• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Blade's]Gallery

Status
Zamknięty.

Blade4Dragons

Active User
Liczba reakcji
5
Witam, dzisiaj zamieszcze prace,ktora jest ob?z orc?w. Prosze o nieocenianie tego co znajduje sie poza palisad?.
1.
ss1hl.jpg

2.
ss2n.jpg

3.
ss3ac.jpg

4.
ss4bc.jpg

5.
ss5t.jpg

6.
ss6f.jpg

7.
ss7a.jpg

Jeszcze raz prosze o nieocenianie tego co sie znajduje poza obozem. Z gory dzieki ;]

Odp: [Blade's]Gallery

Jestem pierwszy :)

A wi?c Witam :)

Wg mnie - bardzo ?adne prace! Dlaczego? A wi?c:
- mieszasz ?adnie grunty
- jest wiele rzeczy i nie jest pusto
- przedmioty s? dobrane i pasuj? do tego co robisz (mo?e z ma?ymi wyj?tkami)
- ciekawe masz pomys?y (np. z ?u?kami pi?trowymi :))

A te orki ?pi? czy s? zabite poprzez jak?? wojn? domow?...? :huh:

Moja ocena: 9/10

Gratuluj? i pozdrawiam! :D

Hmm, no tak..
Natura to taki troch? syf, niezdecydowanie co do k?pek trawy mi si? nie podoba,
Groundy mieszane, ale wida?, ?e autoborderem, chocia? maj? odpowiednie kszta?ty.
Co do domk?w, to kwadratowe ale domki s? takie, wi?c nevermind, brama okej,
chocia? kszta?t ca?ej palisady te? m?g?by by? lepszy. G?ry zrobione poprawnie, chocia?
widz? jeden b??d. I na koniec od kiedy g?ry s? wy?o?one kafelkami i orcowie ?pi? na ???kach ; d?
Po?wicz, a mo?e co? z tego b?dzie ; )

//Edit:
Podchodz? do tego tak krytycznie aby doda? Ci ch?ci do pracy, mam nadziej?, ?e rozumiesz : )

Ostatnia edycja:

Do pana @up nie uzywalem autobordera ;] dopiero od niedawna przerzucilem sie na sme/raw jest to zajety przez orkow oboz , stworzyli go ludzie , @2xup orkowie spia xd dzieki za komenty.

?adne mapki, nie s? wcale takie z?e, jak b?dziesz robi? nast?pnym razem zdj?cia to najpierw wci?nij CTRL + Rolka myszy w ten spos?b mapa zostanie przybli?ona do normalnego przybli?enia ; D a zdj?cia s? o wiele lepszej jako?ci. Wi?kszych zastrze?e? do mapy nie mam, nie podobaj? mi si? troch? te czarne flagi na wej?ciu do obozu. Czekam na kolejne mapy ; )

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladna praca, architektura dobra, natua fajna, nie wdze bledow.Dobra mapka do gry, a te orki to spia chyba snem wiecznym xD. Moja ocena 8/10.

Status
Zamknięty.
Do góry