• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Chatka ninja - znajd? Vraela!

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Chatka ninja - znajd? Vraela!

1. Co ty masz z byciem japo?skim wojownikiem/zab?jc?? Nie za stary jeste? na takie zabawy?
Zabawy? Je?eli bierzesz na serio te wszystkie wzmianki o ninja (kiedy? t?umaczy?em ich pochodzenie), to jeste? bardziej p?ytki ni? ?y?ka herbaty. My?la?em, ?e to oczywiste, ?e nie biegam po mie?cie w samurajskim stroju z katan? przy boku, ale widocznie Tobie trzeba to osobno wyt?umaczy? xd Pomy?l lepiej czy to Ty nie jeste? za stary, ?eby zadawa? tak krety?skie pytania, a dopiero potem r?b z siebie b?azna w publicznym temacie
ziewa.gif
.

Zabawy? Je?eli bierzesz na serio te wszystkie wzmianki o ninja (kiedy? t?umaczy?em ich pochodzenie), to jeste? bardziej p?ytki ni? ?y?ka herbaty. My?la?em, ?e to oczywiste, ?e nie biegam po mie?cie w samurajskim stroju z katan? przy boku, ale widocznie Tobie trzeba to osobno wyt?umaczy? xd Pomy?l lepiej czy to Ty nie jeste? za stary, ?eby zadawa? tak krety?skie pytania, a dopiero potem r?b z siebie b?azna w publicznym temacie
ziewa.gif
.
?artowa?em tylko. To chyba oczywiste, ?e nie s?dz?, ?e przebierasz si? za wojownika, nie?

Dlaczego przebierasz si? za wojownika? Fajni ninja byli w jakim? filmie, ale nie pami?tam tytu?u. Przypomnisz mi?

Vrael nie musi sie przebiera? nieogary >.> On przybiera forme arrancana...

Lubisz Pepsi?
Jak d?ugo zamierzasz by? managerem?
Nie wydaje Ci si?, ?e forum teraz przypomina jeden wielki ?mietnik w kt?rym niewiele os?b chce sprz?ta??

Mephisto napisał:
Dlaczego przebierasz si? za wojownika? Fajni ninja byli w jakim? filmie, ale nie pami?tam tytu?u. Przypomnisz mi?
Uwa?am, ?e jak przyjd? do szko?y w zbroi p?ytowej z mieczem dwur?cznym na plecach to b?d? mia? fory u nauczycieli ; |
Ten film to pewnie "Vraku podczas ataku 3"

Matre napisał:
Lubisz Pepsi?
Jak d?ugo zamierzasz by? managerem?
Nie wydaje Ci si?, ?e forum teraz przypomina jeden wielki ?mietnik w kt?rym niewiele os?b chce sprz?ta??
1. Nie, og?lnie nie lubi? gazowanych rzeczy (wyj?tkiem jest piwo ; D).
2. Kto wie. Niezbadane s? wyroki administracji. P?ki co nigdzie si? nie wybieram, ale czas poka?e co z tego wyjdzie.
3. Owszem i to ju? od dawna. Ale kto? kiedy? rzuci? has?o "musimy ci?gn?? ten w?zek do przodu"... no i ci?gniemy ;]

Dobre pytanie. Znalaz?em go przypadkiem ponad 2 lata temu, to by? m?j pierwszy avatar na tym forum. Teraz z okazji ?wi?t tylko doklei?em mu czapeczk?. Szczerze m?wi?c nawet nie wiem, czy to kadr z filmu, zdj?cie czy rysunek w paincie.

Ogarniasz ju? pieni??ki na wiosn?? Wiesz, ?e pewnie b?dzie to bibka roku z uber pierdolni?ciem?

Beoska napisał:
Ogarniasz ju? pieni??ki na wiosn?? Wiesz, ?e pewnie b?dzie to bibka roku z uber pierdolni?ciem?
Ja nie mam problem?w finansowych ; D Troch? mnie szarpnie sylwester i studni?wka, ale generalnie spory zapas nadal mam. Co do bibki roku - by?oby mi?o ; d

Krzysieq napisał:
Co dok?adnie robi taki Manager, jak Ty?(pr?cz rozpatrywania odwo?a?).
Gdzie? ju? wcze?niej odpowiada?em na podobne pytanie : d Tak czy siak moja robota g??wnie polega na my?leniu i pisaniu.

Ile razy odchodzi?e? z my?l? o tym, by ju? nigdy nie wr?ci?? Mimo to wracasz nie pierwszy raz. Czy nie s?dzisz, ?e robi to z ciebie osob? uzale?nion? od forum?

Ile razy odchodzi?e? z my?l? o tym, by ju? nigdy nie wr?ci?? Mimo to wracasz nie pierwszy raz. Czy nie s?dzisz, ?e robi to z ciebie osob? uzale?nion? od forum?
To samo mi m?wi?a Kate ; /
C??, pami?tam tylko 2 swoje odej?cia - czerwiec 2009 i lipiec 2010. Ty prawdopodobnie pami?tasz jeszcze jedn? akcj?, kt?ra mia?a miejsca pod koniec listopada '09, ale to nie do ko?ca by?a moja decyzja o odej?ciu - dosta?em ultimatum od Antka, ?e albo sam spadam albo on wyjebie mnie ^^ Przy pierwszym odej?ciu z kolei wyra?nie zaznaczy?em, ?e zapewne niebawem zobaczycie mnie ponownie w ???tym kolorku (wtedy jeszcze by?em globalem, o managerach jeszcze nikt na ?wiecie nie s?ysza?) i tak te? si? sta?o. Dlatego odpowiedzi? na Twoje pytanie jest - tak, raz. W tegoroczne wakacje, kiedy widzia?em, ?e kadra stacza si? na dno, wszyscy poza Ivelliosem mieli wszystko w dupie, a moj? jedyn? robot? sta?o si? odpisywanie na ?ale u?ytkownik?w. Ten jeden raz nie zamierza?em wraca?. Z kilku powod?w zmieni?em zdanie. Teraz to ju? nawet nie kwestia mo?liwo?ci. To wyzwanie ; d

Jak to jest by? Ninj??
Ile lat siedzisz ju? w tym zawodzie (patrz. up)

Pewnie by?o, ale nie chcia?o mi si? czyta?

Dlaczego tolerujesz, prowokator?w takich jak "Mephisto", kt?ry w ka?dym temacie, pisz? jak?? g?upot?, ?eby upokorzy? u?ytkownika, o potem go jeszcze dobi??!

Co znaczy "Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat", pod Twoim nickiem?!

Beo, czy KS ;>

Dlaczego tolerujesz, prowokator?w takich jak "Mephisto", kt?ry w ka?dym temacie, pisz? jak?? g?upot?, ?eby upokorzy? u?ytkownika, o potem go jeszcze dobi??!
Co znaczy "Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat-Kwadrat", pod Twoim nickiem?!
Beo, czy KS ;>
1. S? r??ne rodzaje prowokator?w. Co innego jaki? pajac, kt?ry urwa? si? z choinki, a co innego Mephisto, kt?ry jednak sw?j m?zg ma i jego pytania maj? nieco inny cel ; d
2. Widocznie nie wy?wietlaj? Ci si? wszystkie znaki - w oryginale to nie s? kwadraty, tylko znaczki, kt?ra mo?na zapisa? w nam znanym alfabecie jako "Kanzen Saimin".
3. Dziwne pytanie. Kt?ra robi lepsze obiady? Z kt?r? lepiej mi si? rozmawia? Kt?ra ma wi?cej kolczyk?w na ciele? xd Obie te osobowo?ci s? tak r??ne, ?e ci??ko m?wi? o jakimkolwiek por?wnaniu, chocia? w kwestii kolczyk?w to chyba Beo wygrywa konkurencj? ; )

Ile lat jeste? na forum?
Masz jak?? kryminaln? przesz?o?? <xD>
od kiedy masz managera?
i z k?d te upodobania ninja xd

Ile lat jeste? na forum?
Masz jak?? kryminaln? przesz?o?? <xD>
od kiedy masz managera?
i z k?d te upodobania ninja xd
1. Zarejestrowa?em si? w sierpniu 2008 roku, czyli b?dzie nieca?e 2,5 roku xd
2. Podobno nie ; [
3. O ile dobrze pami?tam to pomys? utworzenia rangi "manager" pojawi? si? na PGA w 2009 roku i by?em w "pierwszej turze" tych, kt?rzy dostali t? rang?. Wtedy jeszcze manager mia? kolor pomara?czowy.
4. Gdzie? tam ju? pisa?em.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom