• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Camill] Thread

Status
Zamknięty.
Odp: [Camill] Thread

Powiem jedno:
Jeste? oszust (chodzi mi o Vorie)
A map lepiej nie r?b bo nie umiesz,
jak chcesz robi? takie kwadraty to idz na OTS x999999999999999
gdzie nie ma w og?le bolder?w

Jak czytam niekt?re komentarze to nie wiem, czy si? ?mia?, czy p?aka?.
Co do tematu i z g?ry m?wi?, lepiej dla was ?eby si? ze mn? nie k??ci?, zapewne mam sta? d?u?szy w mappingu ni? wi?kszo?? ludzi na forum, to tak:
Jak na pierwszy raz, jest dobrze. Widzia?em o wiele gorsze prace. Pod?o?e kt?rego u?y?e? do dr?g, jest okej, ale warto je czym? urozmaici?. Wida?, ?e wzorowa?e? si? troch? na miasta "rl" Tibii, kt?re nie s? najlepsze. Proste drogi s? okej, chocia? wiele os?b preferuje jakie? deformacje border?w, mieszanie border?w "grubych" z tymi zwyk?ymi. Na drodze mo?esz doda?, przy borderach trawy - jej k?pki, najcz??ciej te "cienkie", rzadziej te grubsze. No i oczywi?cie bez kamyczk?w (3610 - 3614, 3648 - 3656) i tzw. carpet brushy si? nie obejdzie. Dobra, teraz co? o domkach - s? kwadratowe, nie jest to z?e, ale w przypadku np. g?r tego unikaj. Urozmaicaj ?ciany, sk?adaj poprawniej dachy i poczytaj tutoriale, a na pewno co? z nich wyniesiesz. Bo widz?, ?e b??dy przy dachach zrobi?e? : ) No ale najwa?niejszy i tak jest trening. Mam nadziej?, ?e co? wyniesiesz z tego posta, bo pisz? go ju? 5 minut o0.​

Dzeinki za pozdrowienia ale jak ktos chce pro mappera to pisac 15802946 piszcie moge zrobic wszystko !;]lollollollollollol:curse::curse:

Upp ** offtopic ?

TopiC^

YYyy co tu du?o m?wi? mapka kwadratowa , og??em FULL AUTOBORDER !! Poradniki , tutoriale si? k?aniaj? no i czekam na expowisko mo?e expowisko ci lepiej p?jdzie

Ps; Wtf ? czemu masz pod tekstem Pozdr00 Evon ( znamy si? :D ? ) niee

Ocenka : 3/10 za ch?ci :p:p

Status
Zamknięty.
Do góry