• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Blackq] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: Blackq Map's Gallery

Po bardzo d?ugiej przerwie ! Uda?o mi si? zrobi? lepsz? mapk? ! :D Oczywi?cie znowu sama natura ; /

8yw22q.png

o0bxf.png

Komentarze i opinie mile widziane :)

Natura, natura i jeszcze raz natura.
Ja wiem, ?e jest to tw?j ulubiony klimat, ale zr?b co? innego, bo wog?le si? nie kszta?cisz, tylko stoisz w miejscu, w kt?rym sta?e? ju? heem dawno.

Pozdrawiam
Fluos!

@up
Heh, co by tu napisa?. Natura ma wiele do pi?knej mapy :D id?c na porz?dnym otsie RPG na jaki? exp mo?emy przechodzi? przez pi?kne miejsca : D Tak? role w grach 3d odgrywa grafika, a tu NATURA, dlatego te? ca?y czas j? tworze : )
Pr?buje robi? coraz lepsz? i bardziej pod gr? a nie pod show-off : )

erwi6x.png

fw84zl.png

Tak jasne, w pe?ni si? z Tob? zgadzam, ?e id?? na expowisko przemijamy przez nature, ale chyba nie powiesz mi, ?e gra ona najwa?niejsz? rol??
Ca?a mapa nie mo?e sk?ada? si? tylko z natury, bo nie by?a by to dobra mapa.

Je?eli chodzi o nowe zdj?cia, nic specjalnego. Maksymalnie zaje?o by to Ci/Mi 15 minut, dlatego nie b?d? ocenia?.

Pozdrawiam
Fluos!

#down
Po pierwsze m?wie mu co robi ?le, a nie co ja robie. Po co mam go chwali? za mapy, kt?rych nigdy nie ujrzymy w grze, lepiej da? mu kopa a on ju? przemy?li to konsekwentnie.
Po drguie on RME :)

Ostatnia edycja:

@up
Ca?a mapa nie mo?e sk?ada? si? tylko z natury, bo nie by?a by to dobra mapa.
Oj... odezwa? si?. -.-

Je?eli chodzi o nowe zdj?cia, nic specjalnego. Maksymalnie zaje?o by to Ci/Mi 15 minut, dlatego nie b?d? ocenia?.
A mam Ci przypomnie? mapping arena? W 15 minut robi?e? shit, a poza tym on wyra?nie napisa?, ?e tworzy map? do gry. I s?usznie. Bo to jest w?a?nie mapping, a to co ty przedstawiasz, to spamming on SME. ;)

@topic
Mapki do gry bardzo ?adne. Nie ma oczojebnych kamyczk?w itp. Jednak tak ze 2-4 kwiatuszki wi?cej nie zaszkodzi?yby prawda? No i motylek jaki?. xd
9/10
Nie?le. :)
Wreszcie kto? zm?drza?.

B ?adnie jak zwykle Blackq najlepszy zw?aszcza ta praca z drzewkiem z jab?kami. Jeszcze chcia?bym powiedzie? takie moje przemy?lenie, moim zdaniem nie op?aca si? ju? kszta?ci? w mappingu na tym hmmm silniku jakim jest tibia czy zastosowaniu graficznym jakim ma tibia, poniewa? z tego co powiedzia? skrypter CipSoftu w wywiadzie ma by? teraz tibia na innym silniku flash czyli flash tibia, wiec te mapki co teraz s? robione nie b?d? si? nadawa?y do niczego, mo?e do ots kt?re ju? zostan? na tibii hmm 8.60? Hmm.. wiec... mo?e trzeba zacz?? my?le? o "mappingu flash?"​

@up
Nie wiem, ale OTSy pod Flash? Chyba, ze pojawi RME, Map Edytor pod skrypt flash, wiesz ile to roboty?

"Mapki do gry bardzo ?adne. Nie ma oczojebnych kamyczk?w itp. Jednak tak ze 2-4 kwiatuszki wi?cej nie zaszkodzi?yby prawda? No i motylek jaki?. xd"
A mo?e piesek albo ptaszek?Fajnie si? prezentuje tylko daj tam co? takiego co zainteresuje wszystkich bo nie ka?dy lubi przyrod?;).9/10

Bardzo ?adnie robisz natur?. Szczeg?lnie podoba mi si? ten wodospad.

Podobaja mi sie twoje screny. Masz umiar, nie lubie mapek na ktorych sie nie da przecisnac przez chaszcze ze tak to nazwe a tu jest duzo natury ale dobrze rozmieszczonej. Moja ocena 9/10...

Odp: [Blackq] Threard

Black! :< To jest tysi?czny cave swamp kt?ry widz?, jest zajebi?cie dobrze zrobiony, ale co z tego jak jest ju? oklepany po kro?set. ;f

My?l? i? potrafisz zrobi? co? swojego, unikatowego.

Od?wie?am, wielki powr?t na TNeT'a.

n5dou51obfcdvdfu1g.png

Komentarze mile widziane.

Znowu ta jeb*** natura ; /
Zr?b co? epickiego!
Np. dzielnic? ?wiatynn?, albo jakiego? Cave'a nowego... ; ]

Propsy za zr??nicowanie border?w, zr??nicowan? natur?, ale ca?o?? wygl?da kiczowato.

Na wst?pie musz? pogratulowa?, w ko?cu co? wi?kszego ;>
Owned _/
W sumie masz racja ta mapa jest w pizde wielka.

Ostatnia edycja:

Troch? inaczej ni? zwykle, wykonane pod gr?.

FIRE CAVE

36390219865615582169.png

95372344199182015338.png

92493195408407806325.png

03507364521246301929.png

40846360795402563903.png

Prosz? o jakie? komentarze i opinie na temat map, zawsze jako? zmobilizuj? ;)

Ostatnia edycja:

Fajne ciulstwo ; d

?adne; ]
Nie podoba mi si? tylko ta czerwona g?ra w twoim wykonaniu xd
RESZTA, NAJZ.

Wykonanie Pi?kne xD. ?adnie to wsyzstko wygl?da tylko tyle tego g?wna w tym lesie nawali?e? ?e nie idzie si? ruszy?. Najlepiej ci wysz?o ten Fire Cave.
9,5/10

Pozdrawiam
Valey

Prace s? ciekawe. Troch? gdzie nie gdzie przesadzone detale ale og?lne wykonanie jest dobre. Dobrze dobierasz kolory, a mapy nie s? nudne. Najbardziej podoba mi si? "Fire Cave", wszystko tam do siebie pasuje i nie wida? jaki? wi?kszych b??d?w. Og?lna ocena 9/10.

Status
Zamknięty.
Do góry