnia edycja:
Ja robie du?o rzeczy podczas gry oczywi?cie zale?nie od tego co robi? na tibi (expie , skilluje , mlvu , spamie na trade) to czynno?ci ,kt?re wykonuje poza gr? w tibie r??ni? si? od siebie np: przy skillowaniu lub tradowaniu zazwyczaj ogl?dam co? w tv lub jakie? ciekawe filmiki na necie ,a przy expieniu sprowadzam si? tylko do rozm?w na gg ew. szybkiego czytania jaki? poradnik?w czy spoil?w.

muzza rooX ! nieraz jaki? serek lub ciastko przegryze XD

jak gram w Tibi? to s?ucham muzyki lub wcinam jakie? rzeczy. Cukierki, ciastka, paluszki itp. a jak w co? innego to podkr?cam g?o?niki i w suchuje si? w te klimaty gier :rolleyes:

Jak gram w Tibi?, oczywi?cie nie obejdzie si? bez muzyki ; ). Najcz??ciej gdy gram, s?ucham 2 pacca.

Ja, opr?cz muzyki i szperania po necie jeszcze gadam z lud?mi na gg i forum :P

ja tak?e s?ucham muzy "b?d? bra? cie w aucie" lub florida ft t-pain i gangsta rap:D

Ja z r?wnie? s?ucham muzy ^^ ale DonGURALesko wy??cznie...najlepiej Go Pozna? i zajadam wszystko co znajdzie si? w zasi?gu mojej ?apy...

A ja wale konia jak mi z rata mpa zleci. Joke oczywi?cie :p S?ucham muzy, czytam fora i cz?sto co? konsumuje.

Ja gdy gram to...gram:P
nie no Joke...:D
Lubi? s?ucham muzy,ogl?dac TV i popykac z qmplami na gg

A ja wcinam co si? i da i ?piewam przy s?uchaniu muzy... Mam szybki bardzo szybki metabolizm wi?c ?r? co chc?... Laski mog? mi zazdro?ci? XD

PS. I jestem chudziutki XD

Ja podczas gry s?ucham muzyki (tak jak inni xD), przegl?dam TNP, pije r??ne napoje no i gadam z kim? ;) Cz?sto te? jem objad lub jakie? inne ?arcie xD

Nie ma tibi bez muzy noi oczywi?cie jaki? s?odycz czasem wcinam i popijam napojami:D

Czekam a? mama powie pawe? wejd? na nasz?-klase.peel xD

Status
Zamknięty.
Do góry