• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

BronieV First Gallery

Status
Zamknięty.

Bronievka1

Active User
Liczba reakcji
0
Witam :p
Chce wam przedstawi? moj? pierwsz? prace na forum (pracuje nad map? w 8.1 wi?c nie por?wnywa? pod wzgl?dem nowych grafik :D)
Jest to domek przy pla?y zainspirowany poradnikiem z forum. Co powinienem w takiej mapce poprawi??
domek.jpg

Prosz? komentowa? ;]

Odp: BronieV First Gallery

Domek za du?y i za kwadratowy a jak ju? robisz co? du?e to wype?nij to czym? to samo pla?a duuuuu?a a ma?o co na niej jest.

Pozdrawiam
Alonix96

Wyjecha?em na pare dni. To moje dzie?a z dzi? w zimnym klimacie xd :
osada barbarzy?c?w:
barbariany.jpg

Domek :
domeknalodzie.jpg

I Kawalek Expa z Frostami:
frosty1.jpg

Za kwadratowo praca na niskim poziomie nie ma co tu ocenia? popracuj troch? nir rub tych taki domk?w jak kwadrat bo to zwalono wygl?da. 2/10

No ja nie mieszkam w okr?g?ym domu. Wydaje mi si? ze dom zazwyczaj przypomina kwadrat lub prostok?t albo troch? tego i tego m?wi?c o nawierzchni ziemnej.

Edit:
Za kwadratowo praca na niskim poziomie nie ma co tu ocenia? popracuj troch? nir rub tych taki domk?w jak kwadrat bo to zwalono wygl?da. 2/10
Ogl?da?em twoje prace i szecze m?wiac... Pierwsze zdj kwadrat. Drugie to te? s? prostok?ty... To, ?e masz grafe z nowszej tibii wygl?da lepiej lecz robisz ten b??d o kt?rym mi m?wi?e?. Moje s? bardziej kwadratowe lecz jest to ob?z barbarzy?c?w kt?ry mia? ekranizowa? prostot? budowy tego. Mog?em u?y? sk?ry zamiast pod?ogi by jeszcze lepiej to przedstawi? lecz wg mnie gorzej to wygl?da?o. Jak wiadomo budowa czego? prostszego jest ?atwiejsza ni? budowa rzeczy z?o?onych. Co prawda... oczywi?cie, ?e moje prace mog? byc lepsze. Staram si? poprawia? b??dy o kt?rych m?wicie.

Ostatnia edycja:

To s? prac?? My?la?em, ?e ujrz? co? konkretnego, a tu znowu `g?wno`. Prac? na niskim poziomie, staraj si? nie robi? takich kwadrat?w oraz doda? r??ne urozmaicenia, detalowa? prac? tak aby praca przyci?ga?a wzrok, bo aktualnie nie chc? mi si? na ni? patrze?. Ocenia? jej nie b?d?, gdy? nie ma co, ale na wszelki wypadek dam 1/10(bo umiesz jednak zrobi? ten kwadratowy dom).

W nast?pnej pracy spr?buje nie robi? kwadrat?w lecz.. Dom jak dla mnie jak patrze na ulicy nie jest okr?g?y ( mo?e gdzie? par? jest).

Jak nie kt?rzy opisuj? trosk? za du?e. :P

1 praca domek zbyt du?y
no i oczywi?cie zbyt ma?o natury
zmniejsz domek
wype?nij go w ?rodku i b?dzie gites.

5/10 ;P

Reszta mo?e by?
tylko na ostatnim respawnie
dodaj wi?cej mob?w poniewa?
jest du?e pomieszczenie a jest zbyt ma?o mob?w. :P

musisz jescz? popracowa? ale na moje
oko powoli powoli jest dobrze. :P

Pozdr?wka.:P

dzi?ki za rade ;] . Mam da? wi?cej drzewek i krzak?w? czy o co chodzi?o z tym za ma?o natury xd

Nie potrafisz przyjac do siebie krytyki?
Twoja architektura jest okropna. Tworzysz za duze domki temu wyglada to nie fajnie.
Sciezki tez kwadratowe i za duze
Bardziej urozmaicaj mapy.
2,5/10
Pozdrawiam

kwadraty auto builder,zero detali rzecz jasna ,,do d*py''
zbyt du?e domki ?le to wygl?da ale jeszcze ujdzie...
o ostatniej pracy ju? nie powiem nic...
1.5/5

Ostatnia edycja:

Nie potrafisz przyjac do siebie krytyki?
Twoja architektura jest okropna. Tworzysz za duze domki temu wyglada to nie fajnie.
Sciezki tez kwadratowe i za duze
Bardziej urozmaicaj mapy.
2,5/10
Pozdrawiam
Potrafie lecz szczerze m?wi?c oczekuje takiej krytyki jak twoja. Z kt?rej mog? wyci?gn?? wnioski (domki za du?e). A to o ?cie?kach to o co chodzi? Bo tam ja robi?em tylko ?cie?k? w ogrodzie z tego co widzie.

Status
Zamknięty.
Do góry