• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aurea Theard. History of Legendary Sword.

Odp: Aurea<~~Krzysieq Zaprasza ^^.

GratZ Szymku : d
Hahaha "Ro?nie nowa legenda". U ciebie kazdy char mialby legend?XD

@Hakor~.
No gratulacje ;D.

@top.
Nuda, musze poczekac te 19 dni na koniec rs'a.Mam jeszcze 22 knighta od hakora, nie chce mi sie nim expic, zauwa?y?em ?e po thais kr?ci si? wile 120+ leveli, nawet by?o pare 200+.
Strapowali jakiego? kolesia kt?ry showa? si? w podziemiach, szczerze mowi?c nie wiedzialem o co im chodzi...Czekali z pol godziny, dopiero potem go zabili.
uo0001k.jpg

Ja po?rodku xD.
uo0002n.jpg

Gdy go ju? zbili to rzucili si? na jakiego? 74 ek, bili go jakies 5 min i dali se spok?j, poszli na statek, niestety nie wiem gdzie i po co pop?yneli.
uo0003d.jpg

uo0004h.jpg

Fascynuj?ce XD
Zmien pasy bo do klifo tez wchuj osob je ma : D Albo nim nie exp : P
Jakie te kolesie mieli lvle bo cos lipne hity +100 z sd : f

Fascynuj?ce XD
Zmien pasy bo do klifo tez wchuj osob je ma : D Albo nim nie exp : P
Jakie te kolesie mieli lvle bo cos lipne hity +100 z sd : f

Ok dzi?ki za rad? zmieni? passy.
Co do tych kolesi to z sd bi? palladyn, zreszt? widac ?e to pare os?b tylko z tamtego teamu.

@top.
Zapomnia?em o jeszcze czym?...
A mianowicie pk noob charem;).
pkkdh.jpg

pkkds.jpg

uo0003v.jpg

uo0005t.jpg

uo0007.jpg

brawo wszystkim! temat rozwija sie bardzo dobrze i krzysiek widze duzo harow i mysle ze bedzie hajt level niedlugo . ;p furrya gogo bo dobry jestes magicznymi postaciami, hakor bardzo ale to super z levelem.. dawac wiecej screenow bo fajne.. lecicie do 1000... :p nie poddawajcie sie zeby temat wam nie upadl.. gites majonez! pozdro

Zacz??o si? nie winnie. Poszed?em na amazon campa zobaczy?, co tam si? dzieje, zobaczy?em, ?e jaki? bot biega, zacz?? bi? moje potwory etc. Ma?y msg do Furrya i tak o to mamy go w trapie, ale niestety uciek?, potem relogno? na 41 pallka i furrya na deep hp - 3 hp, jechali?my go prawie, po czym sobie poszed?, a ja poszed?em zabi? jakiego? pallka i 18 sorka na trolle, bo si? wbi? Furryrze.
ttrap.png

Potem postanowi?em, ?e wbije na tym amazon campie 20 lvl, bo nawet niez?y exp. Jakie? p army lootn??em, life ringa i co najlepsze witch hat, kt?ry podobno chodzi za 10k !
28632760.png

witchhat.png

Na koniec tego dnia, jaki? rodak napisa?, ?e odda 13 pallka za jakiego? bota do metina, a ja gdzie? mia?em. Po tranzakcji da? mi passy i oczom nie wierzy?em, sami zobaczcie:
hahy.png
A najlepsze jest to, ?e char nie ma rkeya! Wi?c zrobi? z niego sobie mojego pk chara, b?d? m?ci? si? na 8 lvlach.
Koniec mojej mowy na ten dzie?, p?ki, co opyle ten helmet, znajd? ekipie na deserta, kupie stonesy, wbij? 25 lvl 65 skilla i pacc.
Siema _/

No ch?opaki robi si? gor?co, One Error gratuluj? ci tego palladyna :D, oraz lootu z witcha-chocia? nie iwme ile stoi.
Mam dla was propozycje, poniewa? du?o os?b pisze mi ?e nuda bo nie ma hunt?w, to postanowi?em ?e kiedy zniknie rs na knighcie od Furrya idziemy na hunta.Ale ca?y team, co do tego czy b?dzie to pk, lub na jakie potworki to si? jeszcze uzgodni.

Ps.Mo?liwe ?e neid?ugo do??czy do nas nowy gracz ;).

Ale fux. Pozniej wstawie screena z adva na 20 najtem : P Jaki locik? : D Wgle jakie masz skile XD 3hp : d

wbilem 79 lvl dzisaj z rana ale nie udalo mi sie uchwycic (bot) :DD dzisaj bedzie jeszcze 80 :D

Nie mam nic wi?cej do dodania, mam jeszcze ten ?mieszny helmet do sprzedania, kt?ry si? sprzeda za 10k = b?dzie 18k na czary.
Macie stan postaci na dzie? dzisiejszy, desert wykonany, za 10k z deserta kupione kamienie, wi?c popracujemy teraz nad skillami, jak si? sko?cz? kamienie - to tylko 25 lvl i pacc, proste nie? : )
stany.png

P?ki, co ode mnie nie ujrzycie screen?w, do, p?ki nie wybije tych kamieni.; )
A i tak na marginesie b?d? komentarze = b?d? zdj?cia z hunt?w!

tak sie skaczyl nasz wypad na pk :D

czyli z 80 dzisaj nici

Brawo dla nas : D 116, 46, 74, i 57. Od tego 116 dostalem SDka -335 hp XD
dead.png

za?ozona zosta?a nowa gildia przez moich kolegow dla kolegow jak kto? ma ju? do?? spory lvl i chce d?uzej pogra? postaci? a nie tylko sobie pekowa? ci?gle i hunta za?apa? to zapraszam pisa? do lidera jak co? piszcie ze jeste?cie od Armaniego lvl 30+ do gildi ka?da profa nazwa gildi to nie jest jakas noob gildia mo?ecie sprawdzi? jakie lvle s? w niej gildia powsta?a 40 minut wcze?niej zanim napisa?em ten post

nazwe gildi nie poda?em Shavina j? zna

Edit ( je?eli kto? ma premium lvl jest niewa?ny)

Ostatnia edycja:

@Up
Po 1 nie jest napisane do kogo mam napisac jesli chc? do??czy?...
Po 2 mas?o ma?lane.
Po 3 Co Ci da ?e ukryjesz nazwe gildi ; D
Po 4 skonczy?y mi si? pomys?y : p

Od?wie?aj?c temat. Po raz 3 odrobi?em ten 20 poziom, ale c??...
20x3.png

Komentujcie ludzie

Z nud?w, ma?e zab?jstwo jednego z bot?w na Trollach:
pktrolle.png

Nast?pnie jaki? 46 Paladin si? przywali?, to wypada?o mi si? bi? z nim ;d
logk.png

Jakby nie sam fakt, ?e rozmawia?em przez telefon, to dawno by le?a?, ale uciek?.

#down
~250 gp

Ostatnia edycja:

No ?adnie ?adnie, a jaki loot z tego bota?
Temat ?wietnie si? rozwija, BRAWO!
Dla was te? wielkie GZ! ;)
@One Error
Napisz potem jakie bdziesz mial skille pozu?yciu tych 500 ss, bo jestem ciekaw ;)

Nie mam czasu za bardzo na gr?, poniewa? szko?a ; x - b?d? gra? w sobot?, niedziele no life jak nic ; d. A na od?wie?enie screen z zabicia 18 knighta, chcieli?my jakiego? bota, lecz ?adnego nie by?o, a ja chcia?em kogo? zabi?, wi?c pad?o na 18 kine. Loot to jakie? ?mieci i 300 gp.
deadzik.png

Gratulacje ch?opaki GRATULACJE!
Te? bym chcia? na hunty/pk, albo chocia? exp...niestety mam rs'a i jeszcze musze poczekac :(.
Wybaczcie ?e troch? zaniedba?em temat, dobrze ?e umiecie sie zoorganizowac i sami chodzicie na pk :D.
Oczywi?cie kiedy rs zniknie to odrazu do??czam do was, obiecuje ?e jako? wam to wynagrodze, tylko nie wiem jeszcze jak:D.

@Michalekk.
Nie pekuj tyle bo hunta z?apiesz :O.

@Edit.
Mi?o ?e odwiedzacie temat, jeszcze milej by by?o gdyby?cie tak komentowali.
usersj.png

Dzi?kujemy!

Ostatnia edycja:
Do góry