• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Chris] Threard

Wszystkie prace bardzo ?adne.
S? zrobione z pomys?em, zawieraj? du?o szczeg???w.
Widzia?em 2, czy 3 b??dy, ale to i tak bez znaczenia bo prace s? ?wietne.
Co do ostatniej pracy, czyli portu.
Jest to jedyna praca w ca?ej galerii, kt?ra mi si? nie podoba. Nie powiem dlaczego, bo sam nie wiem, zupe?nie nie przypad?a mi do gustu.

Odp: *Galeria Tygodnia* - [Chris] Threard

Hmmm. Cipsoft nie proponowa? ci pracy?? A tak szczerze to twoje mapy zwalaj? z n?g.
Je?li znajdziesz czas b?d? wdzi?czny je?li chocia? troch? mi pomo?esz podszkoli? moje umiej?tno?ci. Szacun i Wi?cej map dawaj ?ebym mia? z kogo bra? przyk?ad :P

Z ciekawo?ci przejrza?em ca?? galeri?.. Te prace s? na prawde na bardzo wysokim poziomie. Trzyma klimat i pokazuje tw?j poziom, nie jak te prace "mapper?w" kt?rzy tworz? tylko prace wielko?ci okna w Tibii. Jeste? moim idolem <3 Mappuj dalej, czekam z niecierpliwo?ci? na nast?pne prace; ).

Wow, mapy naprawd? godne podziwu. Ile ju? mappujesz? Bardzo ?adnie Ci to wychodzi, szczeg?lnie ten piracki port. Nie dziwi? si?, ?e jest to galeria tygodnia.
Prace bardzo starannie i dok?adnie robione. Chyba ka?demu si? spodobaj?.

Ten piracki port jest przezajebisty. Odpowiednio dobrane detale, ?liczna natura i ciekawa architektura. Mog?e? jednak troche bardziej ozdobi? wode i doda? jaki? statek. Gdyby? zrobi? t? prace du?o wi?ksz?, to mia?by? pewne zwyci?stwo.
Pozdrawiam!

ale urwa?.
b71cn7.png

bump bump bump bump bump bump!

Ta ostatnia mapa jaka? dziwna. Mo?e by? j? doko?czy?? Inne prace nawet mi si? podobaj?.

8.5/10

Do tych map nie ma si? do czego przyczepi?. Tylko na pierwszym screenie nie za bardzo mi pasuj? te czerwone ska a poza tym nie wysz?o ci ich po??czenie, u samej g?ry wida? kwadrat przy po??czeniu zwyk?ych i czerwonych ska?. Ocena 9+/10:):):)

Witam ,,Chris''
Mapy bardzo fajne.
Dobrze dopasowane oraz ulozone estetycznie.
Watpie aby mozna bylo sie do czegos przyczepic.
Mysle ze w przyszlosci zaskoczysz mnie jeszcze swojimi pracami.

Pozdrawiam Tape~

Ta ostatnia praca przes?odka, rodem przypomina mi Tidewater z COTMu, nie mam poj?cia dlaczego. ?adnie dobrane detale, klimaty oraz kszta?ty. Dodatkowo wszystko zrobione jest z pomys?em i koncepcj?, za to wielki plus.
Pozdrawiam!

Od?wie?am starszymi pracami, z czas?w kiedy dzisiejsze gwiazdy nie wiedzia?y co to ME ;)
dgly5i.png

.​
20gmu6x.png

.​
15zqi6h.png

.​

tomb z projektu Vitae.

Zajebi**y tomb! Og?lnie wszystkie twoje prace s? zajebiste.

"I like it". :P
Wszystko jest pi?knie dopasowane, mapa a? przecieka klimatem - ?licznie. :O

O ile dobrze pami?tam te tomby robi?e? do Vitae World?
Wtedy to ja otworzy?em pierwszy raz edytor i ta mapa by?a najlepsz? jak? widzia?em. Nadal uwa?am, ?e jest zajebista. Klimat niesamowity, jeste? bogiem ;d

Z czas?w kiedy jeszcze umia?em co? uklepa? ;d

4v6cm9.png

.
13ygvhv.png

.
2m2jk92.png

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne prace, najbardziej podoba mi si? tr?jeczka i czw?reczka. Takie najbardziej schludne zdaje mi si?. Nie jestem ekspertem, ale moim zdaniem w 1 i 2 za du?o element?w r??nych rodzaj?w.
(chodzi mi o ten tw?j pierwszy post)
a w tym @up:
Bardzo ?adnie zrobione pod ziemi?, powierzchnia te? niczego sobie, tylko, ?e w ka?dym pomieszczeniu jest siano, kt?re mog?o by by? rzadziej. Ale bardzo ?adnie wykonane
Wg. mnie 8/10!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry