• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aurea no lifers!

Odp: Aurea no lifers!

Kolejny ?wiat z nud?w ;dd, tym razem PVP - harmonia mi si? znudzi?a, brakuje mi tego 'pay or die' xdd
Awans:
20pyla9.png

Moje pro eq:
2w6fgb5.png

#edit
Kolejny awans:
2efrzwp.png

#edit 2
Ma?e pk ;]
vyoc8x.png

No i loot ;-).
x9ic0.png

Ostatnia edycja:

Jak ju? wszed?em to co? napisze.
A wi?c. Bardzo si? ciesz?, ?e to serwer pvp ;o, Mam nadziej?, ?e nie upadnie bo zapowiada si? nawet fajnie.
?ycz? wysokich leveli, skill?w, dobrego loota z mob?w i pleyer?w : D.

Byakuin
troszk? ma?e skille. (jak dla mnie)

@up.

A no ma?e skille, skillowa?em z 70 na 72, reszta 100%bot.

Za ka?dy koment cos wnosz?cy - Thanks+Reput

Patrze, ?e na Aurerze porz?dna ekipa. Znalaz?o si? miejsce na ciekawe fotki. Hunty,PK,Skillowanie. Bya~ na twoim miejscu bym podskillowal do 75/75 minimum bo troche ?alowe s? skille:D. Ten Fajny nawet niez?y loot z PK.
Pozdrawiam,
arkadzik94

Yo yo. Mialem dobic 71 ale mnie wyjebalo bo jakies prace sa do 15 : D
38 knight own3d 2'nd arena! Sza?, dark armor blacksteel sword i plate legs do tego deep helmet na tego wodnego bossa : D poszlo jakies 16k, za mystic blejda zarobilem 30. 59 skill ; D Pozniej dodam filmik. Bay
Poki co tyle ;)
nowyobrazmapybitowej6.png

nowyobrazmapybitowej7.png

Furrya ?adnie lecisz, ile jeszcze pacca Ci zosta?o? Ja teraz mam 24 i brakuje 5% do 25, poszed?em bym na jakie? tomby, albo mutated humany ale nie ma kasy, chocia? teraz w banku mam 20k, ale to p?jdzie na promo, wi?c b?de katowa? larvy i roty, mo?e si? przejde na dworce (s?ysza?em, ?e kasa tam leci ?adnie ;])

Xarid, zle slyszales. Moge Ci dac 3k. U mnie bieda ; D
Nie chcialo mi sie czekac az filmik sie wrzuci a ze kolega na war otsie afk to se zapsamuje
Pozniej zeedytuje warn plx xd
hsuahsuashua
nowyobrazmapybitowej5s.png

Na przyszlosc uzyje opcji edytuj ale mi sie nie chcialo _)_
nowyobrazmapybitowej5.png

I prezent gratulacyjjny od nighta xd
Nie wyjdze tam na tym lvlu sorkiem czy tam edem na + Pozatym noobek fagu 78 ekiem tam czysci rowno : D
Do tego z ?udu mastera leci 20gp max : |

Po??czone // Budzik

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Edit xd
Uu mod nie wywiazal sie z obowiazkow nie dal mi warna.

Ostatnia edycja:

Refreshik. ( Tak kurwa minelo 24 godziny! ) xd Furrya na faccu, narazie zbieram kase ale jakos 20 lipca z cichym kupujemy pacc razem, oj bedzie sie dzialo xd
58lv.png
Eqq

I adv
45dela.png

Przenosimy temat bo to forum zchodzi na psy za ka?dy post warn , jakie? reklamy dodaj? i co tylko

Je?li chcecie dodawa? z nami zdj?cia pisa? w grze do furrya albo cichion

Przenosimy temat bo to forum zchodzi na psy za ka?dy post warn , jakie? reklamy dodaj? i co tylko

Je?li chcecie dodawa? z nami zdj?cia pisa? w grze do furrya albo cichion

Dokladnie, cytuje xd

Podczas gdy tu w ciagu 3 czy 4 dni? Dostalismy zaledwie 2 komentarze W TYM 1 OD NASZEGO RL POLNIXA tam w ciagu kilku godzin jest juz 5 czy 6...

Ostatnia edycja:

ty tutaj nie rz?dzisz, wi?c przenosicie si? ty i furrya, skoro nie umiecie przestrzegac regulaminu, to chyba wiadomo, ?e dostaniecie warny?

#top.
Ma?o czasu na exp, s?abe eq.
Ostatnio troszk? boci?em sorcem na waspach dla honeycomb?w.
Obecnie mam ich 70~ kupi kto??

Nowe foty ju? wkr?tce.

ty tutaj nie rz?dzisz, wi?c przenosicie si? ty i furrya, skoro nie umiecie przestrzegac regulaminu, to chyba wiadomo, ?e dostaniecie warny?
#top.
Ma?o czasu na exp, s?abe eq.
Ostatnio troszk? boci?em sorcem na waspach dla honeycomb?w.
Obecnie mam ich 70~ kupi kto??
Nowe foty ju? wkr?tce.

Tera zachowam si? jak chuj ;)

W?tpi? ?eby? Ty przestrzega? regulaminu poniewa? sam masz multi konto jeszcze wczoraj mia?e? tu bana. Powodzenia w rozwijaniu pr0 tematu 20 sorcem bez EQ O.o

Teraz i mnie mo?ecie zbanowa? :D

nic ciekawego tu nie ma procz ssow cichego furry'i czy jak to sie pisze i hympha ekhem dobrze ze zrobiliscie temat na hunted bo tu gowno komentuja i lamus prowadzi temat
Powodzenia dla furrya,cichy,hymph w dalszej drodze postaciami kupujcie pacc i co najwazniejsze sie dobrze bawcie bo o to chodzi w tej grze:>
ps. jebac lamusow

Nie chce mi si? robi? konta na h.pl, wi?c na razie daje tutaj screeny xDD
?apcie.
Expi?em na -3 czy na -4 mount streunum, exp non stop mi?dzy 15-20 k, wi?c ca?kiem przyzwoicie. Loot te? niez?y. Pozdro xD
5yyrr8.png

Lol, temat upad? xD ? Dzisiaj ziomek z gildii pisze ?e Viozen go zajeba?. No to jazda do thais. Okaza?o si? ?e wpad? tam jego ziomek-103 rp. No i si? zacz??o. ?apcie screeny.
n54fm0.jpg

2lmmfbb.jpg

sgpbeu.jpg

2e3uc89.jpg

ixqryv.jpg

27y7ubc.jpg

Dalej ju? nie robi?em zdj??, tylko ogarnia?em trapa. Jak wida? na visie poleg? jaki? noob char viozena, drugiego nie chcia?em zabi?, bo by rs wbi?. Rzuci?em bp ziomkowi, ?eby nic nie polecia?o, ale nieogar totalny, niby lag i nie z?apa?. To Per Pall~ po niego pobieg?. Ja korzystaj?c szybko uciek?em i czeka?em spokojnie a? pz zniknie. Ale mnie znale?li xD Bez pot?w tylko ucieka?em, jak noob. No i w ko?cu zobaczy?em napis "You Are Death" Jeba?. 200 exp mi brakuje do 35 levela teraz. Ale by?o ca?kiem zacnie ^ ^ No i przepraszam Michalekk, ?e tak noobi? ; <

?adna akcja, wi?cej takich prosimy ;D
Mo?e troch? rozkr?cisz ten temat, powodzenia ;PP

Hymph, ekstra akcja, level si? odrobi, ale wra?enia z akcji pozostan?, gratulacje ?adnego ogarni?cia zioma ;p

Do góry