• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Batis] Powr?t!

Status
Zamknięty.
Odp: [Fasii] Powr?t!

Wszystkich mapek nie bed? ocenia? ale podobaj? mi si? podziemia i te trolle g??wnie. ?adnie i bogato ci wychodz?.

Jedyne co mi si? nie podoba to w tej ostatniej pracy mieszanie g?r z podziemiami (tymi brazowymi krawedziami)

Teraz czekam na jakie? oryginalne pomys?y :p

Bagienne siedlisko Trolli - In Game
06794407770187418552.png

15452537416174287602.png

Ostatnia edycja:

Zaczne od tego, ?e nie przypad?a mi do gustu ta osada. Pomys?y zer?ni?te od loveinbottle (jako? tak), a dodatkowo masa element?w, kt?re do siebie nie pasuj? co nadaje mapie efektu noobstwa.

Podziemia na bardzo efektownym poziomie, lecz ten mostek mi nie wsp??gra z reszt?, jest taki doklejony do ca?o?ci.
Wej?cie do podziemii cyklop?w bardzo ?adne, fajnie ?e nie jest tworzone na jakim? sacrum, przez co by?oby cholernie nudne.
Pozdrawiam!

Czysta sztuka... Jedne z najlepszych prac jakie mia?em przyjemno?? na forum ogl?da?. Wszystko ze sob? wsp??gra, ?wietne bordery do ?cie?ek, bardzo ?adnie.

A mi tam mapka sie podoba ;) 8/10 ale w 1 screenie te ognie niepasuja ;D dodaj jeszce jakies zdiecia ;) bede czekac ;D

Bardzo ?adna praca bardzo mi si? podoba na pierwszym screenie ognie nie pasuj? ale po za tym wszystko pi?knie 9/10!!!

Zaczne od tego, ?e nie przypad?a mi do gustu ta osada. Pomys?y zer?ni?te od loveinbottle (jako? tak)

Co ty gadasz, Fluos?!
Tutaj si? z Tob? NIE ZGODZ?! Mo?e i pomys? jest zer?ni?ty od loveinabottle, ale Fasii doda? tutaj swoje innowacj? i to powinni?my ocenia?!
Twoja najlepsza praca to w?a?nie Siedlisko Trolli.

Co? nowego.

Wioska
01469092381012716757.png

Od?wie?am.
Wiadomo?? kt?r? wpisa?e? jest za kr?tka. Prosz? wyd?u?y? swoj? wypowied? do przynajmniej 15 znak?w.

Bardzo fajne lecz jest kilka b??d?w. Naprawd? powracasz w wielkim stylu widzia?em twoje prace na starym koncie (na kt?rym mam bana <lol2>). Jak dla mnie 9/10 za par? b??d?w typu fieldy i stalagmity na powierzchni.

Prace super stalagmity nie wyst?puj? ale fieldy jak najbardziej na powierzchni. To jest to co uwielbiam. Tylko szkoda ?e nie mappujesz dla kogo?. A? chcia? bym zagra?.

Pozdrawiam.

Prace s? na bardzo dobry poziomie.
Twoje prace s? najlepsze jakie widzia?em na tym forum.
Zach?cam do wstawiania dalszych prac , na pewno skomentuj?.

10/10 , -1 za brak pomys??w i niedoko?czone mapy , czyli 9/10
Pozdrawiam

Od?wie?am, nowe prace. Nie bijcie gdy? jest to jedna z pierwszych architektur w moim wykonaniu. Wcze?niej jedynie natura.

Miasto - dp
36166067260928844675.png

Miasto - sklepy
54246495687063729233.png

Dachy z drugiego zdj?cia ju? na prawde si? przejad?y. Nie podoba mi si?, ?e stawiasz bagienne ro?linki na dachach, nie wygl?da to pro. Fajne po??czenia kamiennych ?cian z drewnianymi, ale jeszcze lepiej wygl?da?oby, gdyby? wstawi? takie poziomowe palisady na p??pi?trze, by?o by pi?knie.

Obok kolesia na lewo s? ro?linki, wyjebaj je i wstaw tam choinke odrazu zobaczysz jak b?dzie ?adnie. Depo jest okej, ca?kiem normalne cho? na moje gusta za ma?o syfu.

Pozdrawiam!

O kur...
Super prace :)
Masz jakiego? serwa czy cu? ?
nie znam si? na tym ale mi si? podoba :)
Ch?tnie bym pogra? na ots z tak? mapka ;)

Praca na turniej mapperski, wygrana walkowerem.

Jaskinia Golema
2iazbl4.png

Od czterech godzin zapierniczam na forum i padam na twarz, ale skoro tak ?adnie prosisz, to zdob?d? si? jeszcze na t? jedn? przyjemno??...

Wszystkie prace s? bardzo ?adne, wszystko ze sob? w miar? wsp??gra i tworzy ciekawy klimat. W przedostatniej pracy nieco przegi??e? z tymi ro?linami na dachu (a? boj? si? zapyta? gdzie Ty mieszkasz ^^), ale d?? jest ju? ?adny i stonowany. A? chcia?oby si? zagra?, gdyby nie ta dziura w depo.

Ostatnia praca jest za to ?liczna. Mo?e te bordery na dole wygl?daj? ciut sztucznie, a g?rne wyko?czenie nie do ko?ca pasuje do reszty, ale efekt jaki uzyska?e? jest bardzo ciekawy. Brakuje w paru miejscach border?w, ale to tylko kwestia sprawdzenia wszystkiego zanim wy?lesz prac? i wprowadzenia paru drobnych poprawek.

Jest bardzo dobrze.

Regards,
Sey~

Ju? Ci m?wi?em, ta praca zas?uguje na du?e PIWO!
Jest prawie idealna, rozwijasz si? stale - ?wicz.
Pozdrawiam!

Od?wie?am! Komentowa? ;p

Status
Zamknięty.
Do góry