• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aurea Theard. History of Legendary Sword.

Odp: Aurea Theard. History of Legendary Sword.

@up.
Dzi?ki, ?e odgapi?e? outfit.

@top.
Najprawdopodobniej sprzedam chara, oczywi?cie po wyskillowaniu, lub bez skilli za mniejsz? cen?.
Hakor obdura? sobie, ?e ja lub Polnix ukradli?my mu kase, jest w b??dzie lecz ju? mnie wkurza, bo nie daje mi spokoju, wi?c wczoraj odda?em mu eq, w dodatku mam hunta za to czego nie zrobi?em, prawdopodobnie za?o?e now? postac, lecz nick podam tylko zaufanym. ; ).

No i jeszcze co?, uwa?ajcie na hakora, s?ysza?em, ?e on chce t?pic ka?dego z teamu.

Ja nied?ugo powracam z now? postaci?, oczywi?cie b?d? boci? do 30, potem zacznie si? gra :D.

Krzy?ku, PW poprosz? name jak ju? za?o?ysz.
Co do Hakora, gwarantuje, ?e nie uda mu si? to ;]

mudcew.png

hahahahaahaaha na twoim charze na aurea?? LOL przeciez ty go kupiles za 40 zl wiec nie oszukuj ze sam go zrobiles.a co do hakora to on nic nie bedzie robic jezeli krzysieq odda pieniadze ktore ukradl ze swoim kolega
Powtarzam poraz...nie b?d? ju? liczyc.
NIC NIE UKRAD?EM, trujesz mi g?ow? ju? od ponad 3 tygodni, da?em ci dragon slayera, naginate, knight legi, crusader helmet, fire sworda...
Ju? nawet nic wi?cej nie mam i powtarzam, ?e da?em ci to za darmo, poniewa? ja i polnix nic nie ukradli?my.
Zapytaj ka?dego z rl, pozatym polnix nie mia? wtedy chara na Aurea, a hivalo by? shakowany, wi?c pomy?l troszk? gdzie mia?em to wys?ac?

@top.
Dzi? o 19:00 zbi?rka pod temple thais, wybieramy si? na ma?e pk, oczyi?cie nic na si?e, to tlyko dla rozrywki.

@Edit.
Wiecie dlaczego odda?em mu itemy?Przez wieczny spam i codzienne marudzenie/dokuczanie/wyzywanie i dr?czenie mnie w szkole...

@down.
Je?li chcesz pogadac, to zapraszam na gg, to nie jest ?aden chat.

Powtarzam nie ukrad?em ci nic

Wi?c ?adne macie fotki, ja chyba wr?ce do gry knightem ;s niestety ?yga? mi si? chce na sam? my?l o rooku.. ;s mo?e wbije przed ?wi?tami na ?wi?ta to bootek na skilanie <axe> wi?c jak macie jakie? fajne axe na sell to msg me ;d

rssm.png

Pozniej adv z 46 ; d

He he kryzysowy palek :D troch? wstyd go tutaj wrzuca?, ale za par? groszy to nie ?al ;p
R-key nie wyrobiony do tego, to nic tylko bra? i gra? ;p
14919455974308649413.jpg

___
Maglaj, ja nie wiem ocb w ogole z tym swordem xd, sprawa wygladala tak, ?e kupi?em od tego typa knajta, bo on mia? ju? tego palka z pow. skrina, ale potem chcia? si? odmieni?, to si? odmienili?my i wzi??em kask?, ja wyszed?em na tym ok, mog?em go wydyma? na chara itp. ale mimo, ?e to z leksza nabek, to w porzo ziom.

Kto? tam up,nie obracaj tak tych screen?w bo nie wygodnie sie oglada,a nie wiem po co to ? o.o..
Ogolnie - screeny ladne,@up ?e Ci sie te orci nie nudz? xD
Pozdrawiam.:)

No i jeszcze co?, uwa?ajcie na hakora, s?ysza?em, ?e on chce t?pic ka?dego z teamu.
Hahaha, krzychu nie roz?mieszaj mnie - hakor mo?e jedynie zrobi? ''dobrze'' Nikt mu nie pomo?e, bo szwedzi wara wygrywaj?, wi?c mo?e sobie hunci? to, co ma w gaciach -, a, je?eli sam b?dzie hunci? to ch?tnie przyjm? go w swoje ramiona, niech wbije pzta. Hakorze, czekam!

Przez ten incydent, zachcia?o mi si? gra?, ch?tnie zobacz? jak hakor b?dzie wali? wszystkich ludzi. Co do reszty - Furrya, bocie nie p?? tak, bo Ci? nigdy nie dogodnie, krzychu nie poddawaj si?, graj! Wielka g?upota, ?e mu da?e? to eq, bo, je?eli nie jeste? winny to po co mu dawa?e?? : d.
Panowie, zycze wam duzych awansow i nie b?jcie si? hakora, bo, a? ?al ; dd

Wielka g?upota, ?e mu da?e? to eq, bo, je?eli nie jeste? winny to po co mu dawa?e?? : d.
Nie jestem winny, ale g?upio zrobi?em, ?e odda?em mu eq, teraz wszyscy mysla ze jestem winny.
Oczywi?cie si? nie poddam.

@top.
Ma?a sklejka odemnie(z pallka) FURRYA POSTAW MI MONkA~!
sklejka.png

No jo?. Co? mi si? ostatnio gra? nie chce ; p

Z nud?w postanowi?em wzi?? ?lub moimi postaciami. Grimem i Zenem.
2lcp3ye.png

Royale Zen to m?j nowy pall, nie chce mi si? czeka? a? ze szponka zniknie rs. M?g?by kto? postawi? monka : D ?
sya1ci.jpg

30 distance Zenem.
2mmxt82.png

10 level.
10875p2.png

FURRYA POSTAW MI MONkA~!
Mi r?wnie?:]
Aktualnie przechodz?(botting) rooka;]
Wybior? cashmakera.

Edit:
@UP 2 minuty szybciej ;d

No gz, ?adnie si? rozwija temat.
Oczywi?cie jak mo?na to i ja si? do??cze.
Jbc. to jak wbije 8lvl to umieszcze advanced.

No gz, ?adnie si? rozwija temat.
Oczywi?cie jak mo?na to i ja si? do??cze.
Jbc. to jak wbije 8lvl to umieszcze advanced.
Dzi?kuj? za komentarz, ?mia?o wbijaj, mo?esz si? przy??czyc.

@top.
17 magic na druidku:
85436144.png

Hahaha, krzychu nie roz?mieszaj mnie - hakor mo?e jedynie zrobi? ''dobrze'' Nikt mu nie pomo?e, bo szwedzi wara wygrywaj?, wi?c mo?e sobie hunci? to, co ma w gaciach -, a, je?eli sam b?dzie hunci? to ch?tnie przyjm? go w swoje ramiona, niech wbije pzta. Hakorze, czekam!
Przez ten incydent, zachcia?o mi si? gra?, ch?tnie zobacz? jak hakor b?dzie wali? wszystkich ludzi. Co do reszty - Furrya, bocie nie p?? tak, bo Ci? nigdy nie dogodnie, krzychu nie poddawaj si?, graj! Wielka g?upota, ?e mu da?e? to eq, bo, je?eli nie jeste? winny to po co mu dawa?e?? : d.
Panowie, zycze wam duzych awansow i nie b?jcie si? hakora, bo, a? ?al ; dd

podaj swoje name i badz po za pzetem to zobaczymy nie przyjde po ciebie hakorem tylko z kolegami jakimis noob sorkami

Pisa? do mnie pan up jakim? 22~ levelem.
My?la?em ?e zbrechtam maxymalnie. xD

18 level. (tera praei 19)
15z6146.png

Kolejne screeny odemnie.

40 dist, wiem ?e bardzo s?aby, ale nie ma narazie nikogo kto postawi monka.
40dist.png

11 lvl.
11lvl.png

No i 4 magic.
4magic.png

Do góry