Odp: [Chris] Threard
Co do pierwszej i drugiej mapy jest tam du?o nawalone Oczywi?cie z pewno?ci? da si? tam chodzi?.
w tej pierwszej wszystko si? ze sob? gryzie, ale mam nadzieje, ?e to tylko pod showoff

Co do drugiej Jest tam nawalone jak zwykle tam gdzie s? bagienka mog?e? zrobi? wystaj?ce bordery nada?o by to smaczku
z drugiej strony nie zaszkodzi?o by porandomizowa? troszk? bardziej Cave'a mam nadzieje ?e to tak?e show off
Co do trzeciej pracy to jest najzajebistrze odwzorowanie Piekie?ka jakie widzia?em szacun
Co to tego domku my?l?, ?e Jest on s?aby taki troch? za du?y i natura woko?o niego nie pasuje
Baszta stra?nicza budzi u mnie mieszane uczucia cho?by dlatego, i? tamten daszek na dole nie pasuje
I ten pomnik na g?rze te? suczy reszta jest fajna tylko jak si? tam dosta?? na g?re rzecz jasna
Co do kana??w to ci powiem, ?e si? nie znam dlatego pozostawie bez komentarza
Grobowiec przezajebisty ale zbyt du?a ilo?? detali czyni go trudnym do chodzenia mam nadzieje, ?e to poprawisz !
Wodolot chyba naj?mieszniejszy pojazd jaki widzia?em w Tibi
Ta praca pod natchnieniem jest do dupy m?wi?c szczerze
Port hmmm ten stateczek taki grubiutki a niezbyt szeroki;/ xD pomieszaj ?ciany lepiej si? b?dzie prezentowa?.
Hmm takie fajne pole ci wysz?o d?ugo si? zastanawia?em co tu napisa?...
Zdecydowanie Ten domek tam nie pasuje i na serio pomieszaj te ?ciany bo nudne s?
Kurnik jest zajebisty mo?e i dlatego, ?e innego nie widzia?em
Na zako?czenie powiem, ?e nie zamierzam ocenia? w skali punktowej.