• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Chris] Threard

Dalej, dalej r?ce Gad?eta!
A raczej magiczne r?ce Krzysia ;)
Ostatnia praca mnie nie zachwyca, jako? specjalnie to ze sob? nie wsp??gra. W ka?dym b?d? razie czego? brakuje. Sama konwencja umieszczania takiej drewnianej fortecy (?) na piasku jest do?? optymistyczna.

Masz za komentarz nast?pne foto:q
2a7669k.png

Je?li chodzi o prac? z nowymi spritami, to mo?e ja odpowiem ?piewaj?co: Niiiiic ciekawegoooo! Taka prezentacja, co nowego wesz?o w 8.54 i tyle, ehh i jeszcze te kaktusy na boku, ca?kowicie nie pasuj?.
Kolejna praca, hmm ten port, jak mniemam, tu nie mam ?adnych zastrze?e?, no mo?e opr?cz tych pustych ?cian wie?yczki, c?? by si? tam przyda?o zawiesi?, jakie? okienka zrobi?.
Wioska ?adniutka. Tu nie ma o co pomarudzi? ^^. Grz?dki s?, kury jaja znosz?, czego tu chcie? wi?cej?

Masz tu sw?j bump :>

Ostatnia edycja:

Chris <3
Pokazywa?e? mi te prace ju? wcze?niej, wprawdzie idzie Ci to jak koniowi pod g?re, ale efekt jest niczym zjazd na sankach, przyjemny i fascynuj?cy. Ostatnie zdj?cie rz?dzi i masz doko?czy? te Doke, bo inaczej 'ce shakuje!'.

Pozdrawiam!

Notka moderatorska:
Kiedy? sko?cz?:d

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A mi si? niestety ostatnia praca nie podoba, tak pochmurno i nudno xD. Chodz fajny pomys? z ogr?dkiem

Chris. Nie b?d? si? za bardzo rozpisywa?, powiem tylko to najwa?niejsze. A mianowicie, po prosu WOOOW!!!;) Robisz po prostu ?wietne prace. Najbardziej mi przypad?a do gustu ta praca z bram? piekie?, dlaczego? Po prostu fajny pomys? i dobre wykonanie.:o Ale te Doke'i te? ci spoko wysz?y tylko chyba jeszcze nie sko?czy?e? co? mi si? wydaje:cool:

Pozdrawiam.

Chris. Nie b?d? si? za bardzo rozpisywa?, powiem tylko to najwa?niejsze. A mianowicie, po prosu WOOOW!!!;) Robisz po prostu ?wietne prace. Najbardziej mi przypad?a do gustu ta praca z bram? piekie?, dlaczego? Po prostu fajny pomys? i dobre wykonanie.:o Ale te Doke'i te? ci spoko wysz?y tylko chyba jeszcze nie sko?czy?e? co? mi si? wydaje:cool:
Pozdrawiam.
Nie mam jako? aktualnie weny, ?eby to ko?czy?. My?l? nad czym? nowym, ale brak pomys??w;x

nie no pro najbardziej mi sie podoba to z ta lawa (przed ostatni screen).

Chris <3
Pokazywa?e? mi te prace ju? wcze?niej, wprawdzie idzie Ci to jak koniowi pod g?re, ale efekt jest niczym zjazd na sankach, przyjemny i fascynuj?cy. Ostatnie zdj?cie rz?dzi i masz doko?czy? te Doke, bo inaczej 'ce shakuje!'.
Pozdrawiam!
Notka moderatorska:
Kiedy? sko?cz?:d
Zaprzesta? lizania dupska, to wida? oraz s?ycha?.
Chris, twoje prace s? bardzo ?adne, ni?eli chodzi o ostatni? kt?ra ma w sobie zalet?, a jest ni? pi?kne wykorzystanie nowych grafik tibijskich wszystkie inne s? zar?wno estetyczne jak i innowacyjne. Pomimo tego powiniene? kontynuowa? sw?j trening aby wci?? wspina? si? pod g?r?.

Na moje to troche zadupia?... Tam trawa w dachu kt?ra w po?owie wystaje i takie elementy je?eli chcesz zademonstrowa? tu jak?? prace to niech to b?dzie jaki? fajny projekt na kt?rym wszyscy si? nie zawiedziemy :)

Co do pierwszej i drugiej mapy jest tam du?o nawalone Oczywi?cie z pewno?ci? da si? tam chodzi?.
w tej pierwszej wszystko si? ze sob? gryzie, ale mam nadzieje, ?e to tylko pod showoff :)
Co do drugiej Jest tam nawalone jak zwykle tam gdzie s? bagienka mog?e? zrobi? wystaj?ce bordery nada?o by to smaczku
z drugiej strony nie zaszkodzi?o by porandomizowa? troszk? bardziej Cave'a mam nadzieje ?e to tak?e show off
Co do trzeciej pracy to jest najzajebistrze odwzorowanie Piekie?ka jakie widzia?em szacun
Co to tego domku my?l?, ?e Jest on s?aby taki troch? za du?y i natura woko?o niego nie pasuje :)

Baszta stra?nicza budzi u mnie mieszane uczucia cho?by dlatego, i? tamten daszek na dole nie pasuje
I ten pomnik na g?rze te? suczy reszta jest fajna tylko jak si? tam dosta?? na g?re rzecz jasna

Co do kana??w to ci powiem, ?e si? nie znam dlatego pozostawie bez komentarza

Grobowiec przezajebisty ale zbyt du?a ilo?? detali czyni go trudnym do chodzenia mam nadzieje, ?e to poprawisz !

Wodolot chyba naj?mieszniejszy pojazd jaki widzia?em w Tibi :D

Ta praca pod natchnieniem jest do dupy m?wi?c szczerze

Port hmmm ten stateczek taki grubiutki a niezbyt szeroki;/ xD pomieszaj ?ciany lepiej si? b?dzie prezentowa?.

Hmm takie fajne pole ci wysz?o d?ugo si? zastanawia?em co tu napisa?...

Zdecydowanie Ten domek tam nie pasuje i na serio pomieszaj te ?ciany bo nudne s?

Kurnik jest zajebisty mo?e i dlatego, ?e innego nie widzia?em :)

Na zako?czenie powiem, ?e nie zamierzam ocenia? w skali punktowej.

Podbijam.znakiiiii

Dobra, zaczn? od tego, ?e by?e? moim mistrzem, gdy ukaza?e? bram? piekie?.
My mapperzy, nie oceniamy w skali punktowej, to dla u?ytkownik?w.
Ja z ca?ego serca ?ycz? Ci, aby? trenowa? sw?j mapping.
Je?eli chodzi o kurnik, to jest cudowny, ale to pierwszy jaki widz? ; )
Mo?e sam zrobi?? ; o
Anyway, jeste? dobry, ale nie tak dobry jak kiedy?.

Brama piekie? - ok, koncept kana??w - ok.
Ale ta ostatnia praca jest zjebana do pot?gi n-tej.
Ch?opie, marnujesz skilla na jakie? pierdolenie, bo trudno, to nazwa? mappingiem.
Te bagna, czy co? tam Ci strasznie s?abo wysz?y, niczym szczeg?lnym si? nie wyr??niaj? i do dupy, ?e da?e? te du?e drzewa xD

Zr?b co? oryginalnego i fajnego, bo na to Ci? sta?.
0/10 za koncepcj? na prac?
10/10 za powr?t xd

Tak jak pan @up wszystkie prace s? ?adne, ale te bagna to masakra. Co tam robi ta ro?linka z 8.54 ; O Ground pomieszany bezsensu. Og??em nie ?adnie si? to prezentuje. za wszystko og??em 8/10

?adnie, to wygl?da, jednak troch? za?miecone borderami, w niekt?rych miejscach te bordery wygl?daj? do?? kwadratowe, oraz trawa tak s?abo z randomizowana, wygl?da jednolito, no ale og?lnie fajnie wygl?da.

Bagna strasznie oczojebne O.o tyle tam tego O.o
Ale i tak uwa?am, ?e robisz najlepsze mapy.:)
9/10

Status
Zamknięty.
Do góry