• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bernia

Status
Zamknięty.

Edwand

Advanced User
Liczba reakcji
26
Macie i oceniajcie, tylko troch? dziwna nazwa tematu.

dddde.png

dddd2.png

ddddgame.png

Sorki ?e drugie zdj?cie takie puste, no ale przepisowe 3 zdj?cia s?. Praca nie sko?czona, fakt. Ale musze wiedzie? czy ten skrawek chocia? wam si? podoba i czy mam to robi? dalej ; D
Pozdrawiam

Odp: Bernia

?adnie ,ale jak dla mnie kapk? za du?o tego ?miecia na dachach i ma?o trawy mo?e zr?b jakie? trawniki czy co?.Og??em prezentuj? si? ca?kiem nie?le.
Moja ocena: 7/10

Regards

Mi si? podoba dach :), natomiast wog?le nie podoba mi si? ten kana? wodny i te mosty, og??em bardzo ?adnie :) Czekam na nast?pn? porcj? scren?w :) Nie oceniam

Najbardziej podoba mi sie drzewo i mosty 5/10 przez kana? i pustke na 2 screenie

Wszystko to co tutaj pokaza?e? ju? by?o. Za bardzo przebajerowa?e? dach. Dach to dach, a Ty z niego zrobi?e? jakie? zoo. Je?eli dajesz ju? traw? na kamiennej posadzce, to k?ad? pod ni? takie co?:4580 - 4594, klikasz "J" i wpisujesz id:4580 xd.

podobaaa mi sie to duze drzewo sam probowalem je robic ale mi cos nie wychodzi :(
Bardzo ladnaa mapa tylko ten dach taki syfiasty jakby tak robili szynke ;(...
Ogolem ladnie 8/10 podoba mi sie twoj styl

Moim zdaniem prace bardzo ?adna, zadba?e? o szczeg??y i ?adnie wszystko poustawia?e?.
Podoba mi si? ciekawie wykonany dach i to w jaki spos?b porozmieszcza?e? bordery, tak trzymaj, bo jest naprawd? super!

Nie no fajnie serio najlepsze s? te 2 mosty jak prawdzie miasto zrobi?e? serio tak mi si? podoba tylko te drzewa w tych jeziorkach osu? i wstaw te mniejsze i bd mo?e git xD
6/10

Przepraszam ?e tak d?ugo, no ale wiadomo szko?a nie wybiera ; P, gdzie nie gdzie wida? niedoko?czone kawa?ki ;/

beztytuulvj.png

beztytuuoji.png

Pozdrawiam

Edit@
A ty wiesz ?e od dawna tego nie robi?em >.<, dzi?ki za komentarz i czekam na wi?cej. xDD, co? mi si? z edytorem zr?ba?o bo ka?dy sprite wody jest taki sam >.<.

Edit2@
Co my?licie o tej bramie !?, jako? pomys?u nie mam ;/
beztytuuel.png

Ostatnia edycja:

Og??em fajnie, tylko za du?o kamyczk?w. Czekam na co? lepszego i z oryginalnymi pomys?ami. Nie zrandomizowa?e? wody na ostatnim ss'ie :D
Pozdrawiam.

Za du?y spam na drodze, grzybki, skorki od banan?w? Zupe?nie nie potrzebne. Ale og?lnie ?adnie.

beztytuuqyr.png

Sry ?e nie doko?czone, ale chcialem pokaza? jak wygl?da ta brama In Game xD

I co? z innej beczki.
12716055.png

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Od?wie?am !!
Wiadomo?? kt?r? wpisa?e? jest za kr?tka. Prosz? wyd?u?y? swoj? wypowied? do przynajmniej 15 znak?w.

Widz? popraw? u Ciebie, no ?adnie. Oby wi?cej takich prac.

Pozdrawiam.

Prace ?rednie, og?lnie nie podoba mi si? ten syf, typu wsz?dzie nawalone k?pek trawy na drodze, grzyby. Za bardzo nie ma co komentowa?, doka?czaj prace, nie wystawiaj z czarnym w ok?? bo to brzydko wygl?da.

Najbardziej spodoba? mi si? ostatni ss, fajnie ci to wysz?o ale reszta nawalone jak nigdy indziej.

Widzisz to jest efekt nie sprz?tania...xD, og?lnie nie znosz? jak droga jest pusta ;/. Czekam na wi?cej komentarzy.

Ostatnia edycja:

Zawsze mo?na zamiast nawala? traw?, urozmaici? to kamyczkami, drobnym py?em, pobawi? si? borderami. Naprawd?, taki syf si? za dobrze nie prezentuje, sam lubi? nie raz nawali?, ale nie tyle.

Pozdrawiam.

Od?wie?am
Pewnie za ma?o znaczk?w b?dzie... a jednak nie ; D

Nast?pny Random, tym razem pod 7.6 xD...
beztytuuey.png

Regard's
~Edi

Status
Zamknięty.
Do góry