• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 BlackOTS 8.57

Status
Zamknięty.
Odp: BlackOTS 8.57

Powiem ci szczerze ze galancie ci to wysz?o odswierzona Old wyspa boss tylko ma?a pro?ba nie r?b pz tam :) bo sie nie bedzie dalo typa speczycz jakiegos :)

Powiem ci szczerze ze galancie ci to wysz?o odswierzona Old wyspa boss tylko ma?a pro?ba nie r?b pz tam :) bo sie nie bedzie dalo typa speczycz jakiegos :)
Po zabiciu bossa nie teleportuje ci? do pz tylko pojawisz si? ko?o tp do danego bossa (czyli ko?o tabliczki z nazw? bossa).

Fajny ots z tego b?dzie. Mapa bardzo fajna, a szczeg?lnie wyspa boss ;)
To wtedy nie pozostaje nic jak mile czeka? na start :)

No, no. My si? ju? szykujemy i wpadniemy na OTS'a - b?dzie oro ; )

Po zabiciu bossa nie teleportuje ci? do pz tylko pojawisz si? ko?o tp do danego bossa (czyli ko?o tabliczki z nazw? bossa).

Spoko ale s?uchaj asta tam zbytnio nikt nie expi chyba ze kto? recznie :)
ka?dy only bot :) wiec postaraj si? robi? expy takie fanty tez moga byc ale lepiej wi?cej expow jak naprzyklad old DRAGONIA to byl zajebisty exp tylko zamiast tych dragow mogbys doda? wi?cej dl albo frostow :) to taka ma?a propozycja na marginesie :)

92770301.png

48024867.png

45571755.png

Nadal trwaj? testy - coraz wi?cej poprawionych b??d?w na mapie!

Start prawdopodobnie w przysz?? Sobot? (17.07) o 12.00 - data mo?e ulec zmianie w co w?tpi? :) Na razie jestem na etapie wyka?czania mapy - z takich wi?kszych rzeczy musz? doda? jeszcze Arene (1 vs. 1) oraz miejsce przeznaczone na WARy.

Pozdrawiam,
Asta!

Asta widz? twoje post?py ots b?dzie na pewno fajny powiedz mi jaka domena bd i ip bo ja nie wiem jeszcze :)

@up
Jeszcze nikt nie wie xD Ostatnio zakupi?em domen? ale jeszcze jej nie podpi??em pod ip serwera.
@topic
Na razie staram si? naprawi? powa?ny problem - banowanie nie dzia?a xD

@edit
Problem z banami - fixed ;)

Ostatnia edycja:

A od czego jest komenda /check NICK? :) Jak mnie niema to widocznie nie mam czasu, ale s? wakacje i my?l?, ?e ten czas b?dzie .

Dzisiaj wraz z kilkoma osobami testowali?my czary. Najpierw PVP, p??niej walka z potworami. Wywnioskowali?my, ?e tak zbalansowane profesj? b?d? dobre. Ponadto dzisiaj uzupe?ni?em SMS Shop (za co? serwer musi si? utrzymywa?) - ka?da profesja ma jaki? przedmiot:
  • w sklepie s? itemki Fury (na wcze?niejszej edycji), Peruna (od tej wersji serwera),
  • jest te? Frag Remover,
  • Backpack z 50 slotami,
  • i tak jak ju? wcze?niej wspomnia?em po jednym przedmiocie dla ka?de profesji.

Pozdrawiam,
Asta!

no w?a?nie popieram up dodasz jakie? ?mieci i nie wiem po co jak na wcze?niejszej edycji w sms shopie addon doll a addony za cc sie kupow?ao lol

Status
Zamknięty.
Do góry