• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Chris] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: Chris's thread.

Wszystkie prace s? bardzo dobrze wykonane, jest wiele detali itp. Lecz ta ostatnia praca Ci troszk? nie wysz?a, natura nie ciekawa, kszta?t tej wierzy mo?e by?.

Ocena: 8/10

Kana?y specjalnie dla EK:
244ny2f.png

Wszystkie prace 10/10

opr?cz jednej to ma?y szczeg?? ale jest.

Od kiedy ro?nie trawa na krzaku ?

przyjrzyj si? dobrze ;)

9.5/10

To by?o moje zdanie.

PoZdRo.

Nie no fantastycznie , ocena 10/10 . Daj wi?cej screen?w prac, bo takie mapki to a? oko ciesz?. Jedne z lepszych prac jakie widzia?em na tym forum. Wszystko dopracowane z fantazj?. Nie ma pustych miejsc , wszystko wype?nione. A ten domek to a? jutro spr?buje zrobi? taki , dla w?asnej satysfakcji. ^:^

BAMP!
Grobowiec Diabla.
2cfoz02.png

263fpc6.png

Naprawd? ?adny? kawa?ek, detale dobra z umiarem co mi bardzo przypad?o do gustu.
Hail EK

No panie, kana?y s? zajebiste, nie mam nic do zarzucenia tego oczekiwa?em.
Grobowiec demona r?wnie? jest genialny, natomiast ostatnia praca nie prezentuje si? jako? nadzwyczajnie ot. pare g?rek.

Chris, z tej ostatniej mapy by? by zajebisty quest, bo wygl?da bosko 0.o

Wszystkie twoje prace ociekaj? zajebisto?ci? ;p

C?? moja ocena 10/10 - szkoda ?e tam przy bramie ni ma bordera no ale to nie twoja wina wi?c :()

BUMP.<znaki><znaki>

Wszystkie prace na wysokim poziomie :)
Najbardziej uj??a mnie praca "Grobowiec Diab?a" poniewa? jej w niej du?o szczeg???w;)

BUMP! end koment plx!

A wi?c tak, okiem u?ytkownika kt?ry nie zna si? za bardzo na mappingu, to prace s? ?wietne. A wi?c do rzeczy.

Praca nr.1 - Kawa?ek natury: Bardzo fajny kawa?ek mapki, podoba mi si? to, ?e zawiera du?o szczeg???w.

Praca nr.2 - Krypta gargulc?w: Tu te? ?adnych zastrze?e?, wszystko jak najbardziej pasuje do Mrocznej Krypty Gargulc?w.

Praca nr.3 - Brama piekie?: Ten kawa?ek mapy podoba mi si? najbardziej, jest ?wietny, tak jak w pracy nr.1 zawiera bardzo du?o szczeg???w.

Praca nr.4 - Jaki? tam dom: Ta praca podoba mi si? mniej ni? poprzednie, niby wszystko jest ok, ale te czarne kawa?ki psuj? estetyk? pracy.

Praca nr.5 - Grobowiec diab?a: Dobre wykonanie, lecz czego? mi tutaj brakuje.

Praca nr.6 - Kana?y specjalne dla EK: Kolejny ?wietnie prezentuj?cy si? kawa?ek mapy, brak zastrze?e?.

Praca nr.7 - Wie?a: Sama wie?a jest ?wietna, lecz ta natura jest jaka? bidna :/

Praca nr.8 - Wie?a II: Tak jak wy?ej, wie?a wygl?da ?wietnie.

Podsumowanie:
Wida?, ?e jeste? mapperem z wy?szej p??ki, tak trzymaj : D.

To tyle ode mnie =). Pozdro.

Bump, bo jeszcze spadne na drug? stron? ;|

Ty mi tu nie bumpuj, tylko nowe prace dodawaj ;)
Prace zrobione przez profesjonaliste i to wida? na pierwszy rzut oka. Najlepsze s? zdecydowanie kana?y, pomys?owe i bezb??dnie wykonane. Ile czasu po?wi?casz na zrobienie takiej jednej mapki?

Wie?a gragulc?w nie przypad?a mi do gustu. Reszta map ?liczniutka. Najlepsze kana?y i brama piekie?. Sama, zainspirowana twoj? prac? zrobi?am podobn?, ale nie ma co por?wnywa? do twojego cude?ka.

Odp: [Chris] Threard

3. Brama piekie?

Jest to najpi?kniejsza Twoja praca ;D Bardzo ?adnie, estetycznie zrobione, wszystko dopasowane i ma ... ma ten klimat. To jest co? ;) Krypta gargulc?w mi nie przypadla w og?le do gustu, jest wszystko i nic, bajzel..
Reszta mo?e by? ;)

Odp: [Chris] Threard

Praca ?adna, nie jestem jednak ekspertem, ale na oko nowicjusza to super.
W tej lewej wiezy wida? niepotrzebnie drabink?, a pod spodem nie ma jej na ?cian? (o ile to b??d)

Status
Zamknięty.
Do góry