• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bitwa o TNETa - Zapisy! (Freestyle)

Status
Zamknięty.

FluosMC

Active User
Liczba reakcji
6
72046079971860248784.png
Cze??!
Na samym starcie powiem, ?e jest to wersja freestylu, dla bardziej ambitnych i utalentowanych mc. Pojedynki b?d? odbywa? si? na ventrillo, b?d? to pojedynki tzw. na ?ywo. B?dziemy losowa? tematy i uczestnik ma 45 sekund na nawijanie w wolnym stylu, bez ?adnych przygotowanych pisanek, bez przemy?le?, liczy si? dobra g?owa!
W komisji b?dzie zasiada? 3-osobowa rada jury, kt?ra b?dzie dawa?a werdykt. Ka?dy freestylowiec b?dzie mia? po 2 wej?cia na temat (losowany temat) oraz na 3 wej?cia bez tematu, te pierwsze to 45 sekund, te drugie to 30.
Walki b?d? si? odbywa? na ventrillo 2.1.4, walki b?d? prowadzone przez 2 dni. B?dzie mo?liwo?? ods?uchania pojedynk?w, jako zwyk?y, nic nie warty go??, kt?ry g?osu zabra? nie b?dzie m?g?. Pami?tajcie, ?e nie liczy si? jakie? flow rodem Fokusa, ka?dy te? b?dzie si? myli? w s?owach i ?mia? z samego siebie, ale chodzi o dobr? zabaw? i porz?dn? beke!
Nagrody:
  • I miejsce - Dyplom za zwyci?stwo(przygotowany przez Arvia), 30 z?otych lub 30 dniowy pacc oraz 100 pkt. reputacji (jak dogadam si? z kadr?).
  • II miejsce - Dyplom za 2 miejsce(przygotowany przez Arvia), 20 z?otych oraz 75 pkt. reputacji (j.w).
  • III miejsce - Dyplom za 3 miejsce(przygotowany przez Arvia), 10 z?otych oraz 50 punkt?w reputacji (j.w).
Zapisy:
Potrzebujemy 16-stu ?mia?k?w, kt?rzy podzieleni b?d? na 4 grupy. Pojedynki b?d? toczy? si? w grupach(ka?dy z ka?dym), a dw?ch najlepszych wychodzi z grupy i mierzy si? z innymi ?mia?kami. Przeciwnicy b?d? freestylowa? si? pod ten sam bit, kt?ry wcze?niej dostan? od prowadz?cego, czyt. mnie. Aby do??czy? do eventu, nale?y wype?ni? poni?szy formularz.
  • Imi?:
  • Kontakt:
  • *Pr?bka g?osu .mp3:
  • *Sprz?t:
    * - nieobowi?zkowe.
    Dodam, ?e ka?dy musi posiada? mikrofon oraz g?o?niki (bo z nich b?dzie puszcza? bit, tak by inni go s?yszeli).
Jury:
  • Fluos
  • Cyanmon
  • DamYan
Je?eli chodzi o jury to sam dobior? jak?? ogarni?t? ekipe, kt?ra sprawiedliwie b?dzie ocenia? pojedynki, a dodatkowo dla umilenia czasu r?wnie? b?d? si? mi?dzy sob? freestylowa? o miano 'najlepszego jurora'.
Tak?e czekam na zapisy, bo my?l?, ?e warto.
Pozdrawiam!

Lista:
  1. Virtelio
  2. Ravegon2
  3. Astobales
  4. HUS4R
  5. Rybeczka
  6. Vendeto

Odp: Bitwa o TNETa - Zapisy! (Freestyle)

Imi?: Adrian
Co? o sobie: Znasz mnie dobrze, nie jestem mocny we freestyle'u ale mnie zmusi?e? :< Loffciam elDidsona.
Kontakt: 438525
*Pr?bka g?osu .mp3: S?ucha?e? go w pizdu razy =d
*Sprz?t: Majk z biedronki

# Imi?: Mateusz
# Wiek: 15
# Co? o sobie: A chuj z tym.
# Kontakt: 5105569 [GG]
# *Pr?bka g?osu .mp3: S?ysza?e? mnie na vt =d
# *Sprz?t: Majk za 9z? _/

# Imi?: Adam
# Wiek: 15
# Co? o sobie: Znasz mnie, jestem s?aby we freestylu ale co mi tam.
# Kontakt: 12807277 GG
# *Pr?bka g?osu .mp3: Nie raz s?ysza?e?
# *Sprz?t: Majk tracera za 2 dyszki

# Imi?: Ariel
# Wiek: 19
# Co? o sobie: I zn?w mam bogaty zas?b s??w ; D
# Kontakt: 6028172 GG
# *Pr?bka g?osu .mp3: chujowy xD
# *Sprz?t: Majk zwyk?y za 10 z? ; D

No niby Fluos was s?ysza?, ale reszta jury i inni ju? nie

Imi?: Patryk
Co? o sobie: Siedz? do p??na, z rana jestem niewyspany...
Kontakt: GG: 11136838 / PW
*Pr?bka g?osu .mp3:
*Sprz?t: Mikrofon dynamiczny Shure + Mikser Soundcrafta
* - nieobowi?zkowe.

Imi?: Dawid
Co? o sobie: Znacie mnie chyba.
Kontakt: GG - 25439505
Pr?bka g?osu .mp3:
Sprz?t: Mikro z s?uchawek :<

Zg?aszajcie si?!!!!!

Jestem ch?tny to dalej prowadzi?, tylko nie b?dzie nagr?d <tych pieni??nych> bo wyda?em oszcz?dno?ci na domowe studio. blau, ciau ema!

Nadal ch?tnie wezm? udzia?, licz? na uczciwo?? ze strony przeciwnik?w.

Piona.

To juz nie mozna sie dopisac?

Jak by co.

* Imi?: Przemek
* Co? o sobie: yyy?
* Kontakt: gg - 8732184
* *Pr?bka g?osu .mp3:
* *Sprz?t: Behringer C3

Jako i? zasz?y du?e zmiany, postanowi?em do??czy? do konkursu zamiast Rybeczki, a za miejsce Virtelia, kt?ry b?dzie pomocnikiem jury wskakuj? Goke Aka Suigetsu. Poni?ej prezentuj? pa?stwu podzia? na grupy oraz terminy pierwszych walk.
65716684900116304730.png
Walki w grupie odbywaj? si? w systemie ka?dy z ka?dym (2 razy na temat 45 sekund, 3 razy bez tematu po 30 sekund). Wychodz? dwie najlepsze osoby z grupy i witamy ich w p??finale.
Walki b?d? rozgrywane na ventrillo, b?d? nagrywane by w razie (remisu g?os?w jury) wrzuci? na stron? i wybiera? b?d? u?ytkownicy.
Pierwsze walki:
Drychu(Fluos) vs Goke Aka Suigetsu - 18.06.2011 godzina 18:00.
Ravegon vs Vendeto - 19.06.2011 godzina 18:00.

Walcz?cych zapraszam pod kontakt GG - 9155176.
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry