• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Arts18] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: Arts Gallery

Odp: Arts Gallery

Bog Raiders Cave!

@down.
Nied?ugo b?dzie Warlon :0

Ostatnia edycja:
Odp: [Arts18] Threard

Noo ladne mapy najbardziej 1 ss mi sie podoba jak ty bedziesz hostowal jakiegos ots to na nim bym pogral :D

Raz kiedy? za?o?y?em taki temat, chc? si? pochwali? swoimi pracami
Uwierz, nie ma si? czym chwali?.

Mapy koszmarne, zero ?adu sk?adu i porz?dku totalna demolka i g?wniane amatorstwo inaczej tego nazwa? nie mog?. Tak jak wspomniano wy?ej, sko?cz z mappingiem we? si? za co? innego.

Uwierz, nie ma si? czym chwali?.
Mapy koszmarne, zero ?adu sk?adu i porz?dku totalna demolka i g?wniane amatorstwo inaczej tego nazwa? nie mog?. Tak jak wspomniano wy?ej, sko?cz z mappingiem we? si? za co? innego.

True Signed... Twoje mapy na dobrych Otsa nie zobaczymy taka jest prawda marnyz Ciebie mapper to wszystko jest na szpak :)

True Signed... Twoje mapy na dobrych Otsa nie zobaczymy taka jest prawda marnyz Ciebie mapper to wszystko jest na szpak :)
Przykro mi, ale moje mapy akurat s? na niekt?rych i to do?? dobrych.Mog? Ci zaoferowa?, aby? zagra? na te?cie Warlon Worlda.Jednak nie widzia?em twojego mappingu, ?eby? tak krytykowa? moje prace.
@Fluos
Por?wnaj pierw siebie.

Przykro mi, ale moje mapy akurat s? na niekt?rych i to do?? dobrych.Mog? Ci zaoferowa?, aby? zagra? na te?cie Warlon Worlda.Jednak nie widzia?em twojego mappingu, ?eby? tak krytykowa? moje prace.
@Fluos
Por?wnaj pierw siebie.
Uwa?asz, ?e tylko osoba, kt?ra robi super hiper mapy ma prawo do negatywnej opinii? Ot?? nie, Twoje mapy to tylko auto border, nie ma czym si? podnieca?. Trzeba tylko czeka?, a? wejdziesz na wy?szy poziom i otworzysz RAW Pallete. Gl.

mapy nie s? na perfekcyjnym poziomie ale widac ze sie rozwijasz :))), A z pracami zwi?zanymi z Fluosem to lepiej si? nie wypowiada? bo to jeden wileki Remake innych prac. Czego s? oczywi?cie dowody, zero w?asnego pomys?u tylko dorabianie na czyi? ?wietnych pomys?ach.

Pozdrawiam Kregox

Uwa?asz, ?e tylko osoba, kt?ra robi super hiper mapy ma prawo do negatywnej opinii? Ot?? nie, Twoje mapy to tylko auto border, nie ma czym si? podnieca?. Trzeba tylko czeka?, a? wejdziesz na wy?szy poziom i otworzysz RAW Pallete. Gl.
?wietnie, ?e to powiedzia?e?, a chcia?em ju? to powiedzie?.Od dawna korzystam z RAW Pallete.Jak tak m?wicie, musicie poczeka? z rok czasu, to mo?e b?d? ?rednio-zaawansowany, bo do profesjonalizmu brakuj? mi jeszcze.
@edit
W pierwszym screenie chodzi?o o to, ?eby pomiesza? groundy.

Ostatnia edycja:

@Fluos
Por?wnaj pierw siebie.

• Poprzez krytyk? u?ytkownik wyra?a swoj? opini? o pracy, licz si? z tym, ?e Twoje prace na lepszych maperach nie robi? wra?enia, bo nie s? ?adne, s? co najwy?ej poprawne.
  • Do Fluosa to Ci jeszcze troszk? brakuje kolego, naucz si? pokory.
  • Prace ?rednie, mo?liwe, ?e nie u?ywasz Autobordera. Je?li jednak tak masz kaleczy? te groundy to lepiej ju? do niego wr??.
  • Poza tym brak pomys?u na map?, brak wyobra?ni i co najwa?niejsze, umiej?tno?ci.

@Fluos
Por?wnaj pierw siebie.
Potrafi? znie?? krytyk?, nawet te najgorsz? i najbardziej bolesn? w przeciwie?stwie do Ciebie. Na wszystko masz wyt?umaczenie, a moim wyt?umaczeniem jest to, ?e nie potrafisz mappowa? i nie zmienie tego zdania dop?ty nie zobacze czego? fajnego.
Tak jak powiedzia? Frags, naucz si? pokory bo nigdy nie b?dziesz dobry.

Je?eli chodzi jeszcze o mapy, aby nie by?o offtopicu to podtrzymuje zdanie, ?e s? one s?abe i robion? zasranym auto-borderem, a mapperzy go u?ywaj?cy s? jak boty w counter strike.

Pozdrawiam
Fluos!

Na szybko robiona praca w RME :

W klimacie bagnistym jestem za bardzo nie kumaty. M?wicie co jest ?le, co doda?.

Ostatnia edycja:

Na szybko robiona praca w RME :
Cz?owieku... na szybko to si? nawet kupy nie zrobi, musisz mie? na to ch?ci, musisz chcie? to zmappowa? a efekt wyjdzie niebiosa lepszy.
Mapa zwyczajna nic specjalnego, a nawet za du?o nie potrzebnych rzeczy takich jak ciemna trawa czy mieszanie k?pek traw, nienawidz?, gdy s? one tak porozciepywane jak w chlewie.
Ocena dalej niska 1+/10.

A mi si? prace Arts'a podobaj?. O! C?? z tego ?e auto border, sama korzystam z niego ile wlezie. Mapki te s? robione do gry, nie do showroomu. A w grze nikt nawet nie zwr?ci uwagi czy to auto border czy nie. Czekam na kolejne prace :).

Zgodz? si? tutaj z Ny?. Praca nie jest po to, aby b?yszcze? w showroomie tylko aby sz?o si? na niej porusza?. Na wi?kszo?ci map jest syf i niekt?rzy to ceni? ...

Co do pracy, jest mo?e troch? uboga, ale tylko brakuje kilku element?w. Mo?na po niej chodzi? i to jest wa?ne.

Praca zrobiona z nud?w.
To mapa do grania, a nie praca, gdzie wszystko jest nawalone.

@edit.
@down
Pisz prostu, czego brakuj?.A nie ci?gle twoja, twoja krytyka, kt?ra zniech?ca cz?owieka.
Zreszt? ja nie mia?em pomys?u na expowisko.

Ostatnia edycja:

Matko boska! :o
Mapka na szybko
To po jak? cholere mappujesz, jak tego nie chcesz, albo robisz to szybko i na odpieprz, albo robisz co? bylejakiego z nud?w, przemy?l czy napewno chcesz by? mapperem i nigdy nie pisz, ?e robisz co? z nudy lub na szybko, bo to jest gorzej ni? ?a?osne.

Co do podziemi to co mamy ocenia??, zwyk?a miejsc?wka w podziemiach bez ?adnych innowacji, kt?re wzbudza?y by u mnie pop?d do Twojej osoby, takie innowacje po kt?rych m?g?by? powiedzie? 'o kurw*', nie ma czego? takiego! Robisz mapy nudne i sm?tne nie kszta?c?c przy tym siebie, a mi psujesz tylko wzrok.

A mi si? prace Arts'a podobaj?. O! C?? z tego ?e auto border, sama korzystam z niego ile wlezie. Mapki te s? robione do gry, nie do showroomu. A w grze nikt nawet nie zwr?ci uwagi czy to auto border czy nie. Czekam na kolejne prace :).

Cz??ciowo si? z tob? zgadzam,?eby mi si? podoba?y a? tak bardzo to nie..Jak patrze na ukszta?towanie terenu warlon worlda to a? odechciewa mi si? zobaczy? wog?le to o ile co? takiego powstanie.Jeszcze dodam ,ze wi?cej graczy b?dzie grac na takich mapach na kt?rych nie ma w huj szczeg???w .Je?li kto? chce gra? to najcz??ciej nie zwraca uwagi na szczeg??y i to jest moje zdanie...
Ty powiesz ,?e do bani bo si? na tym znasz.Natomiast ten kto si? nie zna powie pi?kna mapa..
@topic: Prawda ,?e auto-border.Dla mnie przeci?tnie 6/10
Pozdrawiam,Xylfire:o

Ostatnia edycja:

Nast?pna praca ;D
niewiemj.jpg

1 praca.
Jest dosy? ?adna, za du?o u?y?e? jednego krzaczka zr??nicuj bardziej pod?o?e.
2 praca.
Strasznie pusta... nie wie?e ?e to ty robi?e? wcale mi si? nie podoba
jak pierwszy raz to zobaczy?em mia?em wra?enie ?e masz m?odsze rodze?stwo i ono to robi?o :)
1 praca.
Ocena 7/10

2 praca.
Ocena 4/10

Po nauce z Guru
Natura :
nothinge.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry